Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambaryła31

O której chodzą spać i ile śpią wasze 5 miesięczne dzieci

Polecane posty

Gość bambaryła31

...mojemu dziecku coś się poprzestawiało,jak zaśnie o godz.18-tej to już rozsypia się na noc, przez co jest problem z kąpielą.Wieczorem ok 20.00-20.30 budzę ją na mleko.Potem śpi do ok.5-5.30, czasami jak później zaśnie bo np. gdzieś byliśmy z nią(wcześniej jest straszne marudzenie i płacz bo jest śpiąca)to pośpi góra do 6.Jak zje po obudzeniu to zasypia jeszcze na pół godziny. Potem w ciągu dnia ma problemy ze snem, uśnie kilka razy na pół godziny,czasami na spacerze pośpi dłużej...

Gość bambaryła31
up

Gość ooooo jestem jaka jestem
Moja córka ma skończone 8 mc ale od około 4/5mc zaczęła przesypiać całe noce, tzn do tej pory tak robię, że zasypia po 21 i śpi całą noc do 7/8 rana, na początku budziła się koło 4 na mleko, ale przestałam dawać mleko tylko wkładałam smoczek i córka zasypiała ze smoczkiem.

Gość dhbehd
Moj synek zasypia o 20,o 7 budzi sie na mleko i dalej spi do 10,ma 5 miesiecy

Z tego co pamiętam to moja od 3mca życia do ok. 6mca zasypiała ok. 18 i wstawała ok. 5:30-6:00. Kąpaliśmy ją 16-17, dostawała mleko i spała te 12 h bez wybudzania się. Potem jej się trochę przestawiło i zasypiała najpierw o 19 a potem o 20. Chyba nigdy jej nie wybudzałam na jedzenie.

Gość jak sie wyglada mlodo to
moja spi od 20 do 8 rano, bez przerwy na jedzenie, spi cala noc

Gość rympalicha
Ja to robilam z pierwszym dzieckiem i teraz z drugim robie tak,ze kapie wtedy,jak mi pasuje albo jak sie uswini. i nigdy nie kapalam codziennie

Gość bambaryła31
Ja sama nie wiem,ale wydaje mi się że skoro zjadła o 17 to jest za wcześnie żeby wystarczyło jej na noc,więc wolę ją nakarmić na śpiocha o tej 20-21 niż żeby w nocy wybudziła się z głodu. A teraz jestem w szoku bo jak usnęła o 9.20 tak śpi do tej pory co się już od jakiś 2 miesięcy nie zdażyło (oprócz spaceru).. No i ona tak śpi w cały świat,nie za bardzo można ustalić jakieś stałe pory jedzenia czy kąpania...

Gość bambaryła31
aha,nie kąpie jej codziennie tylko co drugi dzień,chociaż teraz jak będą te upały to raczej częśćiej będzie kąpiel

Gość bambaryła31
marzy mi się żeby pospała do 8 rano,ehh