Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotroo55

Matura, nieprzystapienie do jednego egzaminu...

Polecane posty

Gość piotroo55

Witam, nie przystapilem do matury pisemnej z matematyki, poniewaz mialem kolizje drogowa no i nie zdarzylbym juz po prostu. Fakt, gdybym wyjechal troche wczesniej... Powod juz zostawmy teraz mam takie pytanie. Oprocz tej matmy reszte zdam, jestem do tego przekonany, polski i angielski poszly mi dobrze, z ustnymi tez problemu raczej nie bedzie jestem przygotowany. A co z ta matma? Z tego co wiem na poprawke nie moge liczyc, nie mam zadnych dokumentow ktore moglyby potwierdzic ze cos sie stalo... Z kolesiem co spowodowal wypadek sie dogadalem i za naprawe zaplacil mi od razu, wiec nie spisywalismy zadnego oswiadczenia ani nie wzywalismy policji. Czy za rok bede mogl podejsc tylko do tej matmy czy bede musial wszystko od nowa pisac?

Gość nie bedziesz mogl juz podejsc
do matury bo to nie ma sensu w twoim pzypadku, skororn awet nie potrafisz znalezc odpowiedniego dzialu na tego typu pytanie na kafeterii.

Gość szylkretowa damesa
do tego piotrze powinienes grzecznie za raczke z mamusia podreptac do szkoly na mature a nie rozbijac sie bryka,

Gość jezyka w buzi nie masz?
idź do sekretariatu w szkole w której zamierzałeś zdawać maturę, przedstaw swoja sytuacje, myślę ze albo powiedzą ci jak to wygląda albo odeślą do kogoś kto będzie wiedział.

Gość piotroo55
Nie rozumiem niektorych dzieci na tym forum... Ja tu mam problem, pisze o co chodzi, a spotykam sie po prostu z dziecmi nudzacymi sie w domu bo zamiast robic cos pozytecznego... Tak to juz jest, cwaniaczki internetowe ;) ktos normalny chociaz sie wypowie?

Gość miodowniczka
Jeśli zdasz pozostałe przedmioty, to matematykę będziesz mógł napisać w sierpniu tego roku. Nie wydaje mi się, żebyś musiał udokumentować nieobecność, ale na wszelki wypadek zapytaj o to kogoś z nauczycieli...

Gość ex maturzystka
dwa lata temu również nie zjawiłam się na jednym egzaminie (resztę zaliczyłam) i po prostu podchodziłam do niego w sierpniu, takie prawo Ci przysługuje = 1 egzamin oblany = sierpień ;) w przypadku, gdybyś nie zdał jeszcze któregoś z egzaminów - dopiero w maju przyszłego roku możesz podejść do obu i zaliczyć ;)

Gość Adrian Krasny94
Poczytaj teraz arkusze i odpowiedzi z tegorocznej matury i zdasz za roku , jak to mówią rok do kija nie uwiązany ;-) a w necie są już odpwoiedzi ze wszystkiego geografi czy polski masz wszystko, więc nie ma problemu http://szkola.wp.pl/kat,108836,title,Matura-2013-geografia-na-poziomie-podstawowym-i-rozszerzonym-arkusze-i-odpowiedzi,wid,15645431,wiadomosc.html