Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _bezseksu_

Seks z nią zbrzydł mi kompletnie

Polecane posty

Gość juytdddjj
Dodam ze cztery lata razem i ani jednego orgazmu choć robiłam wszystko pokazywałam jak ma mnie dotykac gdzie on orgazm po 3 min oczywiście bo tak się podniecil ze nie mógł wytrzymać na początku jeszcze myślałam ze będzie lepiej cieszyłam się z samego stosunku a teraz wkurwia mnie tylko bo wiem zenigdy nie będę mieć Z poprzednim partnerem orgazm za każdym razem

Gość lena332
No coz, jak widac zona nie czuje do ciebie kompletnie pociagu. Ty tylko wiesz czy bylo tak zawsze czy nie. Moze zona wyszla za Ciebie, aby zapewnic sobie bezpieczenstwo finansowe, moze uznala, ze jestes dobrym materialem na ojca i glowe rodziny. Milosci (przynajmniej tej namietnej, nie przyjacielskiej) ja tutaj nie widze za wiele z jej strony...

Gość _bezseksu_
Tak było zawsze, tylko to dobrze maskowała tzn. umiała wytłumaczyć.

Gość _bezseksu_
Przy okazji ... Śmieszą mnie niektóre Wasze wpisy ... A że "dobrze mi tak, bo to moja wina". Że my faceci jesteśmy słabi w łóżku, że się nie interesujemy żoną w ciągu dnia. Tylko wieczorem coś od nich chcemy. Czy wy (niektórzy) w ogóle pojmujecie, co się tu pisze? :D Proszę mi wyjaśnić dlaczego żona brzydzi się własnej cipki?? Może dlatego, że do żony nie dzwonię w ciągu dnia? :) Zacznijmy od tego jednego prostego pytania. Dobrze? :) POZA TYM ja nie chcę od Was żadnych analiz ani wyjaśnień. Chcę wiedzieć jak radzą sobie ludzie w takich związkach, bo bardzo kocham moje dzieci i chcę żeby przynajmniej one umiały kochać.

Gość _bezseksu_
Oczywiście nie wykluczam, że wyszła za mnie z wyrachowania. Tylko skąd mam o tym wiedzieć? Ona sama może nie chcieć się do tego przyznać przed sobą. I nie mierzcie wszystkich własna miarką. To że u Was źródłem problemów jest Wasz mąż nie oznacza, że jest tak we wszystkich związkach. I na koniec pytanie. A jak mąż się stara być miły w sobotę od rana to jest gwarancja, że wieczorem będzie seks? No na pewno nie. Bo zapewne ważny był cały mijający tydzień. A może i cały miesiąc. A w zeszłym roku nie pamiętał o rocznicy Itd. Naprawdę nie chce mi się już tego słuchać ... już to przerabiałem na innych forach.

Gość rrreuihihi
Może ty i to nie przez jeden dzień ale przez kilkanaście lat codziennie sprzataj gotuj pracuj zajmuj się dzieciakami a wieczorem gdy będziesz padał na ryj zona będzie cię szarpać bo ruchac jej się chce i musi spuscic z krzyża i kurwa szykuj pizde i inne otwory

Gość do autoraa
Jak to brzydzi się sama siebie ? :O Co to znaczy ,bo nie bardzo rozumiem ? Zawsze tak miała? Może po porodzie nie może siebie zaakceptować,może nie wróciła do stanu sprzed i ma z tym problem.

Gość co powiesz|?
czemu jeszcze w tym temacie nie ma PENDZIORA????:|DD:D:D:D

Gość Ona zdziwiona
Hej. W moim przypadku z kolei to różnica naszych temperamentów jest nie do przejścia. Ja często inicjuję kontakty, chce się kochać namiętnie, chce czuć go całą sobą, chcę to znim przeżywać ( wiem,że piepsze bez sensu, ale nie umiem tego opisac, chce zeby seks był czymś niesamowitym, pięknym, takim małym trzesieniem ziemi). On natomiast lubi ostrą jazdę, bzykanko. Ja także mam czesto ochotę na szybki i ostry numerek, taka dobrą, mocną, zabawę, ale gdzie miejsce na milość uczycia. Czy da się to wypracowac? rozmawiamy szczeże, on się stara. Zwykle jest tak jak ja lubię, kiedy obejrzymy jakiś romantico film, kolacja, nastrój. Ale moim zdaniem, to i tak głową muru nie przebije a on się będzie do takich zbliżen zmuszal

