Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobiłam się z drugą matką

Pobiłam się z drugą matką!!!!!

Polecane posty

Ostatnio przyjechałam do swojej ciotki ze swoją mamą, swoim mężem na wczasy oraz nasza gromadka (trójka małych dzieci - nasz synuś i dwie córcie, bardzo mądre i inteligentne nasze dzieciaczki). Tak się złożyło że był robiony grill. Na grillu byłam ja z dziećmi, mężem i mamą. Oprócz tego były tam też inne osoby, właściciele domu. Siostra mojej mamy z mężem Mój kuzyn z żoną, synem oraz córką Mój drugi i mój trzeci kuzyn Oraz moja kuzynka - siostra cioteczna której od lat nie lubiałam. Dziewczyna ma 7letniego syna - z resztą wszystkie dzieci są w wieku od 6-9 lat. Więc tak dziecko kuzynki jeździło sobie rowerkiem i później pozwolił moim dzieciaczkom sobie tym rowerkiem po jeździć. I tak najpierw mój synek, potem moje córeczki. I tak się złożyło że moje dzieci potem nie dopuszczały go do tego rowera i nagle dzieciak krzyknął na cąły głos "Ja chce mój rower" to jedna z moich córek podeszła do niego i uderzyła go z pięści w głowe a moja kuzynka jak się nagle zaczeła drzeć na nią "co robisz gówniaro" aż myślałam w końcu że sama ją uderzy. Więc idę do niej i pytam się, masz coś do mojego dziecka a ona się drze że moje dziecko uderzyło jej dziecko. A ja do niej naucz syna żeby był mężczyzną, więc ona uderzyła mnie w twarz i powiedziała mi a ty naucz się jak byś kobietą. I jej oddałam i się poszarpałyśmy. Ja jej zdrapałam gębę, ona zrobiła mi siniaki na dłoniach. Poza tym przyszedł do mnie jeszcze kuzyn z pretensjami że druga córka zniszczyła lalke witcha jego córce a mój syn zepsuł też zabawkę jego syna takiego batmana. A ja na to i o co tyle hałasu. Moja ciotka starała się załagodzić sytuacje, w końcu jestem córką jej siostry ale jej mąż. Jemu nie spodobało się tylko to że moje dziecko uderzyło dziecko jego córki. I o co tyle hałasu? O głupi rower? O głupiego witcha? O głupiego batmana?

Gość 0/10.........................
słabiutko :P

Gość vx
co za gówno

Gość Vitkaaaaa a
Ty tak na poważnie

Bardzo poważnie. Bo jestem roztrzęsiona do tej pory po całej akcji.

Gość malutka mala mi
a ja sie nie dziwie, bo tez pewnie nakrzyczalabym na twoje dzieci;) a juz na pewno, ze jakis bachor bije moje dziecko...od tego jestes matka zeby zwrocic uwage, a nie byc zdziwiona! i dokladnie! naucz sie byc kobieta i przede wszystkim odpowiedzialna matka!

Gość maryśka552
zgadzam sie z malutka mala mi w 100%, nie wychowalas swoich dzieci

Gość mj!!!jam!!
jakbys miala takie madre i inteligentne dzieciaczki jak ci sie wydaje to by tej sytuacji nie bylo ! w takim wieku takie cyrki odstawiac, sa nie wychowane i tyle ! jakby jakies dziecko uderzylo moje a jego matka nie zareagowala to nie wiem co bym zrobila ! masz spaczone wyobrazenie o swoich idealach jestes zaslepiona i tyle ! trzeba bylo im nagrode dac za takie zachowanie .... brak mi slow ...

Gość wtwtwt
Wiesz mnie by było wstyd za moje dziecko ze uderzyło kogos pęścia .Ty powinnas ukarac swoje dziecko za takie zachowanie , wiesz tez bym sie wkurzyła jakby ktos mi zabawke dziecka popsuł za iles tam kasy bo chyba tanie nie były

Gość tralala xxx
Głupia sytuacja , dzieciaki sie bija to normalne ale zgadzam sie z przedmówczynia ze ukarac powinnas dziecko za bicie innych .Bo co jak podrosnie i cos mu sie nie da to co cegłe wezmie

Gość erwrw
no nie wiem, albo obie rodziny sa patologiczne, albo przynajmniej jedna, cięzko orzec

Gość Jdjcldnc
Az mi sie goraco ze wstydu za Ciebie autorko i Twoje niewychowane pomioty zrobilo!

Jeśli to nie prowo to autorko jesteś popierdolona a Twoje dzieciaki niewychowane bachory :o To Twoje dzieciary zaczeły i Ty.Więc nie dziwię się że inna matka zareagowała!

Gość czarnuleczka102
te twoje ''CÓRCIE I SYNKA'' to hitler podczas wojny mogl powystrzelac jak kaczki a potem ciebie autorko

Gość do góry z psychopatką
:classic_cool: