Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desperatka6645

No i nici ze spania...

Polecane posty

Gość Desperatka6645

:O

Gość a u u iu
a wcześnie wstajesz?

Gość ja tez nie spie
a o 6.30 musze wstac :/

Gość Desperatka6645
Ja tez wczesnie wstac musze...niestety :O

Gość tramal___
bezsenne noce :)

Gość pewnaosoba
tez tak dzis mam z wielu powodow. Ze sie nie poddaje. Ale jak sie mam poddawac? Poddalam sie ,ze w Polsce bez ludzi z pogladami ani nie czytam ani nie pisze bo w polskiej szkole facet to nasienie, a baba brzuch i tyle zeby im nic nie poszlo.Dlatego nie spie i mysle co dalej. Z takimi papierami. Ale zyje i zdrowie mam jakie takie szczuta od niemowlecia Janosikiem. I w wieku lat 24 pojechalam na wycieczke ze sobie ograli Maryne. Po tej wycieczce bylam slepa i glucha - sprawdzali czy Janosik Maryne kochal i czy warto sie zenic. Kto? Rodzina krolewska w Londynie. No wiec nie wiem - bylam slepa i glucha po tym. A wczesniej dzialy sie rozne rzeczy, ale to nie , to 3 wojna swiatowa, a milosc to Janosika do Maryny, ale to bylo ograne tu w szkole mojej miloscia nasienia do brzucha. Taka prawda :(. Takze wszystko bez sensu. Tylko moje cierpienie spowodowane przez ...ksiedza. Myslalam ze przez okulary sloneczne. Takie cos. No wiecie co... a innych milosci nie macie? No i takie mam zycie i sie nie poddaje i jest nieszczescie. A w jaki sposob mam sie poddac? i tyle. I komu. I wiecie ten swiat nie jest nawet szalony dla mnie i ludzie tez. No i chyba cos nie tak ale z kim. Chyba z Polska. No coz... i w tym mialam wymyslilam ze szczuja mnie za...spowiedz w Polsce. No wiecie nie zwariowac, ale jak? No i gdzie moja przesylka? tyle :( Tacy madrzy to powinni wiedziec beze mnie czy Janosik Maryne kochal czy nie, no nie? Bo jeszcze zostawal brzuch i nasienie i tyle. No i ja mam tak zycie zniszczone bo nie umialam uciec od rodzicow biologicznych czyli brzuch i nasienie. A ta pala psychiatryczna w szkole? i tyle. No to chyba brzuch i nasienie :(

Gość pewnaosoba
co ja mam tera zrobic? Siedze i mysle powieim wam. Gdzie moja przesylka i na drugi dzien mnie nie ma. Cos tam sobie wymysle chyba gdzies, prawda? Tyle jeszcze umiem. Bo wiecie wymyslili juz wszystko, a pieniadze? I tak przyszedl Ktos. On zawsze tylko tak przychodzi. No od tego zaczeli. Kradziezy na Janosika - dyrektora banku i tak sie skonczylo, choc nie do konca. Pozniej morderstwo rodziny biologicznej bylo na mnie. Tyle umiecie. A jaki to ma sens? i tyle :( Ja wiem juz jaka to jest historia i po co no ale coz... a co dalej? Ja nie dalam rady bo chcialam sie wyniesc stad gdzie mieszkam a ciagnie sie to juz ho ho ho. 2011 rok bylam cala chora - oczy mi poszly znowu.Wsyzstko zajadlam. Dzialy sie przerazajace rzeczy, ja sie wybranialam. Jest 2013. 2012 tez malo ciekawie - malo powiedziane. Nikt sie nie dal i tyle. I co teraz? gdzie moja przesylka? 2010 to dalszy ciag Janosika - ciekawe czy wreszcie ma kalendarz. Ale parafia. Ja nie moge.Ani jej nikt nie obierzmowal. No zgadza sie ale przeciez Ania Shirley to wszyscy wiecie kto to. Moze wami bedzie rzadzic ona? Bo przeciez stala o was. Tak uwazacie. Ze byla z wami i pozostala. Jest to prawda? Nie wiem :(

Gość a u u iu
spróbuj jednak się przespać...

