Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikusia07

Facet wytyka mi wagę...

Polecane posty

Gość nikusia07

Chciałabym, aby na ten temat wypowiedziały się mądre i wartościowe kobiety. Czy też macie takie problemy? Jestem z facetem od roku. Mam 167cm wzrostu i ważę 58kg. Nie jestem otyła, bynajmniej tak mi się wydaje... Mój facet czasami lubi wypomnieć mi mój lekki 'tłuszczyk'.. Ostatnio oglądalismy razem program i w tv tańczyła piekna dziewczyna o długich szczupłych nogach (ja niestety jestem dosyć niska). Mój mężczyzna zapytał 'A Ty kiedy bedziesz miala takie nogi?' Dzisiaj natomiast kiedy sobie zartowalismy powiedzialam mu że ma ładny brzuszek (chodzi na siłownie, jest dobrze zbudowany), a on mi na to 'no u Ciebie tak ładnie pępka nie widać'. Było mi bardzo przykro, to były niby żarty... Co ja mam zrobić? Kobitki doradźcie, jestem załamana, czuję sie brzydka i gruba.... Chociaz on często powtarza mi, że jestem ładna...

Gość masz 167cm wzrostu?
przy 58 kg ? twoja waga jest w normie kobieto, i wcale nie jestes niska, a jak twojemu panu nie pasuje to niech sobie znajdzie kosciotrupa !

Gość nikusia07
Mam dosyć duże piersi i to powoduje, że ne wydaję się należeć do najchudszych...

Gość asdasfsgf
" jak jak twojemu panu nie pasuje" "panu" ... za takie teksty rypałbym prosto w łeb ... co za prostak ;/ gdzieś ty się chował, w stodole ?

Gość ja mam 170
I waze 87 kg a mam dopiero 22 lata, faceta od 5 lat i nigdy nie powiedzial nic na temat mojej wagi, ba nawet mowi,ze uwielbia moje cialo...wspolczuje Ci...nie daj mu sie

Gość masz 167cm wzrostu?
hahaa no pewnie nie pan a CHAM I SWINIA a moze zazdrosci dziewczynie cialka :D

Gość masz 167cm wzrostu?
facet ktory kocha, facet na poziomie i z klasa nie powinien sprawiac swojej kobiecie zadnych przykrosci

Gość nikusia07
Ja mam 20lat ;) Kocham go, ale bolą mnie te jego teksty...

Gość dj pj
Przy takim wzroście to wagę masz jak najbardziej ok, zależy jeszcze jak z sylwetką, bo proporcje też są ważne :) Moja kobieta ma 165 wzrostu i waży 66 kg. Szczerze mówiąc mogłaby parę kg zrzucić, ale jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza :)

Gość nikusia07
Nie mam może super płaskiego brzucha, ale bez przesady. Jestem normalną dziewczyną.

nikusia, nie spodoba ci się co ci teraz napiszę ale znam temat z własnego doświadczenia. Jestem już13 lat w związku, od dobrych kilku po ślubie. Mój facet też ciągle się czepia mojej wagi, wyglądu. Na początku to nie pamiętam takich sytuacji,ale z czasem niestety zaczęły się żarciki na temat mojej figury, potem delikatne sugestie, jeszcze później docinki i tak doszło do tego,że teraz on mnie otwarcie krytykuje, czepia się i nie daje żyć :( Fakt, przybywa mnie powoli z roku na rok, ale jak się kogoś kocha,to nie jest najważniejsze ile ta osoba ma kilogramów,centymetrów itp. A przecież nie jestem z roku na rok młodsza, poza tym urodziłam mu dziecko. Ostatnio staram się schudnąć ale to dlatego,że sama źle się z moją wagą czuję. Może też trochę z jego powodu,chociaż on akurat do tych szczupłych wcale nie należy.Zostaw dziada, bo lepiej nie będzie. Masz idealną wagę do wzrostu, nóg przecież sobie nie wydłużysz, ani nie zmienisz się w kogoś kogo on chciałby widzieć. Jak facet porównuje,to nic dobrego z tego nie wychodzi. Zwiewaj, żebyś nie musiała potem całe życie żałować i wylewać łez. ?Jak ja :( Od takiego faceta nie spodziewaj się wsparcia w życiu. Tacy jak on potrafią wymagać tylko od innych i krytykować.

Gość nikusia07
Cięzko jest teraz tak po prostu zostawić swoją miłość... Dzisiaj jeszcze gadał mi o swojej siostrze, że no ona ma ładny brzuszek. Masakra...

