Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też mam dom ,ale bez kredytu

Za co polacy buduja wielkie domy i w jakim celu?

Polecane posty

Brac na cos kredyt który będzie sie spłacało przez całe swoje życie..przeciez to koszmar.Nieruchomośc szybko sie znudzi ,a trzeba spłacać łojje. Sznur na szyji przez niemal całe zyciu, to żadna radość

a skad pomysl ze buduja na kredyt?;-) wiesz jest wolny rynek , granice otwarte - ludzie sie bogaca;-)

Gość a ty taka mądra jesteś
skąd masz taki dom ? jeszcze powiedz, że z pensji na niego zarobiłaś. hahahah, troll kafeteryjny z ciebie.

"a ty taka mądra jesteś skąd masz taki dom ? jeszcze powiedz, że z pensji na niego zarobiłaś. hahahah, troll kafeteryjny z ciebie." xxxx hahaha ;-) pzreciez wiadomo ze "kazdy" kradnie;-) w kazdym razie kazdy nieudacznik ci tak na pewno powie;-) a domy stawia sie jak sie ma srodki - srodki to nie musi byc pensja, moga byc np zyski z instrumentow finansowych - sponsoring, czy comiesieczny przelew na konto za ladne oczy, as easy as it is;-)

Gość lolekkk
"nieruchomość szybko się znudzi"? Jak może się znudzić własny dom?

"G.A.K ROR- Ty jesteś taka głupia czy tylko udajesz? Jak się nie znasz, to nie pisz głupot że ludzie budują bez kredytów" xxxx to raczej ty wez gleboki oddech bo ci sie zylka napiela;-), a potem skoncz z mierzeniem ludzi wlasna miarka ( przykrotka, i tak;-) xxx .A.K ROR- Swoją droga z góry widać że typowa z ciebie kobieta, czyli nie ma o niczym wiedzy, głupia jak but, nie pomyśli co napisze, ale zawsze wie wszystko najlepiej i zawsze ma coś do powiedzenia, mimo że nic o temacie nie wie Typowa kobieta z ciebie, ale pewnie dobrze loda robisz i dobrze d**y nastawiasz, jak to kobieta " xxx uuuuuuu;-) widze ze ktos kosz w milosci dostal to sie teraz wyzywa na "kobietach?;-) uroczy jestes;-) oczywiscie krece 4 lody na raz jednoczesnie majad dwa penicy: jeden w pochwie, drugi w odbycie - mam nadzieje, ze moja odpowiedz cie usatysfakcjonowala, hm?;-) a i nie traktuje seksu - ze kobieta nadstawia sie;-) wole aktywnie dosiadac;-) miales kiepskie kobiety lub facetow na swojej drodze;-)

:)) mozna kilka lat sie budować..granice granicami ..Nie widziałąm dużego domu? hmm jakos takie mnie nie podniecają , jesli kogos stac na sprzątaczkę i utrzymanie tego to spoko :) .moj dom ma 300m2 :) i jest zdecydowanie o połowe za duży :) No nie wszyscy zarabiaja i pracują poza granicami, przepraszam bardzo ..

hheeh taka typowa kobieta ze mnie :) że samodzielnie prowadzę firmę itd .widze że wiekszośc pełna jadu :) przePRASZAM BARDZO , ALE JA Z WAS NIE KPIĘ !!! to tylko moja opinia na powyższy temat, Znak rynek i to nieżle...

Gość hahaha ale tłuki
G.A.K weź sie ogarnij bo się ośmieszasz ja kupiłam mieszkanie dwupoziomowe za gotówkę i to sama jako singielka i zanden urząd się nie przyczepił i chyba trzeba być takim idiota/idiotką jak ty żeby mając gotówkę brac kredyt hahahaha weźniesz 300.000 kredytu a musisz oddać prawie 500.000 gratuluję rozumu

Gość spłacisz ten kredyt ,spłacisz
Typowa polka a co masz na myśli, nie modna bo bez kredytu??? odpowiedz?

Gość prawda woczyy ert
owszem znam wiekszośc polaków to bogacze, którzy dorobili sie kradnąc drugiemu i koniecznie brali kredyt nawet na stolik na taras!

Gość dftgyuhygtfds
doładnie 300 tys a oddac 500 to chore !

Gość GAK tys głuupie jak but
GAK masz przed sobą naoiwnych !!!!czy tez tak samo kombinuijesz jesli masz kase to bierzesz kredty!!!????super !:) od razu wiadomo że krecisz lody , tak, bo gdybyś płacił podatki nalezycie , to nie obawiałbyś sie skarbówki, jasne! A jesli masz w skarpecie 500 tyś a płacisz niskie podataki ,,to wiadomo że od razu nie postawisz chaty , bo z jakiego dochodu ,skoro ledwo co masz na podatki !!!!

Gość GAK tys głuupie jak but
a w skarpecie masz 500 tys wykombinowane na lewo!

