Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Jak wygląda wasze życie? Moje tak

Polecane posty

0.Higiena osobista i toaleta 1.Telewizja 2.Komputer 3.Żarcie 4.Higienia osobista i toaleta 5.Spanie Żyje jak jakieś Shi-tzu

Gość brzózzzka
Dlaczego tak?

Gość bgnnhhh
Moje obecnie tak: 1. Sen od 3:00 do 12:00 2. Komputer od 12:00 do 3:00 3. Żarcie w przerwach pomiędzy zmianą półdupków na krześle.

A cóż ja mam z tego życia. Nic, po prostu się wysypiam, wstaje, idę do swoich zajęć, mam dużo problemów w swoim życiu dlatego wolę je przespać.

Gość wybacz że zapytam
a co ze szkołą? kiedyś gdzieś pisałaś że masz 16 lat....

Chodzę do prywatnej szkoły zawodowej. Jest tam duży luz a praktyki odbywam w sklepie kosmetycznym. Ale wszystko co zarobie to papierosy i żarcie.

Gość brzózzzka
To tak samo jak ja, też mam ochotę przespać problemy ale najczęściej to mam ochotę po prostu zniknąć:( Jednak w rzeczywistości wiem, że uciekanie od problemów nic nie daje. Ukryta prawda a ty nie pracujesz, nie uczysz się nigdzie tylko tak sobie siedzisz???

Gość fsfdsfdsdf
boję się myśleć ile ci wagi przybywa... :D

Gość halu halu567777777
heheha kto cie sponsoruje?

Nie wiem czy przybywa. Ostatnio nie mieszcze się w jeansy czy w inne spodnie a jeść trzeba. Nawet raz jak byłam w sklepie to 3 pary spodni im rozdupcyłam przymierzając. Szybko stamdąt uciekłam!

Gość fsfdsfdsdf
.

Czasami idę do kolegi on stawia pizze Później do koleżanki ona kebaba Później na obiad do sąsiadki ona daje mi dwa danie Później do drugiej sąsiadki ona daje mi dwa dania Raz byłam umówiona z sąsiadami na kolacje. Trochę zjadłam, i gospodyni proponuje mi że mi to zapakuje a ja jej na to - kochana ja mam własne pojemniczniki i sama zapakowałam sobie kanapki, placki, nawet jedno opakowanie herbaty i kawe zwędziłam.

Gość dron(zek) moze to byli TRANSWE
ech kur­wa znowu jakas locha będzie a potem pierdyliard topiców w stylu "zaczynamy chudnięcie od dzisiaj, cel: 55 kg" :D albo "nie mogę znaleźć chłopaka, dlaczego? ważę tylko 90 kg" :D

I tak odwiedzam 10 sąsiadów, 10 osób z rodziny, 10 znajomych w ciągu dnia by mi coś postawili

Gość wdscxdsx
Ukryta prawda- żałosna jesteś. Idź się lecz bo na pewno masz coś z głową