Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariuję chyba w tym domu

zwariuje chyba w tym domu!! czarna owca w rodzinie...pomożcie!!

Polecane posty

Gość musisz szczerze
masakra , po prostu masakra . Wytrzymajcie tam i dobrze by bylo gdyby wam sie udalo wyprowadzic. Wcale bym sie nie zdziwila jakby zaczela wydzwaniac do ciebie z jakimis sprawami , ktore masz zalatwic , pomoc siostrze , pomoc jej , zrobic cos itp..Chyba nie ma innego wyjscia jak zacisnac zeby i dazyc do wyprowadzki .W glowie sie nie miesci ,ze rodzice moga byc tacy niesprawiedliwi. A jest mozliwosc ,ze od tej siostry kasy nie biora ?

w lipcu wyjeżdzają na pielgrzymkę na 2 tyg i matka liczyła na to, ze ja na ten czas wezmę urlop, zeby się wszystkim zająć. kiedy powiedziałam, ze biorę w sierpniu, bo żłobek ma przerwe i nie mam co z dzieckiem zrobić to była obraza majestatu:o ona będzie wydzwaniala, tego jestem pewna!! nie wiem czy biorą od niej kase czy nie, kiedy ja wchodze do pokoju czy kuchni gdzie rozmawiają, rozmowa cichnie:o

Gość musisz szczerze
nie zmieniaj swojej decyzji , skoro maja cie kolo tylka, to ty sama musisz dbac o siebie . Pasuje ci w sierpniu i tak wezmiesz urlop .Powiedz jej ,ze kiedys moze zalowac swojego postepowania w stosunku do ciebie .

co do ulropu to nie mam zamiaru zmieniac decyzji! dziecka przez mieisąc do pracy ciągac nie będę:o

Gość avortex
na twoim miejscu nic bym im nie pomagal, olej ich a na odchodne bym im wygarnal tak zeby juz czasem nie chcieli sie do mnie odzywac...szok! jak mozna byc tak podlym dla swojego dziecka...kiedys oni beda na twojej lasce wtedy sie wypniesz

nie wyobrażam sobie, zebym ja mogła tak traktować swojego upragnionego, kochanego synka.decydując się na dzecko, decyduje sie dać mu wszystko czego potrzebuje, pomagać, wspierać i przede wszystkim kochac. za taka ich milośc to ja dziękuję:o

Gość avortex
jest i dobra strona,pokazuja ci jakim nie byc dla swojego dziecka;-) Powodzenia tobie zycze oraz sil na przetrwanie i ulozenia wszystkiego po swojemu. Pozdrawiam napisz za jakis czas jak sie ulozylo milego week

dzięki piękne za slowa otuchy:)

Gość Khadi
dowiedz sie kiedy i czy napewno to mieszkanie bedzie wolne?a to mieszkanie jest jego rodzicow? mozesz zacisnac zeby i przeczekac do wrzesnia (oczywiscie jesli naprawde bedziecie miec gdzie sie wyprowadzic) albo wynajac jaks mala kawalerke i tam poczekac i sie wypiac na wszystko

Gość zwariuje chyba w tym domu
Mieszkanie jest socjalne na mame meza, ale mieszkaja tam 2 jego siostry. Jedna z nich kupila mieszkanie i je wykancza. Najpierw mialo byc gotowe w lutym, potem w maju, a teraz niby we wrzesniu. Drugiej znajomy zaproponowal wynajem za same oplaty. Odmalowala je i nie wiem na co czeka. Ja nie chce naciskac, jutro maz tam pojedzie na rozeznanie.

Masz walnketych zdrowo rodzicow :( jak najszybciej sie wynies i mkej ich gleboko w du*ie

Jak nie bylo mlodej bylo calkiem calkiem, ale wtedy nawiedzala nas sraz na 2tyg i wtedy mieszala. Po jednym jakim najezdzie przyszla matka i zatytala dlaczego zamknelam sie w pokoju i nie rozmawialam z siostra:o powiedzialam ze ja w weekendy odpwoczywam od pracy i nie mam ochoty skakac wokol nie. Oczywcsie byl foch.

