Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28340936t92

jak można ćwiczyć z chodakowską?

Polecane posty

Gość 28340936t92

usypiam przy jej filmikach, ostatnio zaczęłam to robić i też zrezygnowałam, bo to jest chyba dla flegmatyków i melancholików :o oglądam metamorfozy na jej facebooku i widzę że faktycznie jej wycisk daje czadu, ale ta baba nawet nie potrafi zachęcić samą sobą do tego wysiłku :(

Gość weźźź
też mam takie wrażenie. za sucho to prowadzi. ja ćwicze z Tiffany Rothe, to jest fajna pozytywna babka

Gość 28340936t92
właśnie tiffany jest genialna, lubię też mel b, mimo że jej ćwiczenia wydają mi się słabe i jeszcze jillian michaels ujdzie. ale kurna chodakowska to tortura fizyczno-psychiczna, więc szacun podwójny dla wszystkich, którzy z nią ćwiczą :D

Gość treleulele
treningi chodakowskiej faktycznie daja efekty, ale ja cwicze z Mel B - treningi sa krotkie, bo 10 minutowe, nie zdaze sie znudzic i zniechecic, a efekty tez sa niezle ;)

Gość no fakt ze
głosem i postawa usypia ale z drugiej strony patrz jak motywuje i ile osob jej zaufało. A efekty są, widze po sobie i jestem w szoku :D

Cwiczac z chodakowska mozna nabawic sie kontuzji- kobieta nie ma pojecia o technice wykonywania cwiczen. Wiem, bo cwiczylam z nia przez miesiac wszystko oprocz skalpela 2- i caly czas dokuczal mi jakis bol. Cwiczac z Jillian wiem, ze ma na mnie oko TRENER z prawdziwego zdarzenia- pokazuje jak trzymac glowe, rece, nogi by odciazyc kregoslup- i wszytskie jego odcinki. W metamorfozy moze i wierze, ale nie tak spektakularne jak widac na fanpage'u. W tak krotkim czasie po prostu nie da sie tak schudnac- chyba, ze jestes na diecie 1000 kcal, ale wtedy po miesiacu przewrocilby sie kazdy normalny czlowiek z wycienczenia. Takie moje zdanie :classic_cool: