Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria85

proszę o pomoc z LG swift L5

Polecane posty

Gość Daria85

od dwóch dni mam ten telefon ale nie wiem jak powyłączać w nim wszystkie funkcje łączenia się z internetem ponieważ nie chce ponosić dodatkowych kosztów chce łączyć się tylko przez wifi do tego nie chce żeby pobierał sam aktualizacje ponieważ to również łączy się z ponoszeniem kosztów. oraz co i jak powyłączać aby oszczędzać baterie

Gość miałem podobny problem z
Samsung wawe III ( coś podobnego ) który po kilku dniach pożarł niespodziewanie 70 zł nie wiadomo na co w punkcie Plusa uświadomiono mnie , że należy wykupić opcję internetowa za 7 zl i przestanie zzerać , a ze zżera to normalne ( złodzieje !!! ) wykupiłem , nie korzystam , ale nie zżera

Gość lg l5....
ustawienia,wiecej,sieci komórkowe,odznaczasz włacz przesyl danych przez siec komórkowa

Gość Daria85
a jak wgrać ginger do tego telefonu jest to mój pierwszy tego typu telefon i nie mam zielonego pojęcia a nie chce co chwile łączyć się z netem chce mieć tak jak do tej pory na telefonie. oraz nie wiem jak wgrać pliki w wordzie żebym mogła odtwarzać

Gość Daria85
a mam problem z wifi wyskakuje mi komunikat problem autentykacji i nie wiem o co chodzi, a nie znam się na tym proszę o bardzo szczegółową informację. oraz chciałam wgrać pliki w Wordzie ale nie wiem jak i jak je odtworzyć później