Gość kajusia:)
Widocznie nigdy jej nie zaspokoiłeś skoro musiałeś prosić o seks.Znam to z własnego doswiadczenia. Mnie mój były musiał też prosić, raz na 3 miesiące rozłożyłam mu nogi, odczekałam te kilkanaście minut i z głowy .. Powód prosty, nie miałam żadnej przyjemności, był beznadziejny w łóżku. Nie znosiłam seksu a mam dopiero 21 lat. Aż po 2 latach zakończyłam tę farsę. Dopiero kiedy poznałam mojego obecnego mężczyznę wszystko się zmieniło, jest ode mnie sporo starszy ale ma w sobie niesamowity ogień, ja sama się do niego dobieram z ochotą, nie kochamy się codziennie bo mamy też masę innych zajęć ale co 2 lub 3 dzień seks jest obowiązkowo, często zdarza nam się kochać 2 razy pod rząd albo kilka razy w ciągu nocy a czasami też jest tak, że po seksie zaspokajamy się jeszcze dodatkowo pieszczotami. Można? Można! Tylko trzeba wiedzieć, jak zaspokoić kobietę, tak żeby też miała orgazm, a to nie raz trwa o wiele dłużej niż 10 minut i trzeba cierpliwości!!! dopiero teraz to rozumiem, że jeśli się nie pasuje w łóżku to najcudowniejszy związek padnie ..

Gość moim zdaniem nikt tutaj
nie wyjasni autorowi powodów zachowania jego żony moze to kwestia "szczególnego" wychowania może była molestowana jako dziecko ... może, może ... tylko psycholog, albo seksuolog może dojsc do prawdziwych przyczyn, pod warunkiem , że ona też bedzie tego chciała i bedzie współpracowac

Gość nudzisz chłopie
jak sobie radzic? jest kilka sposobow 1zdradzac 2walic se konia wiecznie 3gwalcic ja sila 4jesc brom na zanik popedu opcji innych raczej nie ma. wybierz se ktoras z nich i skoncz ten durny temat, 🖐️

Gość nudzisz chłopie
znikajace posty

Gość nudzisz chłopie
a nie jednak autor ciagle rozmysla nad opcjami :P

Daj sobie z nią spokój. Nie zmieni się. Też to przerabiałem. A teraz zdziwiona, że nagle się z nią rozstałem. Ale wolałem to niż zdradę.

Gość A ja nie kumam
Sama jestem kobieta i uwielbiam seks Moglabym 3 razy dziennie codziennie Nie przesadzam Czasem niestety to ja inicjuje seks Ehhhh panowie

Popęd seksualny związany jest z wieloma czynnikami. Po pierwsze jest to biologiczne uwarunkowanie danego organizmu. Po drugie - na popęd może mieć wpływ styl życia (dieta, aktywność, używki). Po trzecie - na popęd seksualny mogą mieć wpływ niektóre choroby i leki. Wreszcie po czwarte - bardzo ważną rolę w kształtowaniu się naszego popędu odgrywa nasza psychika. Jeśli na przykład nie akceptujemy swojej seksualności, lub doświadczyliśmy jakichś traumatycznych wydarzeń w przeszłości, na przykład molestowania, nasz popęd seksualny może być zahamowany lub całkiem zablokowany, pomimo tego, że nasz organizm funkcjonuje prawidłowo. Jeśli natomiast jesteśmy otwarci na sferę naszej seksualności, a akceptujemy ją w sobie, to prawdopodobnie będziemy częściej dążyć do współżycia. widocznie twojej zonie brakuje ktoregos z elementow

Gość na kafeterii wszystkie
AUTORZE czego oczekujesz od kobiety ktora brzydzi sie wlasnej cipki????????? i dlatego sie nie podmywa !!!! To Ty jestes tutaj chory psychicznie, ze ewidentnie nie widzisz ze Twoja szanowana zona jest NIENORMALNA!

Gość zapytaj żony
język ci odpadł?

Gość zepsute cielkso.
do autora::: A moze TY JA nie podniecasz ,moze twoje cialo ja nie podnieca ??? moze twoj PENIS jest za maly?

Gość do autora tematu..............
A MOZE ma jakiegos kochanka na boku i z nim to robi ,a ty JA JUZ NUDZISZ...a jets z toba ze wzgledu na rodzine... MOZE JEJ SIE jakis facet FAJNIEJSZY od ciebie podoba podnieca ;) :)

Gość Greta z Grenlandii
"Bo w tym caly jest ambaras, aby dwoje chcialo naraz". Znacie to? Juz nasi pradziadkowie to wiedzieli. Grunt to sie dobrac temperamentem.

