Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Co byście zrobili jakbyście wygrali 300 tysięcy złotych w mini lotto

Polecane posty

Ja może mały remont w mieszkaniu, nowe meble, spłata długów i rozpoczełabym życie od nowa.

Ja bym to jakoś ulokował, żeby zarabiało na procent i pojechałbym na wczasy.

Gość takija3_offlien
ulokować i niech procenty schodzą! jest to za mała kasa żeby inwestować. w sumie 300 tyś to nie tak dużo - szybko moze się rozejśc. na pewno bym nie spłacał tym kredytów (tym bardziej hipotecznego) itp.. bo kasa sie zaraz rozejdzie i pojawią się nowe kredyty. jak nie ma się konkretnego pomysłu to odłożyc na konto/lokatę itp i niech te małe bo małe procenty lecą.

Gość po 5 dniach
za mało by się budować, ale rzuciłbym na procent i najwyżej z niego czerpała dodatkowe fundusze na przyjemności.

Sprzedalbym mieszkanie i zbudowal dom, albo kupil jakis domek letniskowy nad jeziorem.

Gość jniurg
Sprzedała mieszkanie- kawalerkę i kupiła większe. 3 pokojowe by wystarczyło. Resztę na prawo jazdy - moze by starczylo haha. A tak powaznie- reszte nie wiem ... zostawilabym na czarna godzine

Gość gfgdgdgdgd
Jakbbym wygrala to już by mnie tu nie bylo

Gość bzdzium
splacilabym kredyt za dom, zeby nie tracic na to prawie 1/3 comiesiecznych zarobkow. wtedy zarobku szly by tylko na przyjemnosci no i oszczednosci na podroze :)

obecnie oprocentowanie lokat jest niższe od inflacji, więc to bez sensu. ja bym kupił 3 kawalerki i wynajmował.

Wykupiłbym prawa do koncernu produkującego mrożone kurczaki oraz otworzył fabrykę produkującą zupę pomidorową w płynnych opakowaniach.