Gość bezcenna rada
rzucasz tego frajera pracujesz nad sylwetka i samoocena znajdujesz kogos kto cie szczerze pokocha

Gość bezcenna rada
i jako kobieta ciut doswiadczona napisze ci jedno: twoja milosc dowartosciowuje sie krytyka twojej osoby, to wampir energetyczny, ktory wycisnie cie jak cytryne, bo nie jestes asertywna, odp mu przy nastepnym docinku, zeby patrzal na siebie, a jak mu nei pasuej to jego problem, bo ty sie sama kochasz taka jaka jestes, zobaczysz jego reakcje i powodzenia :D

Gość wiem jak to boli.............
faceta nie mam, jeden kolega niby jest czy byl mna zainteresowany, ale k.... czepia sie mojej wagi stale, kazda rozmowe sciaga na ten temat, mam 168 i teraz 57 kg, niby nie wprost, ale np -ogladalem film o anorektyczkach, takie ladne dziewczyny a w szpitalu je tucza, jedna schudla na diecie ale nogi nadal grube ma _ja takich rzeczy to nie jem, ale wiem ze ty sobie lubisz zjesc _i tak ci nic nie pomoze _ty wiesz ze ta nowa miss ma 168 i wazy 57 kg?przeciez to potwor!jak moze kobieta tyle wazyc? _powinnas biegac to na pewno schudniesz _na obcasach nie wygladasz tak grubo -widzialas te dziewczyne w sklepie?jaka sliczna, taka szczupla -tej babie co biegnie i tak nic nie pomoze, co za wieprz (mniej wiecej mojej wagi) Z tym ze sam ma obsesje odchudzania i wyglada jak szczapa, bylby nawet i ladny jesli troche mniej koscisty.kazda laska mowi ze wyglada jak kostucha, a jaden facet sie smial jak mu powiedzial ze lubi u kobiet zebra na wierzchu i wciagniete policzki

tak jak widzisz, defekt tkwi nie w Tobie ale w faceta mysleniu, mam taka sama wage i wzrost, a na 20 osob tylko jedna mi dosrywa, inni mowia ze jest ok, nie za duzo, nie za malo

Gość bidulki wy
jakby wasz facet miał tyłek jak szafa i brzuch jak bębęn to wam nie przeszkadza, niech sobie dogadza a faceci to zawsze jakieś wymagania

ciężko jest ale pomyśl co będzie jak urodzisz dziecko, Twoje ciało będzie wyglądać o wiele gorzej niż dotychczas a skoro on sie czepia po masz troszke brzuszka czy biodra to sobie wyorbaź, cięzko mi jest i tak wuobrazić sobie, że masz za dużo tu czy tam bo masz idealna wage.

wiem jak to boli : jaja sobie robisz ?

przelam milczenie i powiedz mu o tym, jesli cie naprawde kocha to zamknie pysk jak cos takiego przyjdzie do glowy, jesli nie to moze to byc indykatorem prawdziwych uczuc

Gość ghfhytybhk
Dobrze warzysz nie jestes szczupla ale tez nie jestes gruba ..w sam raz:)takie powinny byc kobiety.

z czego?z mojego znajomego?dla mnie tez to by bylo nie do uwierzenia ze taki facet istnieje.a jednak.ma kompleksy z dziecinstwa kiedy byl gruby i teraz przegina w druga strone

Gość nikusia07
Najlepsze jest to, że gada mi, że nigdy nie bedzie mial tak ładnej dziewczyny (sam ma ładne ciało, ale nie jest przystojny). Więc po co te docinki o mojej wadze?

Gość qwdwqdqdqd
jak mu w Tobie cos nie pasuje to droga wolna...

Gość czy to warto???
mloda jestes, zycie przed toba, nie ma sensu sie czepiac kogos kto nie zasluguje na twoje uczucia, jestem swiecie przekonana ze to ty jestes ta ladniejsza osoba w zwiazku i nikt inny by cie tak nie oszczekiwal

Gość Pani Miodkowa
Przykre...bo wyglada na to,że twój chłopak nalezy do tych ,którzy lubią umniejszac innych,żeby się lepiej poczuć.Porozmawiaj z nim szczerze i poważnie i powiedz,że nie wierzysz w jego uczucie ,bo tymi docinkami pokazuje,że cię nawet nie lubi! Jak ktoś już napisał,jak nie postawisz granic ,będzie gorzej.Chociaz nie wiem,czy tacy ludzie są reformowalni... To troche wygląda na początki agresji słownej,poczytaj troche o tym,to nie tylko wyzwiska,ale także takie docinki,krytyka na każdym kroku,obwinianie o wszysko.

i bezcenna rada prawdę mówi. Nie wróżę nic dobrego jeśli po roku padają takie żarty

ja bym sobie nie pozwoliła na takie docinki, rozumiem jakaś nadwaga, czy zwrócenie uwagi komuś kto ma naprawde problem z wagą, ale coś takiego? 57 kg? następnym razem jak ci coś powie to mu powiedz, że może i ma ładne ciało ale przystojny to on nie jest. Ciekawe co powie

Gość nikusia07
Ja mu tak nie powiem, nie należe do ludzi, którzy lubią sprawiać innym przykrość