Gość pewnaosoba
Nikt mnie nie chce a zostala mi inna planeta bo tu mnie nikt nie chce, nikt mnie nigdy nie chcial a to jest historia CHCIEC i tyle. I co ja mam teraz robic? A pasuje mi ta inna planeta z przesylka? A nawet to co - bez kontaktu z ludzmi? Taka ulica i tyle. Nikt mnie nie chce. Widzieliscie cos takiego? Nikt sie mna nie przejal w KK ????? bo... nawet mialam Anie Shirley. To prawda,ale nie wiedzialam , ze byla...katoliczka. Tego nie bylo w ksiazce. To wszystko. A wystarczy ksiazka , zeby ja miec - tak pi razy oko bo co to bierzmowanie warte. Ania Shirley wiecej warta. No a chrzest? A 1 komunia? A spowiedz...z wilkami? :( pewnaosoba :(

Gość pewnaosoba
wiecie na to mam opinie, ze mialam sie z domu nie wynosic. Tu sie nie da zyc!!!! ogolnie. Prosze sobie tu zamieszkac i tyle. I normalnie egzystowac oraz normalnym pozostac. To wszystko. A to nikogo nie obchodzi. A pieniadze? Przeciez ja zostalam pozbawiona wszystkiego!!!! bo ...nikt mnie nie chcial. No wiecie co... :( No to choc inne nazwisko. Bo sie nie dam. Nikt mnie nie chcial i to samo nazwisko? Z nienawisci. Bo reszta to zlodziejstwo i jedzenie oraz picie. Ale nazwisko to samo? To choc wypomnij. Nic. No to juz nie moja wina :(

Gość pewnaosoba
Inne nazwisko i od razu samobojstwo. Bo takie mialam wartosci i mam. A tak? Jedno cierpienie. I tyle. Bo sie NIE PODDALAM. Rozumie to ktos? Brzuchowi i nasieniu. No bylo komu... w KK. A CO TO JEST?

Gość pewnaosoba
Stety niestety ograli mi cala wiare , zrobili glista na armie USA z pala psychiatryczna i ja sie mialam poddac. To bym to musiala ROZUMIEC po pierwsze. Aco rozumie glista ludzka bo tym bylam oprocz ogran na skrzydla muchy czy cos tam. To zyje jeszcze. Co rozumie glista ludzka? i tyle. Bo ktos jest taki czy taki. A ja bylam PONO glista ludzka. Tyle ma jakikolwiek sens, a reszta? ityle :(

Gość pewnaosoba
Maryna i Janosik milosc wszechswiata. Wiecie co - czy macie racje? i tyle:( To ja miejcie. Nie domyslilabym sie. Zawsze bym postawila Krzyzacy, Pan Wolodyjowski, Ogniem i mieczem nawet. Janosik? I tyle:(

Gość pewnaosoba
jeszcze dopisze bo znowu bedzie ze o co mi chodzi.O srodki do zycia. Z czego ja mialam zyc. Do banku bez oszczednosci? I za chwile nie mialam niczego. No tacy jestescie katolicy. Naprawde. Co to jest katolicyzm -pytanie. No widzicie.Ania Shirley warta wiecej. Tyle chyba juz :(

Gość pewnaosoba
Wiecie jakie wymacie wymagania to sie w glowie nie miesci. Katolicyzm nic nie warty. Parafia po cichu w sumie. Ania Shirley wiecej warta niz bierzmowanie i domysl sie tu ... rozanca w Rzymie.Ze Rzym sie rozancem ogrywa.A w ogole , ze Janosik najbardziej kochal Maryne i trzeba to sprawdzic. Najlepiej toba. I tak dalej. Doszlam do okularow slonecznych i jakiejs makabrycznej kary za grzechy. Choc w sumie za co. Wybaczcie:( No i w sumie nawet cos w tym bylo tylko w sumie co?:( Tyle:(

Gość pewnaosoba
Jeszcze tylko mam takie pytanie retoryczne - dlaczego ktos uwaza, ze w Necie powinnam powiedziec????wszystko. Dlaczego? Ogranie najwyzej reality show. A tam ktos powiedzial WSZYSTKO? Bez sensu i tyle:(