Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudownamamusiaaa

Obca baba zrobiła mi awanturę że niby przegrzewam dziecko

Polecane posty

Gość cudownamamusiaaa

Dzisiaj jest w mojej miejscowości 20 stopni wyszłam po południu z moją dwuletnią córeczką na spacer do parku i ubrałam ją w body, bluzkę z długim rękawem,bluzę polarową i spodnie polarowe,a pod spodem miała cienkie rajstopki W parku,gdy córka się bawiła siedziałam na ławce z inną młodą matką. Gdy powiedziałam jej jak ubrana jest moja Arletka babsztyl zaczął drzeć się do mnie że jestem nienormalna i przegrzewam dziecko,że niby powinnam ją rozebrać bo na pewno Arletce jest za gorąco.:O Musiałam szybko wyjść z tego parku,przez to babsko bo gotowa była nasłać na mnie opiekę społeczną.Jak ja nienawidze takich ludzi ktorzy wpieprzaja sie w zycie innych. Przeciez nie przegrzewam córki, 20 stopni to jest zimno a małe dziecko odczuwa takie zimno zwłaszcza jak jest w spacerówce jak moja corka. Co sądzicie o tej sytuacji.

Gość cudownamamusiaaa
Dodam że sama byłam ubrana w golf i kurtkę.

Gość hvcvbvvvhjjjbbc
Te młode głupie pizdy na niczym się nie znajom toc 20stp to całkiem zimni

Gość Tiaaa marnie
Nie miała jeszcze kurtki puchowej?

Gość trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
komu chce się wymyślać takie historie?:/ Trzeba mieć nieźle psychę zrytą żeby siedzieć i wymyślać takie głupoty:/

Gość mamusiowata_mama
wiesz w Pakistanie jak jest 20 stopni to jeszcze czapki zakładają i szaliki.

Gość cudownamamusiaaa
A po co jej kurtka puchowa? Aż tak zimno to nie było Jestem oburzona tym że obcy ludzie wtrącają sie do wychowywania mojego dziecka Jestem matką wiec wiem co dla mojej corki najlepsze

Gość cudownamamusiaaa
Jeśli dziecko siedzi w spacerówce to jest mu zimno ciepło to jest gdy jest 30 stopni A Arletka jest jeszcze bardzo mała i nie odczuwa temperatury tak jak dorośli

Gość babukkia
mam nadzieję, ze to prowo, a jeśli nie to szkoda dziecka - matka debilka

Gość cudownamamusiaaa
To chyba dobrze że nie chce przeziębić córki i prosze bez głupich tekstów w stylu tej puchowej kurtki Ciekawi mnie jak wy ubieracie dzieci pewnie przy takich temperaturach biegają w samych majtkach.

Gość yukita
Arletka - boszzz co za imie :( Temperaturę odczuwa dokładnie tak jak ty i to już od urodzenia. I co 2 latka robi w wózku? Powinna biegać

Gość cudownamamusiaaa
Arleta to piękne imię po babci,która była artystką nie jestem żadną debilką to źle że nie wychładzam dziecka??? Arletka jeszcze zdąży się nachodzić jak pójdzie do szkoły teraz może sobie pojezdzić jest jeszcze za mała na bieganie.

Gość vvvbnkjgcxsr
Nastempym razem opierdol babsko.i konien

powinnaś ubierać dwukatkę tak jak siebie. zrezygnowałabym z rajstop i jednej warstwy na gorze. inna sprawa ze to tylko twoja sprawa czy przegrzewasz czy nie :-) ja dzisiaj byłam z osmiomiesieczna córeczka i mała przy 20 stopniach miała body na krótki rękaw, spodenki i bluzę. jak weszłam do lokalu to bluzę zdjęłam bo mi było ok na krótki rękaw więc córce też :-)

Ale głupie prowo. Obcy ludzie czasem muszą się wtrącić jak widza takie głupie matki,w polar ubierać w taki dzień? U mnie też bylo 20 stopni i w piaskownicy wszystkie dzieci były lekko ubrane,na krótki rękaw lub długi cienki a maluchy w wózku to gole stopy miały,w cieniu dopiero się ubieralo dziecko lub bluzę zakladalo. Dziś sobie właśnie patrzyłam na te ubiory,moje 10 miesięczne bylo w krótkim rękawie i bez CZAPKI

Ciekawe jaka w domu macie temperaturę. Też dziecko w rajstopach i pokarze? Przegrzewane dziecko szybciej potem się przeziebia bo zawsze jest ciepło ubrane i przyzwyczajone do wyższej temperatury i potem się organizm przestawia i jak tylko bedzie chłodniej albo nawet latem jak będzie 30 stopni a ja rozbierzeszvto bedzie jej zimno. A jak za grubo ubierasz to się nie poci? Dzieci trzeba hartować,pójdzie do przedszkola i samo bedzie się musiało ubrać a tam to nie ma czasu i wybiegnie na podwórko i dopiero choroby się zaczna

Ale głupie prowo. Obcy ludzie czasem muszą się wtrącić jak widza takie głupie matki,w polar ubierać w taki dzień? U mnie też bylo 20 stopni i w piaskownicy wszystkie dzieci były lekko ubrane,na krótki rękaw lub długi cienki a maluchy w wózku to gole stopy miały,w cieniu dopiero się ubieralo dziecko lub bluzę zakladalo. Dziś sobie właśnie patrzyłam na te ubiory,moje 10 miesięczne bylo w krótkim rękawie i bez CZAPKI

Mój 9 miesięczny syn miał body, bluzkę z długim rękawkiem i spodnie. Nie miał rajstop. Do tego cienka czapeczka zakrywająca uszy. Wydaje mi się że był ubrany odpowiednio

Ma trochę schizę z tą czapką. Zakładać czy nie? Wszyscy mnie straszą że zawieje mu uszka

Gość gfgftyu768
dobre prowo musi mieć jakieś pozory prawdopodobieństwa. przegięłaś. ćwicz dalej.

Ma trochę schizę z tą czapką. Zakładać czy nie? Wszyscy mnie straszą że zawieje mu uszka

Gość cudownamamusiaaa
Możecie sobie myślec że to provo nikogo nie będe przekonywać 20 stopni to nie żaden upał a dziecko ktore siedzi w wozku marznie zwłaszcza gdy wieje wiatr i nie ma słońca Uważacie że to nornalne że jakiś babsztyl wtrąca się do wychowywania cudzych dzieci to chore zeby ktoś mi mowił jak mam ubierać córke

Gość autorko dla takiego
Małego dzieciaczka to najgorsze miesiace bo nie wiadomo jak ubrać na długi czy krótki rękaw.Nie przejmuj się głupimi komentarzami z forum i gadaniem durnej nawiedzonej baby.Jeśli uznałaś że taki strój jest dla dziecka odpowiedni to ok.jesteś matką,czyli wiesz najlepiej co dla dziecka ważne.

Gość vvvvgvvvvvvvbhhhjjhhhhhhhggggg
O koorva huje wam w kakao świrniente mamuśki

Gość jdgksjkd
ja zrezygnowałam dawno z rajstopek pod spodnie dla mojego rocznego synka , który nie chodzi a dwulatce która biega rajstopki pod spód??????? :P Boże :P

Gość Od kiedy
Kurcze panna ale z tym prowem przesadzilas. Zalosne to troche, zadnego umiaru od razu mozna wyczuc