Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jonymnemonic

za czym tęsknimy.......

Polecane posty

...........tęsknimy za osobą ,która od nas odeszła,czy za wspomnieniami wspólnych chwil?

Gość 93473459490
Raczej sentyment do tej osoby, ale ludzie się zmieniają i to wydarzyło się kiedyś raczej w terazniejszosci nie bedzie mialo miejsca.

za chwilami, które były i nie wrócą a wiążą się nierozerwalnie z osobą, która zniknęła z naszego życia... za dobrym słowem, za troską, za zrozumieniem, za ciepłem, za wsparciem, za radością, która wypełniała nas gdy ten ktoś był blisko, za mądrością, uczciwością, za troską, za obecnością... za godzinami rozmów, za godzinami milczenia, za spojrzeniami pełnymi życzliwości i tego.... czegoś... a najbardziej tęsknimy za chwilami, które mogły być a nie będą... moje oczy stały się zielone od patrzenia w Twoje... pod powiekami... na zawsze pozostanie ich obraz... łzy nie zmyją go chociaż płyną bezustannie... te oczy pozostaną na zawsze... razem z tęsknotą :(

Tęsknimy za dotykiem, głosem, zapachem. Tęsknimy za emocjami, które ta osoba wzbudzała. Tęsknimy za pewnymi szczególami - sposobem w jaki marszczy czoło kiedy się skupia albo za dołeczkiem w policzku, który tworzy się tylko w pewnym momencie. Tęsknimy za osobą, która to wszystko w sobie łaczyła...

Gość chyba za kimś....
Tęskni się za osobą, a nie za czymś, tak wg mnie.