Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fadzikowa

poród w Tczewie

Polecane posty

Gość gość
Dodam ze rodzilam w 2017r. Skurcze porzadne zaczely sie o 22 i tez personelu ze swieca szukac. W dyzurce ciemno, panie spaly. Jak jyz udalo mi sie jedna zaczepic to kazala isc mi spac, bo to potrwa. O 1.30 wody odeszly to dziewczyna z sali szla na poszukiwania i wtedy sie zainteresowaly. Polozyly na ten fotel porodowy podlaczyly ktg. I jedna zlosliwie komentowala- az tak boli? Bo zwijalam sie z bolu doslownie. A i jeszcze jedzenie szpitalne- katastrofa poprostu.

Gość gość
Czy ktos rodzil w Tczewie w tym roku?

Gość gość
Ja w 2016 ale moja szwagierka rodzila w 2017 i nic sie nie zmienilo. Czyli ten szpital to katastrofa. Szczerze odradzam. Chyba ze ktos ma koniecznosc rodzic w Tczewie i nie ma mozliwosci lub nie zdazy pojechac gdzies dalej ale z wlasnej woli bym go drugi raz nie wybrala..

Gość Zaspa bez szalu
Hej. W tym wpadam na watek szukajac info o porodowce w Tczewie, ale zauwazylam tez, ze sporo osob zachwala tutaj szputal na zaspie... rodzilam tam 9 lat temu i mam troche do powiedzenia... tak ta zaspe polecacie narzekajac na tczew. Sama z odchodzacymi wodami zapirzalam na zaspe bo tam tak super..mmmhm.. pozwolcie, ze opowoem wam moja przygode z zaspa... pomine fakt, ze z odchodzacymi wodami czekalam 2, 5 godziny na badania i przyjecie mnie na oddzial...pomine to, ze bylam tam od 7 a ktg zrobili mi o 12 i nik sie przez ten czas mna nie interesowal ( patologia ciazy) jak juz zaczelam miec skorcze to polozna kazala mi biegac jak p*****lnietej i dawac znac, ze skurcze sa czestsze i mocniejsze - lezalam na samym koncu korytarza wiec troche sie mabiegalam... w koncu jak mialam parte i 2 krokow dac nie moglam to kazala mi wziac torbe i zapieprzac na sale porodowa... sory, ale dla mnie ta opieka tam to nic nadzwyczajnego... sam porod wspominam dobrze. Warunki sa fajne, polozna przyjmujaca porod bardzo sympatyczna, babeczki na poloznictwoe pomocne i naprawde sie troszcza. Przybiegaly nawet jak dzoecko zbyt dlugo plakalo i z usmiechem pomagaly...ale uwierzcie ze tej babie co mi kazala leciec z ta torba na ta porodowke to mialam ochote z tej torby ostatkiem sil przypierdzielic w ten zryty lep... Wiec jak widac nawet najbardziej chwalony szpital miewa swoje kwiatki o ktorych malo sie mowi, a jesli sie trafi na takie traktowanie to naprawde czlowiek zmienia zdanie... dla jasnosci - jak zaczela sie akcja porodowa to bylam sama i nie moglam liczyc na pomoc nikogo bliskiego..na pomoc personelu rowniez nie...

Gość gość
Nie polecam.