Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1766696hella

DZIEWCZYNA MOJEGO brata naciąga go na kase

Polecane posty

Gość 1766696hella

Brat zarabia ok 2tys kiedy połowa tego idzie na jej zachcianki, mieszkamy z rodzicami, ale ona przesiaduje cały dzień u nas, każe bratu ciągle zamawiać pizzę, wyciąga go do kina i jakieś knajpy puby wszystko oczywiście na jego koszt, na imprezach pije drink za drinkiem na jego koszt . Jadą na wakacje oczywiście na jego koszt. Nie mogę jej ścierpiec Mam nadzieję że ten pasożyt odpieprzy się od brata, nie chce mu nic mówić bo się jej słucha.

Gość badumpssssssxd
Jak bym czytała o byłej mojego brata ;P To była taka '' wielka dama'' musiał załatwiać jej zawsze przewóz bo ona autobusem nie pojedzie, albo nie przyjedzie do niego bo nie ma nowych ciuchów a wstyd się pokazać w tych co już była o.O Było tak jak miał wypłatę to ''kochanie, kotku '' a jak po wypłacie czyli jak już kasa się ulotniła '' ty ujjj..uu '' itp Cały czas u niego przesiadywała, ciągle jakieś imprezki na jego koszt...jak poprosiła go aby jej dał 600 zł na fryzjera i ciuchy, a on jej odmówił to na 2 dzień się cały dzień nie odzywała a 3 dni później miała już innego. Długo ta miłość nie przetrwała bo tylko 3 miechy.

Gość onaa7
Ja na twoim miejscu porozmawiala z bratem. Nie wiem ile masz lat i ile lat was dzieli ale ja bym nie pozwolila takiej naciagaczce na tyle , powiedz bratu zeby sprawdzil czy jak malpa nie dostanie kasy to czy go zostawi

jak posuwa niech płaci. Ona ryzykuje zdrowiem biorac tabsy

Gość lolakola
to się nazywa sponsoring, ona mu seks, on jej kasę. Gdyby mu to nie pasowało to nie poszedłby na taki układ

Gość katy0
Naciąga A wzięłaś pod uwagę, że twój brat ją kocha i ma ochotę kupować dla siebie i dla niej pizzę, jeździ z nią na wakacje z nieprzymuszonej woli?

Gość ja powiem
Brat chyba ma swój rozum?

A brat ile ma lat? 15? Chyba posiada własny mózg i jeśli szastanie kasą na tą pannę sprawia mu radość to nie wtrącaj się i tyle. Widocznie dziewczyna na to zasługuje, bo facet pewnie masochistą nie jest. Jak będziesz sama zarabiać to pewnie nie będziesz tłumaczyć się wszystkim wkoło co robisz z pieniędzmi?

Gość onaa7
fązkowe ... nie kazda . To że się zraziłeś do dziewczyn nie znaczy ze kazda leci na kase ! za malo dziewuch znasz

Gość do autorki topicu
A skąd wiesz, w jaki sposób oni się rozliczają między sobą? Skąd wiesz, czy to nie on chce jej zaimponować, wydając na nią pieniądze? Stoisz pod drzwiami i podsłuchujesz? Oj, nie lubię takich zazdrosnych siostrzyczek :)

Gość ZuziaZuziq
A ja Cię nie rozumie, to normalne, że facet płaci za dziewczynę! Tak samo jak wychodzenie na imprezy w młodym wieku. Jedna z Was przyczepiła się tego, że dziewczyna nie chce jeździć autobusem. Bardzo dobrze! Niech się chłopak stara. Żal Wam dupska ściska, a same jakbyście miały takich facetów, to byłybyście happy. Ja tez mam brata, i nikt w CAŁEJ RODZINIE na jego dziewczyne nie żałuje. Mama jak robi zakupy to kupuje specjalnie dla niej jej ulubiony jogurt i sok, a jak bratu zepsuł się samochód to tata mu wciskał swój mówiąc "nie wypada, żeby dziewczyna po przystankach marzła"! Ja tak samo, doradzam mu jak chce kupić dla niej prezent... Kobiety się traktuje Z SZACUNKIEM, i prawdziwy mężczyzna to taki który dba o komfort swojej partnerki. Jasne, niech przyjeżdża do niego autobusem, niech jej zrobi na kolację chleb z serem, a potem na spacer po osiedlu! :D super

Gość angeliris90
haha siostrunia mojego ex tez strzelala fochy ostentacyjnie jak on cos mi kupowal:Pzal mi was zawistn suki