Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mogelek

Ciąża?

Polecane posty

Gość Mogelek

WItam. Zdaję sobie sprawę że było już wiele takich tematów ale nie potrafię się do nich odnieść. Gdy byłam w 16 dniu cyklu (który trwa 27-28dni) mi i mojemu chłopakowi pękła gumka, niby wszystko wylądowało i tak obok, ale pewności i tak nie ma. Miałam wtedy pierwszy dzień śluzy niepłodnego. Ale do dziś mam miękką, nisko osadzoną szyjkę i wydaje mi się że nie jest aż tak dobrze zaczopowana jak zawsze... Temperatura waha się pomiędzy 36,4-37,1. Jakie mam szanse na to, że nie jestem w ciąży?

Gość kasia.,.,...,
który teraz jest dzień cyklu?

Gość Mogelek
Teraz jest 20 dzień cyklu, ale już teraz stres mnie zjada dosłownie...

Gość kasia.,.,...,
Nie denerwuj się i odpuść bo jeszcze okres zablokujesz :) Przestań macać się i sprawdzać tylko idź na betę. Mi tydzień przed spodziewaną miesiączką wyszedł już test sikany (na pozytywny), więc beta powinna być wiarygodna.

Gość Mogelek
Jeśli ciążą oczekiwana to gratuluję, moja siostra też spodziewa się długo oczekiwanego dziecka :) niestety to dla mnie niezbyt odpowiedni czas a co do testu to nawet na beta jest za wcześnie bo zagnieżdżenie jest właśnie między 4 a 7 dniem od stosunku

Gość chyba ty
Ogólnie dzieci biorą się z seksu. Ale najlepiej za kilka dni kup test i zrób.

Gość kasia.,.,...,
Dziękuję. Moja córcia ma już 2,5 roku :) Myślę, że nie masz się co martwić. W 16 dniu przy cyklach 27-28 dni już było po owulacji.

Gość dghhjk
Moj skonczyl we mnie w 15 dniu cyklu przy takim cyklu jak ty masz mniej wiecej i w ciazy nie jestem..okres w czwartek lub piatek dostane ...znam swoje cialo i sygnaly jakie mi wysyla..owulacja byla wczesniej.

Gość Mogelek
Martwię się w sumie tylko dla tego, że od (z moich obliczeń) wtorkowej owulacji ciągle bolą mnie jajniki... takim tępym, delikatnym bólem, ale jednak. Co do owulacji, wiem kiedy mam tak dokładnie, bo mam wtedy plamienia połączone z ostrym bólem jednego z jajników (naprzemiennie co miesiąc). Ależ byłaby ironia, gdybym wpadła po ledwo półrocznej przygodzie z seksem (jeden cudowny, kochany, facet), kiedy moja młodsza siostra przez ponad rok starała się o dziecko...

Gość kasia.,.,...,
No tak to właśnie jest. Nie ma sprawiedliwości na świecie :)

Gość Mogelek
Przestroga na przyszłość dla wszystkich par! Jeśli pękła wam gumka, sprawdźcie czy w całości wyszła... Bo może się okazać że jakiś fragment lateksu zostanie w pochwie.... Jak w moim przypadku. Czyli sprawa rozwiązana i bóle brzucha też.

Gość Mogelek
Przestroga dla wszystkich używających gumek! Jeśli pękła wam gumka, sprawdźcie czy aby na pewno jakiś jej fragment nie został w pochwie... tak jak w moim przypadku... Dobrze że to tak szybko się okazało, wszelkie dolegliwości (w tym bóle brzucha i głowy) ustąpiły w ciągu godziny. Więc sprawa już rozwiązana ;)