Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie wiem co robić123455678

co to za paskudzctwo sie mi przyplątało????

Polecane posty

Gość już nie wiem co robić123455678

piszę drugi raz w tym dziale bo przez pomyłkę napisałam w ogólnych, a nie każdy tam zagląda......oto problem: od lutego piecze mnie wejście do pochwy, nie współżyłam, nie uprawiałam żadnego peetingu ani nic, byłam u lekarza (zwykłe zaczerwienienie, zero konkretów), piecze tylko przy dotyku, żadnych innych objawów, dostałam już 2 różne leki na grzybice, na zapalenie jakieś, na infekcje i nic, dalej piecze jak piekło. Pomyślałam, ze to może jakieś uczulenie, odstawiłam wselkiego rodzaju żele, płyny, chusteczki do higieny intymnje, wymieniłam bieliznę, zmieniłam proszek do prania, płyn, kupiłam nową bieliznę, piorę ją zawsze w gorącej wodzie, myje sie szarym mydłem, białym jeleniem czy jak ono się tam nazywa i dalej mnie piecze, odstawiłam tampony, używam tylko podpasek i też innej firmy niż dotychczas i nie iwem już co mam robić, dalej piecze....od czego to może być???????????? wydaje mi się zę mam "tam" pare krostek, które przy dotyku równiez pieką, co to może być????

Gość marudna zosia
pewnie masz infekcję, zrób sobie wymaz sama skoro ginekolog ci nie zlecił i jeśli coś wyjdzie idź do niego z wynikiem niech ci przepisze odpowiedni lek. możesz tez spróbować stosować probiotyki dla kobiet, polecam lactovaginal dopochwowo na noc przez parę dni.

Gość etttnaaa
No tak, najlepiej jest sie wybrac do lekarza ginekologa. Ciezko tak na odległość stawiać diagnozę, bo czasami moze to tez byc coś zupełnie innego.