Gość ale idisocir
BOŻE DROGI , CHYBA TŁUKOM TRZEBA TŁUMACZYĆ O TYCH LEWYCH PIENIĄZKACH ...:) WIADOMO ZE JAK MASZ PENSJE TO US widzi ale jesli nie masz to wówczas zaczynają kombinować i wiekszość złodzieji bierze kredyty (udajac że nie maja kasy ;)

Gość RoR do lekarza d
ROR masz coś z kopułą! ?idz sie lecz do psychiarty ,a od ginekologa 2 w tył .byłes zbadać swoje wydmuszki i doopsko ? niech sie wgłębi :D

Gość widac kto krecia e
takze ror po 30 latach będzie twoje ! i nie pien sie , bo żeby zgubisz i na dentyste nie bedzie cie stac

Gość hahhadfghj
porównanie zwiazku z 30 letnim kredytem :D idealnie , padale :D jakie podejscie do życia :)

Gość szokfghja
GAK ty z rzadowej mafii :D kredytobiorca w wielkiej chałupie! ojabani ludzie , polak potrafi sie pokazać , nie ważne że zapoczyczy sie nawet na wnuków , ważne że bedzie sie ganiał nago :D ale jeszcze nie w swoim wielkim domu tylko banku: :D zapozyczyć sie na 200-300 tys i wiecej a oddać złodziejksiej mafii 350-500 tyś to dopiero polska mysląca :)) na sąsiednim osiedlu wielu bylo takich jak ROR, GAK dzisiaj domy pod młot ida :D

Gość hahaha ale tłuki
ROR to przeciez oczywiste,ze kradnę. a poza tym G.A.K twoja teoria pada na pysk, bo wyobraź sobie, ze ja mam firmę i to jednoosobową i płace podatki,a mimo to nie mam zalu do całego świata, bo żyję uczuciwie i właśnie dlatgeo stać mnie na dużo. wyluzuj trochę i zmień sposób myślenia, bo zagracasz swój umysł pesymizmem, cynizmem i bylejakością, a z takeigo syfu nic kreatywnego nie powstanie i bedziesz stał całe życie w tym samnym miejscu i psioczył na wszytskich dookoła, a wienien twojej sytuacji jesteś tylko ty. pozdrawiam

Gość hahaha ale tłuki
G.A.K widze ,ze jesteś najmądrzejszy na świecie i tylko ty posiadasz tę jakże cenną wiedzę dziękuje ze się nia podzieliłeś nie ucz ojca dzieci robić

RoR do lekarza d ROR masz coś z kopułą! ?idz sie lecz do psychiarty ,a od ginekologa 2 w tył .byłes zbadać swoje wydmuszki i doopsko ? niech sie wgłębi " xxxx zainteresuj sie wlasnym organem - a nie o moich fantazjujesz;-) xxx widac kto krecia e takze ror po 30 latach będzie twoje ! i nie pien sie , bo żeby zgubisz i na dentyste nie bedzie cie stac xxxx mozesz sobie zgadywac i dybac jedynie na temat mojego stanu posiadania;-)

"G.A.K hahaha ale tłuki- Chcesz mi powiedzieć, że jak byś miał okazję zrobić zlecenie bez faktury, to mimo wszystko upierał byś się na fakturę? Jak firma przyszła by do twojego domu i powiedziała by ci że kosztorys remontu domy wynosi 20 tys zł bez faktury a z fakturą 22 tys zł, którą opcję byś wybrał?" xxxx GAK ty masz mentalnosc zwyklego oszusta;-) i myslsiz ze inni tez - hahahah;-)

Gość polscy złodzieje sie odezwali
ja również tak jak 'hahaha ale tłuki'' tez płace podatki tak jak sie nalezy wystarczy mi to co mam i nie potrafiłabym kombinowac aby kraść nie mam parcia na kradzione, bo uważam ze i tak to sie zawsze odwróci!śpie spokojnie :)))) bez długów i kredytów od tego z dala Ktos tu mowi że wielkie firmy jesli by uczciwie działaly splajtowały by!!!to przykre że ktoś kto tak twierdzi działa na koszt podatników i zwyczajnei kradnie ! Dlatego tak mamy jak mamy w PL.Firmy gdzyy zatrudniały porządnych ksiegowych ( nie kombinatorów ,lub rodzinnych sekretarzy) to zdecydowanie nie splajtowały by. Hmm a jak kombinuja inie płaca podatków to firma skad czerpie korzysć?????????przecież z podatników i panstwa .To już lepiej aby jej nie było na rynku niz miałaby dalej okradac panstwo!!!!

Gość hahaha ale tłuki
G.A.K moze zburzę twój światopogląd ,a le jestem kobietą, więc nie pisz do mnie jak do faceta, bo już w pierwszej wypowiedzi widac, żem baba haha do twojej wypowiedzi - oczywiscie , ze masz mentalnosc oszusta, wyobraź sobie, ze ja cały remont robiłam na faktury, ponieważ tak jest uczciwiej i BEZPIECZNIEJ. spisuje się z firmą umowę, co mają zrobić i jak i oni się czują bezpiecznie i ja czułam się lepiej. poza tym jak sie daje zaliczkę na krzywy ryj to ptem tylko płącze, wrzaski itp., bo nagle okazuje się, ze robotnicy się nie starają tak jak powinni, inwestor się wkurza, bo czuje sie wykorzystany itp. a tak sie chciało zaoszczędzić 5 zł haha

Gość polscy złodzieje sie odezwali
GAK ROR to jeden wielki kreatcz :D pedał okradajacy polskę!!!