Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś.

palcówka, a ciąża ?!.

Polecane posty

Gość ktoś.

Na wstępie chciałabym powiedzieć, że zdaję sobie sprawę z tego że przez samą placówkę nie jest się w stanie zajść w ciążę, ale co jeśli uczestniczy jej wytrysk? . Bardzo boję się że mogłabym być w ciąży, gdyż mój brzuch jest większy niż zazwyczaj, a waga wyższa. Chciałabym zaznaczyć że jestem młodą dziewczyną, a mój okres nigdy nie był jeszcze regularny np. dostawałam go ( co 4 miesiące, a nawet 5. po prostu różnie ). + Kolejną kwestią jest to, iż nasz kontakt damsko- męski wyglądał tak : Po prostu gdy doszło do palcówki, w późniejszym czasie mój chlopak dostał wytrysk, a później wytarł go ręką, a ją tylko o chusteczke. Następnie ponownie doszło do palcówki. Bardzo boję się że mogłabym być w ciąży, czy to możliwe ?

Gość mozliwe a jakze
szykuj ciuszki i wózek :D

Gość ty wez lepiej się za
ksiazki :O i to najlepiej takie od biologii, bo widze ze przespalas lekcje. Az wstyd ze dziewczyna ma takie male pojecie o biologii i swoim ciele! mamy 21wiek. Jakby kazda palcowka konczyla sie ciaza to by kobity nie nastarczyly rodzic :O

Gość ktoś.
tak wiem.. zdaję sobie z tego sprawę. Ale nie byłam pewna czy jeśli doszło do wytrysku, ubrudził nim ręce a potem wsadził w ... to nie zajdę w ciąże.

Gość ty wez lepiej się za
radze Ci naprawde - ksiazki, net. Poszukaj jak dochodzi do zaplodnienia. Lepiej na tym wyjdziesz niz pisanie takich glupot na forum.

Gość ktoś.
kurcze.. ale już tyle naczytałam się w tym internecie komentarzy na temat podobnego przypadku do mojego. Ludzie wypowiadali się, ze jest takie prawdopodobieństwo, że tak. Czyli że na 100 % nie ma możliwości żebym zaszła przez to w ciążę ?