Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwestda

Wesela - kwestia ,,Dobrego smaku'' złamana obejrzyjcie

Polecane posty

Gość kwestda

http://www.wiocha.pl/928212,Prawdziwa-wiocha-na-polskich-weselach Jak dla mnie to już ogromny wstyd, i robienie z ludzi idiotów ;/

Gość o boze
:O

Tragdia. Ale widac , ze teraz kobiety nie maja zadnych zachamowan :(

Gość gtrdr
o kur...:o

Gość mama dziewczynki
Jagoda369- a dlaczego tylko kobiety ? faceta tańczący w gatkach jest ok ?

Gość kwestda
jak dla mnie tragedia

Oni nie mają za grosz wstydu ;/ Ten facet w majtkach obleśny ;/ I te dzieci na to patrzą ;/ Kiedyś bawili się ludzie w pociąg jakieś koła a teraz głupot im się za chciało ;/

Gość ,,,,,,,,,.......
..................

Gość łeeee tam
Jaka Ameryka to wiejskie wesele dlatego takie głupie zabawy .

Nie napisałam że to Ameryka :P Tylko że na początku byłam pewna że to Ameryka :D A to różnica :classic_cool: A co goście mają naklejkę na czole że to wiejskie wesele? Właśnie wiejskie wesela mają większy smak niż niektóre miastowe panienki.

Gość widać ze to
Polskie wiejskie wesele :) ludzie ze wsi czeto mają takie głupie zabawy .

Gość myślicie że starsi ludzie albo
dzieci ze wsi są jakoś zniesmaczeni albo zszokowani? no co wy? przecież ludzie często współżyją na wsiach przy dzieciach lub dziadkach. może nie celowo, ale często dzielą 1 pokój, czasem z przepierzeniem lub nie i nocami harcują licząc na to, że współlokatorzy lub potomstwo śpią, a ci śpią nie zawsze, a jakoś się to rodzeństwo i wnuki rodzą. raczej za chałupę i na siano nie latają specjalnie w celu spółkowania. te dzieci i dorośli nie jedno w życiu widzieli, więc się tak nie oburzajcie. kto jest ze wsi może potwierdzić jak jest! ha!

Gość gtrdr
jestem ze wsi i nie potwierdzam;/

Gość swdlvnw
myślcie co chcecie ale bawili się zaje.... i na pewno to wesele na długo zapamiętają

Gość myślicie że starsi ludzie albo
taa, no nie gadaj, że tak wszyscy mają u was na wsi komnaty dla każdego domownika z osobna. ilu mieszkańców mieszka na kupie i dzieci jakoś płodzi.

nie generalizujmy, sama wychowalam sie na wsi, mieszkam z rodzina na wsi, mialam wesele, na ktorym nie bylo zadnych tego typu cyrkow bo spalilabym sie ze wstydu, i moi goscie swietnie sie bawili bez ruchow kopulacyjnych :( nie bylo tez 20 podziekowan, babciom, wujkom, sasiadom itp. bo uwazam ze jedynymy osobami jakim moglismy podziekowac to rodzice, nie mieszkam przy szopie, i napewno nie w jednopokojowym mieszkanku w bloku nie mowiac o jeszcze innych rzeczach o ktorych piszecie ze tak jest na wsi :( bylam w duzym miescie na weselu gdzie byly tez podobne zabawy z balonikami, jak dla mnie to nie jest smieszne, zabawne a krepujace, uwierzcie ze jest masa zabaw na weselu ktore w ogole nie przypominaja tych zabaw z filmiku a sa jeszcze zabawniejsze i bardziej bawia ludzi :)

nie generalizujmy, sama wychowalam sie na wsi, mieszkam z rodzina na wsi, mialam wesele, na ktorym nie bylo zadnych tego typu cyrkow bo spalilabym sie ze wstydu, i moi goscie swietnie sie bawili bez ruchow kopulacyjnych :( nie bylo tez 20 podziekowan, babciom, wujkom, sasiadom itp. bo uwazam ze jedynymy osobami jakim moglismy podziekowac to rodzice, nie mieszkam przy szopie, i napewno nie w jednopokojowym mieszkanku w bloku nie mowiac o jeszcze innych rzeczach o ktorych piszecie ze tak jest na wsi :( bylam w duzym miescie na weselu gdzie byly tez podobne zabawy z balonikami, jak dla mnie to nie jest smieszne, zabawne a krepujace, uwierzcie ze jest masa zabaw na weselu ktore w ogole nie przypominaja tych zabaw z filmiku a sa jeszcze zabawniejsze i bardziej bawia ludzi :)

Gość Lena204
ja też mieszkam na wsi i NIE potwierdzam a ludzka głupota w miastach też jest

Gość djdnxx
Dno. Widziałam już taki filmik. To się dzieje naprawdę.

Gość pani foto
Jestem fotografem. Robie zdjecia na weselach od kilkunastu lat i szczerze powiem, ze takich "cudow" jeszcze nie widzialam. Jak mozna tak kpic z ludzi,zwlaszcza tych po spozyciu.

Gość Lena204
myślicie że starsi ludzie albo ty chyba w życiu na wsi nie byłaś i nie widziałaś jakie ludzie domy mają założę się że mam większy metraż niż ty

Gość Hgv j j
Po pierwsze na wsiach ludzie mieszkają w domach. Nie ma bloków-skupiska choloty!

Gość asasasasass
dla mnie to jest po prostu niesmaczne. u mnei na weselu nie bedzie żadengo rozbirania się lub też żadnych zabaw gdzie ejdno leży na drugim i człowiek sobie myśli niewiadomo co, zabawa ma być na poziomie

Gość xcfhnjl
wtf masakra!!!

Tragedia, niesmaczne, żenujące..Szkoda, ze taki wodzirej został wybrany...Zresztą widać, ze towarzystwu to odpowiadało. U nas przed ślubem obgadywaliśmy z zespoelem wszystkie szczegóły - od razu zaznaczyliśmy, że wszelkie zabawy i zabawrwieniu erotycznym i z takimi podtekstami nas nie śmieszą , zresztą zespół nawet takich nie miał zamiaru organizować..

Gość inna sprawa
A najgorsze, że oni się naprawdę dobrze bawią ;/

Gość violka fasolka
Ja to wogóle nie lubie chodzic na takie"wiejskie"wesela gdzie kazdy jest zmuszany do tych głupich zabaw.