Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy_dziewczyny

kiedy wychodzilyscie na pierwszy spacer

Polecane posty

Gość pomocy_dziewczyny

hej dziewczyny po jakim czasie wyszlyscie na spacer z malenstwem.? jest maj a pogoda jak w czerwcu/lipcu

Gość memotroillka
po 2 tyg najpierw werandowanie

Gość Szpindlerowy mlyn
a ja na nastepny dzien po urodzeniu malucha, urodzilam rano, wyszlam ze szpitala w poludnie a na nastepny dzien poszlismmy na spacerek, maly zdrow jak rybka

Gość Lena204
ja urodziłam we wrześniu w środę wróciliśmy do domu, a w piątek byliśmy na pierwszym spacerku

Gość Się wtrącę
urodziła się późną jesienią i wychodziłam po jakimś tygodniu, gdy zrobiła się w miarę fajna pogoda i nie padało..bez werandowania. Obecnie z dziećmi wychodzi się bez werandowania - nowa wersja pediatryczna :D unikaj tylko zatłoczonych zamkniętych miejsc, typu supermarkety, albo przychodnie lekarskie :)

Gość Lena204
w środę wróciliśmy do domu, a piątek byliśmy na pierwszym spacerze rodziłam na początku września

Gość mala urodzona w grudniu
przez pierwszy tydzien werandowanie potem na polgodzinny spacer wydluzany z dnia na dzien

Po kilku dniach (styczeń) nie bawiłam sie w zadne werandowanie.

Gość asdfghjkl;
ja mam syna z 8 września, ze szpitala wyszliśmy 13, a 16 byliśmy na pierwszym spacerze

Gość kalinka ,.,
5 dni po porodzie

Mój jest z 8 września. Do domu wyszliśmy na 5 dobę.Pogoda była taka jak teraz! Na drugi dzień przyszła do domu położna środowiskowa i pierwsze co : "Na dwór ! Nie ma kiszenia się w domu" :D Poszłam więc z małym na 15 minutowy spacer.Na drugi dzień 15-20 minut.Z każdym dniem coraz dłuższy....po jakimś tygodniu spacery były 1-2 godzinne,czasami kilkugodzinne bo w domu maluszek ciągle płakał a wózku na świeżym powietrzu się uspakajał.

Gość pomocy_dziewczyny
a wyjscie do sklepu do hipermarketu .. ?? wiem ze maja tam klimatyzacje i ze jest to pomieszczenie zamkniete i nie wiem kiedy dokladnie mozna wyjsc

Gość ja po dwóch tyg
ale tylko dlatego że najpierw nie byłam w stanie po porodzie a później ciągle padało.. jak by było ciepło to spokojnie poszłabym 3-4dni po wyjściu ze szpitala.

z tymi urodzonymi w lipcu i wrześniu wychodziłam od razu po powrocie ze szpitala (po 2 tyg to my pod namiotem w lipcu byliśmy ;P) Z tym urodzonym w listopadzie po 2 tyg, bo akurat non stop lał deszcz :o W końcu kupiłam worek na wózek i wyszliśmy :-)