Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lofca4

Jestem dziewczyna I chyba kreca mnie dziewczyny:/

Polecane posty

Bardziej kreca mnie dziewczyny od facetow. Man 20 lat I faceta a to trwa juz od 2 lat a moj facet nigdy Nie zgodzi sie zebym byla "bi" . Podobalo mi sie jak calowalam sie z kokezanka , ma ktos taki problem?

Owszem Nie raz bo jestem 4 lata ze swoim facetem

Kurcze Nie widze wpisow a widze ze cos nowego jest:/

Jest zajebiscie to fakt, ale zawsze linczowalam lesby I pedalow wiec Nie wiem coze mna jest

No jest zajebiscie to fakt, ale ja zawsze linczowalam lesby I pedalow wiec Nie wiem co ze mna jest. Nie podobaja mi sie wcale, dziewczyny Sa wiele bardziej subtelne I delikatne od facetow

Gość Co ma kobieta czego nie
Dziewczyny bi są ok :) a co ci się podoba w dziewczynach

A poza tym Chodzi mi tylko o to czy jest ktos jesCze kto ma podobnie, czy to normalne

Sama Nie wiem. Jak widze nagiego faceta nic Nie wiadomo jaki by byl a jak widze dziewczyne jeszcze blondynke z duzym biustem I taka naturalna uroda to mnie to kreci, sama sie na tym zlapalam. To glupie jak to czytac ale tak jest

Gość ddddddddddddddddddddddssupup
lofca4 do cholery masz niby 20 lat??? Przecież pisałaś niedawno że masz już dziecko mieszkasz w Londynie jestes fotomodelką ;/ no pięknie się kłamie. Zakłamana szmato!!!!d

Gość gffgdfgdfgfgfggf
o kur­wa :D mnie to by się podobało jakby moja dziewczyna była bi, kręci mnie to. nawet byłbym otwarty na jakieś wydziwienia seksualne

Sory ale kolezance wyzej Nie wiem o co chodzi. Jestem tu pierwszy raz , nick mam moze ktos niezapisal go sobie I Nie wymyslaj nikomu od szmat

No a moj taki Nie jest, o to chodzi:/ raz tak w zartach powiedzialam zeby zobaczyc jak zareaguje to mnie zbesztal o gory do dolu

Gość defghn
Ja jestem bi, na poczatku tez myslalam ze jestem dziwna i wgl

I jak to sie u Ciebie zaczelo? Jakie mialas odczucia wzgledem dziewczyn a facetow?

To widze, ze chyba moj problem Nie jest tutaj najgorszy

Gość alamakotaa
Hej, nie poddawaj się wszechobecnej homopropagandzie. To nie jest normalne. Ale nie przejmuj się, dużo ludzi ma taki problem. Na każdym plakacie, w każdej reklamie i filmie ciągle widać przesycone erotyzmem kobiety. Faceci nie są tak przedstawiani. Naprawdę, staraj się odrzucić swoje myśli. Dasz radę, trzymam kciuki!

Alamakota , dzieki chociaz jedna Odpowiedz na temat, ale widzisz nawet te reklamy gdzie kobiety Az kipia seksem chyba Nie powinny krecic dziewczyny, ktora do tego czasu byla w wielu zeiazkach z mezczyznami:/

Gość samuel l jackson 2
wszystkie kobiety sa bi. ja swojej powiedzialem ze jak tylko bedzie miala okazje to moze sie przespac z jakakolwiek laska ;p

Gość 678342
ciężko być homoseksualistą w tym zacofanym kraju, więc współczuję. bądź silna.

wszystkie kobiety sa bi. ja swojej powiedzialem ze jak tylko bedzie miala okazje to moze sie przespac z jakakolwiek laska ;p nie wszystkie :D ja sobie tego niewyobrażam ble! ogólnie przyjmuje sie, że statystycnzie na świecie jest +- 10% czysto hetero, 10% czysto homo, i 80% bi z mniejszą lub większą skłonnością w stronę homo tylko większość sobie tego nieuświadamia.

Napewno cos w tym jest:) tylko czemu moj facet tak tego nietoleruje

Gość 21321313132213
chcesz powiedziec zejestes lesba?????? nie lubie takich ale zycze powodzenia