Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hopopi

mój mąż zauroczył się w nowej sąsiadce, co ztym zrobić?

Polecane posty

Niedawno przeprowadziłam się z mężem do nowej miejscowości. W domku obok mieszka kobieta (ma ok 40 lat) z mężem i córką. Ta sąsiadka jest bardzo szczupła, ok 170 cm wzrostu,ma ładne włosy i ładnie się ubiera. Mi się ona z twarzy nie podoba,bo ma dużo zmarszczek po solarium, za to mąż po prostu głupnie jak ją widzi. Z daleka już pierwszy woła cześć, przeżywa strasznie jak gdzieś ją spotka, a jak coś o niej opowiada to z takim głupawym wyrazem twarzy... :( Nie podoba mi się to, zwłaszcza, że czuję się przegrana,bo ta kobieta doskonale zdaje sobie sprawę ze swojej atrakcyjności i pewnie zauważyła, że mój mąż ma na nią oko. Co mam z tym zrobić - przeczekać, a może próbować wybić mu ją z głowy? Póki co żartuję sobie z niego,ale wcale mi nie jest do śmiechu :/

Gość kondomencjee
porucha i wróci

Gość o matko to ma jakas
porucha i wróci :D 🖐️

Gość nane ny no nu
bywa!!! raczej samo mu nie przejdzie jeśli nadal ja będzie wydywał. teraz wszystko zależy od tego co on z tym zrobi i na ile ona pozwoli. twój maż ma teraz 'motylki'--chociaż starsznie nie cierpie tego określenia--ale tak właśnie jest. póki nie robi nic złego, to nawet nie widzi jak się sam zachowuje i że ty to widzisz. zgłupiał zwyczajnie. ja na twoim miejscu bym go za to zgnębiła na maxa!!! zakpiłabym z niego że zachowuje się jak gówniarz i dupek!a potem zaczęłabym się tak samo zachwycać jakimś przystojnym sąsiadem.

Nie okazuj mu,że sie tym przejmujesz i robi na Tobie wrażenie ta kobieta. Zadbaj o siebie, poczujesz sie lepiej i w oczach męża również staniesz się atrakcyjnijesza.

Gość herrr
zacznij mówić jakiego przystojnego ma męża albo mów jaki przystojny i wysportowany jest inny z sąsiadów. Efekt gwarantowany

heloiza, a dlaczego uważasz,że nie dbam o siebie?

Gość nane ny no nu
no i na bank podczas sexu z tobą myśli o niej

Gość rzęsyyyyyy
Masz męża buraka niestety. Gdyby to był tylko Twój chłopak, to radziłabym Ci go olać i uciekać jak najprędzej, ale to mąż... więc nie wiem. Ja bym zrobiła mu porządną awanturę i wygarnęła wszystko, w taki sposób, żeby zapamietał, że nie życzysz sobie takiego czegoś. Zwyczajne buractwo z niego wyszło jak sama widzisz :O

Faceci nie mają motylków co najwyżej "takie dziwne uczucie we fiutku...". Jeśli uważasz się za gorszą od sąsiadki, to zacznij o siebie bardziej dbać a facet jak facet musi sobie pooglądać bo taka jego natura, a to że ogląda nie oznacza że kupi bo nie zawsze go stać :)

Gość nane ny no nu
ukruć mu te gówniarskie zagrania. ma żone i niech nie świruje. skurwiają mnie takie piotrusie co to myślą, ze bez żadnych konsekwencji wszystko im wolno! a niech spierdala i za kare czyści kibel do końca życia

Gość halina o_chujska
:D

No właśnie, dokuczam mu. Dogaduję mu tak pół żartem - pół serio. Nawet dziś stwierdził - "ty to potrafisz dokuczyć", chociaż nigdy specjalnie się moimi docinkami nie przejmował, a teraz to aż się poczuł urażony. Tym bardziej mnie to wszystko martwi :(

Gość nane ny no nu
męska rzecz--- a, dobrze wiedzieć z tym fiutem! a ja głupi z motylkami wyskoczyłam. u faceta to fiut zawsze w roli głownej!!! na marsa te wszystkie fiuty!!!!!

Gość nane ny no nu
"chociaż nigdy specjalnie się moimi docinkami nie przejmował, a teraz to aż się poczuł urażony. Tym bardziej mnie to wszystko martwi " ewidentnie mu się we łbie pojebało! ukruć i już!!! ale mnie dziad wkurwił! sama bym mu chętnie dała popalić

Gość nane ny no nu
mój, już były, często przy ładnych dziewczynach siedział z taką miną jak ciało astralne Krawczyk na tej fotce: chociaż nigdy specjalnie się moimi docinkami nie przejmował, a teraz to aż się poczuł urażony. Tym bardziej mnie to wszystko martwi ja myślałam, że on taki niezainteresowany, a tu suprajs. wszyscy wiemy kto jest teraz z kim

dobrze się mówi - zadbaj o siebie. Dbam na tyle ile to możliwe. Na takie ciuchy jak nosi sąsiadka mnie na razie nie stać, cycki mi już większe nie urosną to co może operacja plastyczna z powodu jakiejś cizi? Obrabiam sama całą chałupę,zajmuję się małym bardzo "żywiołowym" dzieckiem, gotuję ,piorę. Od jakiegoś czasu ćwiczę ( zajmuje mi to ok1,5 godz dziennie) i odchudzam się. To mało?

