Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 508012j

Czy mój były chce mi zrobić na złość ?

Polecane posty

Przyjdzie taki dzień, kiedy od córek usłyszysz : chcemy mieszkać z Tatą, bo lepiej o nas dba, stara się, zebysmy były szczęśliwe, a Ty jesteś złośliwą zołzą, która nie może pogodzić się z myślą, że jest rozwódką.

Gość bambaryla147
Przed jakim niebezpieczenstwem ??????? Poza tym, to juz duze dziewczyny.

Gość hdhdjdjd
Masz paranoje,faceci to nie baby,na bank sie nie msci tylko chce spedzac czas z dziecmi,a ty ewidentnie jestes zazdrosna,jak nie o wakacje to o dzieci,ogarnij sie bo panny za chwile pelnoletnie beda i zawistnej mamusi moga nie chciec znac

Gość 508012j
Na 100 procent tego nie usłyszę

Gość 508012j
bambaryla147 przed moim byłym

Gość 508012j
hdhdjdjd bo ja je kocham, a on chce im zrobić krzywdę

Gość xsantrypa
a ty zrob sie na bostwo- umyj cipe, to moze i ciebie wezmie !

Gość musisz być mądrą matką
I pokazać córkom, że mimo , iż nie jesteście razem, ty masz szacunek dla ich ojca. Jeśli będziesz w jego stronę słała niekorzystne uwagi, komentarze, okazywała niezadowolenie, dzieci staną się nieszczęśliwe i będą same chciały być z kimś, przy kim się śmieją. Chcesz tego? Zamiast złościć się na eksa, rozmawiaj z nimi, w miarę swoich możliwości organizuj z nimi czas, nie wiem jakie macie możliwości w tym zakresie, ale na pewno znajdzie się coś, co możecie razem robić. Ot - nawet zwykły shopping. Zwykły, czy niezwykły, jak wspomniałam, w miarę możliwości. Jak cię stać , a wiesz, że dziewczyną lubią, to zabierz je na zakupy pod wakacje, stroje plażowe, koszulki, spodenki, kosmetyki do opalania i po nim, sama wiesz, co one lubią, nowe rzeczy są fajne. Tata da im wakacje, ale mama niech też ma swój wkład w to wszystko i postawi wszystko na głowę, by pomóc im się do nich przygotować po babsku. Bądź mądrą mamą, a nie sfrustrowaną kobietą, która tylko jątrzy i doszukuje się spisku.

Gość 508012j
Łatwo mówić. On się tak nigdy nie zachowywał

Gość Do autorki !!!!
Jestes po rozwodzie ? Tak ale twoje dzieci nie rozwodzily sie z ojcem . Niebezpieczenstwo ? 12 lat byl i nic im nie zrobil a ty jakies paranoje wypisujesz jak dalej tak pojdzie to szczerze powiedziawszy to pierwszy krok by zastanowic sie nad toba i blizej przyjrzex jesli chodzi o wychowywanie dzieci. Facet ciulal pol zycia i teraz korzysta ! A skoro dzieci sa szczesliwe to w czym problem moze teraz zalujesz seojej decyzji ?

Gość musisz być mądrą matką
Przestań analizować jego zachowanie, bo w paranoje wpadasz. Powtarzam, możesz być czujna, ale nie rób z tego afery. Postaraj się po dzieciach wyczuć, jaki jest ich stosunek do tego i nadrabiaj ze swojej strony.

Gość Bambaryla147
On sie nigdy tak nie zachowywal? Moze dlatego, ze nie byl szczesliwy w malzenstwie. Teraz sie cieszy z zycia i chce zeby dziewczynki tez byly szczesliwe, a ty swoja zazdroscia mozesz zniszczyc szacunek dziewczynek do ciebie.

Gość 508012j
Do autorki !!!! Tak jestem po rozwodzie. Nie żałuje swojej decyzji. Chodzi o to, że on nas nigdzie nie zabierał. Dopiero po rozwodzie przypomniał sobie, że jest ojcem. Nie znam jego zamiarów

Gość 508012j
musisz być mądrą matką one się cieszą z tego wyjazdu. Ja bym wolała, żeby zostały

Gość 508012j
Bambaryla147 jeżeli nie był szczęśliwy to dlaczego nie chciał się rozwodzić ? To ja musiałam odejść

Gość Do autorki !!!!!!!
Moze trzebabylo z nim rozmawiac bo 75% spoleczenstwa nie potrafi moze trzebabylo dac od siebie rozwod rozwodem moze pojal co robil zle i sie zmienil to chyba dobrze ze dzieci nie zaniedbuje czesto i gesto jest odwrotnie !

Gość 508012j
Jak miałam z nim rozmawiać, jak on był cały czas w pracy ? Ja nie chcę dzieci stracić

Gość Do autorki !!!!
Odpowiedzialas sobie na pytanie . Dlaczego masz je stracic ? To nie sa niemowlaki tak czy siak jedna z 2 powiedza ci za pare lat hej d wyprowadzam sie do chlopaka i co zrobisz ? Zreszta juz sa na tyle seiadome ze napewno wiedza co jest 5 . A ty nie histeryzuj bo tego typu sprawy moga sie zakonczyc na twoja niekorzysc przez takie zachowanie

Gość 508012j
A dlaczego mają się zakończyć na moją niekorzyść ?

Gość 508012j
Ja kocham swoje córki i nie chce żeby im sie stała krzywda