Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka83w

Problem z czerwienieniem sie...

Polecane posty

Gość agnieszka83w

Czesto jak spotykam kogos przez przydaek znajmonego, znajoma osobe ktora dlugo nie widzialam, sie czerwienie jak nagle sie widzimy.. Przeszkadza mi to bo co sobie pomysli, ja sama niewiem dlaczego.Czasem mi sie to zdarza nawet bez powodu podczas dy mysle zeby sie tylko nie zaczerwienic.. Znacie jakas ksiazke ktora pomoze mi to zwalczyc? Zaczelo sie to u mnie jakos od 4-5 lat, wczesniej nigdy nie sie nie czerwienilam. I to nie problem ze skora czy naczynkami tylko psychologiczny...

Gość l.h
Nie wiem czy to ma cos wspólnego z czerwienieniem się ale swego czasu też miałam taki problem,czerwieniłam się naprawdę z błahych powodów,nawet jesli ktoś "normalnie" do mnie zagadał już się krępowałam i czerwieniłam...Wtedy miałm siedzącą prace i częste bóle głowy,podejrzewam ze było to spowodowane słabym krążniem,po zmianie pracy problemy ustały.Minał ból głowy i problem z "czerwoną twarzą".Jedynie gdy jestem bardzo zmęczona mam czerwony nos,podejrzewam ze to słabe naczynka,zastanawiam sie nad laserem.

Gość KarolinaHiszpania
Ja mam to samo, tylko u mnie wydaje mi sie ze to tez podłoze psychiczne... Mam jakies leki,ze ludzie odkryja ze tak naprawde wewnatrz jestem osoba walczaca ze soba, czuje sie jakas niechciana. Ja sie czerwienie tez o wszystko... WSZYSTKO!

hej dziewczyny.Mam taki sam problem.Jeśli chcecie pogadać to piszcie: monikamonika.91@wp.pl a jeśli któraś jest z okolic włocławka to chętnie się spotkam żeby o tym porozmawiać.pozdrawiam:*

Gość gość
Mam to samo, zaczęło się jakiś rok temu. Wiem, że stało się coś, że straciłam pewność siebie, strasznie mnie to irytuje, bo czerwienię się nawet jak myślę o czymś, co potencjalnie by mnie krępowało lub stresowało.