Powiem tak, mężowi się w głowie poj...o - to fakt. Ale romansu z tego nie będzie. On po prostu nie jest w jej lidze. Ja to wiem, ale małż przygłupi myśli,że jest jakimś modelem i żadna mu się nie oprze.Będę się jej przyglądać i obserwować, jak ona na niego reaguje. Zobaczymy.

To co ja mam zrobić? Ignorować czy wybijać z głowy? Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie w tej materii? A może jakiś facet podpowie, co by ostudziło jego zapały w takim przypadku?

Jooooana, taki numer nie przejdzie. Jesteśmy dorośli - oboje jesteśmy po 30 tce. Z tymi sąsiadami to się w ogóle nie znamy,tylko grzecznościowo się witamy. No może ja,mąż jest bardziej gorliwy,wrrr. Ale dzięki za odzew :)

Gość Maddison
Zignoruj to, niech się nie cieszy, że tak za nim latasz. Niech widzi, że jesteś pewna siebie i nie w głowie ci jego reakcje na widok sasiadki. Pokaz ze masz to w dupie. A na zlosc? To zapros sasiada na kawe do was i ironicznie tez zacznij napieprzac jaki to z niego wspanialy mezczyzna. Niech tez bedzie zazdrosny o ciebie, chodzby przez moment :D

Ten sąsiad jest faktycznie przystojny, więc zmyślać bym nie musiała ;)Tylko że po pierwsze nie przyjaźnimy się, więc kawki itp odpadają. Po drugie, kilka dni temu w czasie rozmowy o sąsiadce, niby od niechcenia wspomniałam, że sąsiad też jest niczego sobie ;) A dziś w sklepie, przyglądał mi się jeden taki.... Wydawało mi się,że to mój i męża wspólny znajomy (którego dawno już nie widzieliśmy). Zapytałam męża - Czy to nie jest przypadkiem Tomek,bo wydaje mi się jakiś znajomy? A on mi na to - A bo się gapi ci..l jeden! :D Że tak zapytam - co ma piernik do wiatraka? ;) Trochę jest o mnie zazdrosny ale to chyba bardziej na zasadzie psa ogrodnika - sam nie weźmie a cudzemu nie da :/

Czasami zaluje, ze kobiety nie odczuwaja jak mezczyzni i na odwrot. Mialybysmy znacznie latwiejsze zycie. Dla kobiety to co opisalas jest jakby mala tragedia. Gdyby to mezczyzna odkryl , ze jego zona wpatruje sie w innego to odetchnalby z ulga myslac, ze to tylko spojrzenia i nic wiecej. Dla nas licza sie uczucia, to co moze poczul do innej. Dla nich pojecie zdrady to akt fizyczny.

Jaka wielka szkoda, ze nie potrafie wcielic tego co napisalam powyzej w moje zycie.

Gość HHHUK
Pewnie dlugo sie znaja i dlatego kupił dom obok.Teraz nie ma sie co dziwic,ze taki uchachany

Scarlettoja, dobrze to napisałaś. Ja sama nie wiem co jest gorsze - czy to,że mój mąż ślini się na widok tej kobiety,wyobraża sobie sex z nią; czy to,że mógłby poczuć do niej coś więcej :( Chociaż w jego przypadku raczej nie ma mowy o wyższych uczuciach. Jedyną osobą którą on kocha jest nasza córka, którą ja mu urodziłam. Czyżby go przedwcześnie dopadł kryzys wieku średniego? Oby nie. Postaram się go od siebie nieco odsunąć ale tak by zachować pozory,że wszystko jest ok. Znajdę sobie nowe zajęcia poza domem. Jemu postaram się częściej zostawiać córkę a sama na miasto ;) Martwię się tylko,że w ten weekend jadę do Polski na 2-3 tyg a on tu sam zostanie z tą wiedźmą :@ Do HHHUK Nie znają się na 1000%. Przeprowadziliśmy się z Polski do Niemiec ;)

Gość _ff_
Uwazaj na te kawki z sasiadami, bo jeszcze skonczy sie na czworokacie ;-).

Już pisałam, że żadnych kawek nie będzie. Ale na pewno będę uważać ;) Wielokąty to specjalność facetów. Chociaż nie powiem czasem kusi ...może akurat nie konkretnie ten, ale zawsze coś się znajdzie :D