Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiolkka

W oczekiwaniu na ciąze:) kto sie przylaczy??

Polecane posty

Witam was wszystkich. Tak sobie czytam te forum od pewnego czasu i postanowilam zalozyc nowy temat. Mam 20 lat moj facet 32:) i planujemy powiekszyc roodzinke:) W tamtym miesiacu zakupilam testy owulacyjne z allegro-przyznam ze jestem z nich zadowolona bo wykryly mi dni plodne. Oczywiscie bylo przytulanko 28.04 a dzien plodny byl 29.04. Wiec szanse na ciaze mam,to nasze pierwsze starania. Dzis powinnam dostac @ zawsze mialam ranonatomiast jak narazie go nie ma. Z testem ciazowym mialam poczekac do jutra ale nie wytrzymalam i zrobilam go dzis-wynik negatywny. Od domiemanego przytulanka fakt faktem moze byc jeszcze za wczesnie aby test pokazal 2 kreseczki:) Troche sie naczytalam na forach i dziewczyny pisza ze nawet 2 tyg po spodziewanej @ dopiero testy pokazywaly 2 kreski. Wiec czekam jeszcze troche w nadzieji ze @ nie przyjdzie. A tego bardzo bym chciala.Nigdy nie miesiaczkowalam bolesnie tzn,nie czulam ze @ sie zjawi,ewentualnie w czasie @ bolal mnie brzuch,od dzis rana mam wlasnie takowy bol brzucha jak podczas / na @. Wiec nie wiem czego sie spodziewac skoro nigdy tak nie mialam. Pare dni teu mialam hustawki nastrojow,wzmozona sennosc-i to bardzo,bardzo mocno.Wydawalo by sie ze czuje ze to mozebyc ciąza w tym przypadku aczkolwiem nie chcialabym zapeszyc. No poczekam jeszcze z dwa dni i powtorze tescik,moze sie udala-tak czuje. A jak to jest u was?? Jest ktos wgl kto planuje ciaze i czeka na testowanie??PZdr

Mi wyszedł kilka dni temu pozytywny, ale dopiero 3 dni po terminie@. Wcześniej negatyw był. Także cierpliwości.

Gość poooooolyyyy
mi pozytywny test wyszedł w dzien przed miesiaczka, krecha była blada, ale widoczna. i nie wkrecaj sobie bo potem przyjdzie @ i bedzie zawód. a tak mozesz miec mile zaskoczenie.

Gość ciocia z ameryki.....
hej hej' tu miesiączka! przyjdę do Ciebie hi hi hi

Takczy tak musze poczekac z tym testem jeszcze troche:) Ciekawe czy sie udalo..A jak z objawami u Ciebie bylo??tymi wczesnymi

poooooolyyyy nie wkrecam sobie,poprostu opisalam co zauwarzylam.Jak bedzie to fajnie jak nie to tez nic strasznego przeciz mloda jestem i to moje pierwsze podejscie jest dopiero