Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laandrynkowa mija

Co zonaci mysla o swoich kochankach i ani slowa o moderatorach:-)

Polecane posty

Haha :) Cholera aż spojrzałem na mój brzuch jak o tej ciąży mowilas ..:):) U mnie wszystko ok . Nudy jak c**j :)) Stare dobre czasy ummmmm :) A co u ciebie słychać ?

To mnie cieszy ze u Ciebie wszystko ok i nie zaliczyłeś wpadki :D, u mnie stara bieda;) znaczy krotki urlop przypłacony przeziębieniem , później kłopoty domowe , krotko mówiąc jak nie urok to sraczka . Nawet nie ma z kim poswirowac na erotycznym hahhaa

Wszyscy się rżną na @ ;)bo tu za gorąco a tam bardziej w cieniu :):) Większa wydajność gwarantowana :)

Po nitce do kłębka...;)też nie umiałem ale szybko nadrobilem braki :) Kafe to szkoła życia :):) Wyobraźnia czyni cuda,rysuje mózg lepiej niż diament szkło !;) A real -hmmm to już jak wisienka na torcie ;) Smak c*pki nie do zastapiena ani podrobienia ..:):)

Cukieras ja juz wyrosłam z @ nie bawi mnie to , czasem jak mam dobry humor wejdę na jakis czat i robie jaja z takiego trzepaka co siedzi na kamerce i wywala klejnoty na wierzch :D Z wiekiem wymagania rosna i nie bierze sie tego jak leci i co leci ;) nie sztuka sie bzykać a dać z siebie i brać co najlepsze:)

"Nie bierze się tego jak leci i co leci "-znam to :)haha i czynnie wprowadzam w życie ..;) Fajnie znajdować czego się szuka przedzierajac się przez tą dżunglę :):) W korku stoję trochę zamula mi net . Uffff piątek :)

ja jeszcze muszę sie kisic do 17 , w sumie to za pare minut zwijam zagle do domu... jesteś w tej sytuacji ze możesz wybierać i przebierać , ja wole życia sobie nie komplikować...ale hahah nie dla psa kiełbasa ;)

Dokładnie:):) "Łapie Chwile ulotne jak ulotka Ulotne chwile łapię jak fotka !" Jest ryzyko jest zabawa i szampan (lub wódka ). Miłego weekendu tak przy okazji ;)

Żmija żmijowata sie melduje:-p Cześć żyletko. Witaj cukieros. Niestety jak cukieros wspomniał jestem cholernie zapracowana.Lato i wakacje to dla mnie okres naprawdę bardzo wzmozonej pracy i jak wracam do domu po 12-nastu godzinach to nawet komputera włączyć siły nie mam.Ale milo że pamiętacie. 😘😘buziaki kochani.

Ha,ha.Gołąbek już dawno przyleciał tylko musiał poczekać aż adresatka wróci w końcu do domu i znajdzie czas by spokojnie przejżeć telefon:-D

Miło cię widzieć słodka kobietko ...;) Tylko nie mów jak wygląda mój gołąb ;)bo ostatnio jedna blond gwiazda chciała go oglądać bo twierdzi że jestem jakimś poleconym ...:):):)całe życie z wariatami ;)

Gość gość
Zaczyna się :)

Gość gość
Landrynkowamija a kim ty jesteś ze traktujesz tak swojego kochanka piszesz ze jak znajdziesz odpowiedniego faceta to zostawisz żonatego kochanka wiec kim on dla ciebie jest -nikim zapchaj dziura a pomyślałaś ze żona go kocha ze jest dla niej bardzo ważny ale ty niszczysz ich małżeństwo dla własnej wygody i nie mów ze uważasz go za przyjaciela bo przyjaciół tak się nie traktuje