Gość taki tam seks
Temperament żony był do 2 roku po ślubie i urodzeniu syna ... później 20 lat nic. Po 40-stce coś w nią wstąpiło i stała się tak ruchliwa i wszechmogąca w łóżku że mnie to zaczyna męczyć.

Nie jestem autorytetem w tej dziedzinie życia, ale zawsze chętnie słucham doświadczonych mężczyzn, którzy wypowiadają się szczerze o swoich problemach . Stereotypowe zachowania kobiet znam, ale czasami łatwiej się rozmawia ze znajomymi kolegami z pracy niż z własnym partnerem, żeby zrozumieć w czym problem, i samej nie wpaść w pułapkę zniechęcenia sexem. Pracowałam w firmie, w której zdarzało się, że w ramach szkoleń integracyjnych, był czas na wątki bardzo osobiste. Jeden z naszych starszych kolegów miał szczególny dar mówienia wprost o swoich relacjach z kobietami. On miał za sobą dwa małżeństwa zakończone rozwodem a przyczyną zasadniczą, poza niezgodnością charakterów, był brak udanego współżycia. Jego zdaniem tajemnicą udanego związku jest znalezienie takiej partnerki, która łączy w sobie dwie osobowości - kumpla z wojska i najlepszej dziwki w okolicy. Każda z partnerek, z którą się ożenił miała takie cechy. Jednak po ślubie zamieniała się w nabzdyczoną zołzę, oczekującą forsy / wypłaty / w zamian za to pozwalała się bzykać 1 x w miesiącu, przy zgaszonym świetle, byle szybko mieć ten obowiązek z głowy. Trzecia partnerką z którą wówczas zamieszkał spełniała wszystkie jego oczekiwania, dlatego postanowił, że nigdy się z nią nie ożeni, bo scenariusz popadania w rutynę mógłby się powtórzyć.

Gość _bezseksu_
Zaangażowanym dziękuję. Trefnisiom życzę takiej samej baby jak moja. Tak, muszę przyznać. Jestem egoistycznym, brudnym, zapuszczonym, leniwym w łóżku skurwielem, z nałogami, z małych kutasikiem, który nie widział na oczy książki Wisłockiej, i który nie robi w domu nic poza klikaniem w pilota. Kilka osób na pewno poczuło się lepiej tu na forum. Kobiety liczą, że ich faceci po ślubie się zmienią - a oni się nie zmieniają. Faceci liczą, że ich kobiety po ślubie się nie zmienią - a ona się jednak zmieniają. Kończę wątek. Kończę wątek.

Gość Mario Brandlo
sytuacja jest co najmniej topowa! Co by tutaj zrobic by byl wilk syty i owca cała? Zdrada? Hm lalunie można jakąś mieć, która wyglada jak zjawisko, ale to nie rozwiazanie długotrwałe. Więc teraz pytanie takie, co twoja żona lubi i jak wyglada oraz w co sie ubiera na codzien?? Bynajmniej jak Ciebie brzydzi, najpierw wypij przed troszke 40% specyfiku, który rozlużni twoją ostrość obrazu! Jesli to nie pomaga, zamontuj pod łóżkiem wyłącznik nadprądowy S może być 10 A, podczas wzniesienia gdy kobieta myśli ze seksownie wypina dupeczka, zeby ją zbałamucić, wkładasz ręke pod kołdre i robisz pstryk! światło wyłączone, możesz to robić po ciemku nie patrząć na swojego kaszalota! po europejsku, tzw na gazete powiedz ze lubisz ja rąbać od tyłu, niech wypnie swój owłosiony zad, a Ty rypiąc ją patrz sobnie na sciane, i np. szukaj gdzie jest żle przeszlifowane, lub też w okno i licz auta lub tez właśnie na tzw gazete, czyli otwórz obok gazete, ze niby ja czytałeś i czytaj artykuł dalej

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? MARZY MI SIĘ ORGAZM i każda droga ku niemu jest dobra. Moja muszelka jest taka cieplutka i mokra, że aż się prosi o pieszczoty. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/dorota_sex_telefon.html

Gość gość
Jest tutaj ktoś, chętny na seks telefon? Slodko jeczaca mloda studentka zaprasza na sex telefon. Fotkę znajdziesz tutaj: http://sextelefon.bzykacz.pl/natalia/ Jesli podobnie jak mi sprawia ci przyjemnosc sluchanie kogos kto sie masturbuje zadzwon