Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mammusia

jak wasze dzieciaczki reaguja na takie upaly?

Polecane posty

tyle sie pisze jak ubrac maluszka :) a ja sie pytam jak wasze dzieciaczki to znosza :) moj pcha sie do domku i wlasnie spi :) on lubie sobie w chlodzie przespac takie gorace dni :) a wieczorem odzywa :)

Gość gdzie masz te upały????
u mnie jest 23 stopnie i to jedno z najcieplejszych dziś miast

Gość ze co?
Jakie upały? Nie przesadzaj,to co powiesz jak będzie 30 stopni czy więcej?

Gość tytyt67676
jakie upały? porąbało cię, a ten twój dzieciak, to jakaś straszna mimoza- nie pozbierasz się jak zobaczy prawdziwy upał. 30 stopni, to jest w pełnym słońcu, a odczuwalna temperatura, to jest kilka stopni więcej niż komfort termiczny. chyba, że trzymasz dzieciaka na blaszanym dachu czy coś w tym stylu. a mieszkam w najcieplejszym rejonie, żeby nie było..

u nas w cieniu 25. Duchota okropna. Właśnie wróciłam ze spaceru z psem, po drodze minęłam grupkę dzieci z prywatnego przedszkola na spacerze. Wszystkie miały czapki i kurtki, czyli tak jak rodzice przyprowadzili je o 7 rano :o A kawałek dalej, w ogródku państwowego przedszkola dzieci biegają porozbierane, niektóre nawet bez koszulek ;P

hehehe nie moj nie jest rozpieszczany ani chowany na blaszanym daszku :) u was moze i jest chlodniej ale u nas jest zaduch :) i moze dla mojego dziecka nie jest tu upal ale dla mnie jest :D

Gość kolezanka prAWDE MOWI
u nas w siedlcach, wojewodztwo mazowieckie 27 w cieniu i pelny zar slonca z nieba sie leje-az nie mam ochoty wylazic z domu...ps tylko ja jestem w ciazy i ponad 25 stopni i słonce juz mi bardzo dokucza.

jest takie cos jak temp odczuwalna :P u mnnie tez okolo 30 i rowniez strasznie duszno Moje dziecie jest nieznosne ale idzie w druga strone i wcale nie chce spac...

Sory wczoraj na termometrze 27 st, dzisiaj też coś koło tego ma być. To jest upał. U mnie w mieszkaniu jest strasznie. A jeszcze nie zdążyłam od rodziców klimatyzatora przywieźć.....

no a ja nie lubie takiego goraca :) dla mnie super jest jak jest 15 stopni i wieje wiaterek :D moze moj odziedziczyl niechec do tak goracych dni :) ojej to wspulczuje jak jeszcze chodzi i maruda :)

Gość Kokabora
U mnie wczoraj było 27 w cieniu. teraz burza idzie z daleka