Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowe sezonne

Sezon na śmród w komunikacji miejskiej uważam za rozpoczęty

Polecane posty

Gość nowe sezonne

Smród spod męskich zarośnietych pach zwłaszcza

ale robienie otwieranie okien na ościerz to nie jest wyjście z tej sytuacji. potem będziecie chodzić z wykrzywioną gebą jak was zawieje. porażenie nerwu twarzowego. tak to się nazywa,

Gość nowe sezonne
W Warszawie w większości autobusów nie da się otworzyć okien. W nowych tramwajach okien w ogole brak, tylko klimatyzacja. W metrze otwieranych okien rowniez brak

Gość a ja to mam problem
dlatego ja chodzę na piechotę, tak zdrowiej.

Gość xsantrypa
haaaa ha ! - smrod spod meskich zarosnietych pach - oooo jeeeezus jedyny ! - daj mi tylko adres a wysle ci dezodorant ...

Gość Prohibida
dziś spędziłam po nad pół godziny w autobusie, napr\zeciwko usiadł bezdomny i pijany zasnął. smród był niewyobrażalny. okna zablokowane, a akurat utknęliśmy w korku... ostatnie minuty to była istna walka o życie nie było czym oddychać.. prawie zemdlałam z ulgą wybiegłam z autobusu na najbliższym przystanku

Gość nowe sezonne
klimatyzacja nic nie daje, tylko ochładza powietrze a smrod jak byl tak jest... zresztą w stolicy jest ogromny problem z bezdomnymi, są ich tysiące, wsiadają do autobusow, zwłaszcza nocnych z daleką trasą np Centralny-Kabaty, Ursynów-Żeran i sikają ,spią...w ciagu dnia to samo , kanary do nich nie podchodzą bo i tak biletow nie mają