Gość opaopa
Jak druga siostra nie weźmie tego mieszkania od znajomego to wy weźcie.Może ona nie jest do końca zdecydowana,bo się boi że jak się wprowadzenie to już na zawsze, czy jak...Nie wiem,różni są ludzie.Jakzrezygnuje to wy weźcie od tego znajomego,jest okazja,a siostra twojego męża chyba za was poręczy

Boziu jak mi milo ze ktos mnie rozumie i potrafi powiedziec mile slowo! Dziekuje wam bardzo! Maz jest u siostr pogada z nimi. Musze zdobyc nr do jednego goscia ktory mial miesymkanie po matce do wynajecia a sam mieszka w niemczech. Moze jest jeszcze dostepne:)

Nie wiem czy ktos to jeszcze czyta, ale zrobie sobie konfesjonal z tego tematu, bo nie mam z kim o tym pogadac w realu bo z zewnatrz relacje wygladaja na idealne..2 razy w tyg w kosciele, wspaniali rodzice pozwalaja mieszkac i jeszcze przy dzieciach pomagaja, w lipcu na pielgrzymke jada na 2 tyg..IDEALNA RODZINKA! A tymczasem... Dzisiaj dziadzio wzial 2 wnusiow na spacerek, 3 nawet nie zapytal czy ma ochote..pol dnia ganial za nimi, tymczasem do mnie z tekstem wyskoczyl, ze ja sie dzieckiem nie zajmuje, bo mlody wzal sam sobie nocnik i poszedl siku zrobic sam i majtki krzywo naciagnal.. Malo sie nie rozplakalam, ale kuzynka siedziala u mnie i sie powstrzymalam..a ja tylko brwi zmarszczyla jak zabralam malego i zamknelam drzwi..czekala az cos powiem, ale po co mam srac w gniazdo! Moglabym poopowiadac rodzince bo i tak sie domyslaja, ale po co.. Oby mezowi udalo sie cos ustalic..

Gość Woekjodj
Ja bym prosto waliła prawdę na stół, po co komu takie półgębkowe milczenie. Prawda zawsze najlepsza.

Gość pisz dziewczyno, moze
pozwoli ci sie to zdynstansowac ,przetrwac , byc silniejsza.Tu zawsze ktos wpadnie , poczyta , doradzi czy podniesie na boku . Nawet jakbys miala prowadzic monolog sama ze soba to pisz jezeli ci to pomaga.To jest naprawde przykre ,ze nie dosc ze ciebie traktuja jak najgorsza to jeszcze dziecko . Naprawde przykre , dziedek zabiera dwoje wnukow , a trzeciego ma gdzies . Trzymaj sie dzielnie.

Gość pisz dziewczyno, moze
zrobilo mi sie szkoda tego twojego synka . Czy oni nie widza ,ze rania tez male dziecko , ktore nie rozumie dlaczego jednym kuzynom wolno wszystko , a jemu nic ? A dziadkow pewnie kocha .

Ojcu powiedzialam co mysle, kuzynka to slyszala, ale po co mam gadac jej. Potem bede bee, bo ploty sieje.. Rodzina domysla sie co jest grane, ale sie nie wtracaja..

Jestem w totalnej rozsypce. Czy wasi rodzice smieja sie z waszych porazek i bledow? Bo moi maja z tego ogromna satysfakcje! Tatunio stwierdzil, ze przeszkadza mu nasza antena na dachu i w poniedzialekmamy ja zdjac! Zeby tylko dosrac! Mam nie odkurzac w lazience bo kafle sie zamiata a nie odkurza. Powiedzialam mu co mysle to stwierdzil ze to jego odkurzacz i mam go odstawic. Wygarnelam mu co mysle o tym wszystkim, rzucil sie na mnie z lapami, chcial wepchnac do pokoju. Wpadla mamunia, zamknela okno w pokoju, zeby przypadkiem ludzie nie slyszeli awantury. Powiedzialam ze pojde na rozmowe do ksiedza, naswietle mu obraz jebnetej rodzinki. Oczy wielkie zrobil, swierdzil zebym szla nawet dzisiaj! Startowal do mnie z lapami jeszcze 2razy, uspokoil sie jak mu powiedzialam niech smialo bije. Ja dzwonie na policje, szybko go zgarna, bo byl wypity. Dal mi tydzien na wyprowadzenie sie. I jeszcze swtwierdzil ze zaluje ze nie bil mnie wczesniej. Wysmialam go bo robil to regularnie, a on stwierdzil ze powinnam sie cieszyc ze mnie nie zabil! Wyobrazacie sobie

Zrobil to wszystko na oczach mojego synka oczywiscie! Maly plakal, krzyczal do niego, zeby yństawil mame, chcial w niego rzucic autkiem w mojej obronie!

Gość gość
Bardzo Ci współczuje, mam nadzieje, ze znajdziecie mieszkanie, choćby i grosze zostały na życie, to można dostał wieczorami dorobić, póki nie znajdzie sie lepsze lokum, ale przynajmniej być spokojna i bezpieczna.

Gość gość
Bardzo Ci współczuje, mam nadzieje, ze znajdziecie mieszkanie, choćby i grosze zostały na życie, to można dostał wieczorami dorobić, póki nie znajdzie sie lepsze lokum, ale przynajmniej być spokojna i bezpieczna.

Gość gość
zacznij spisywać ile razy ty pierzesz, ile razy ty gotowałas, a co do śmieci to po prostu zbieraj je w osobnym miejscu. Siostra z czego żyje? Pewnie to alimenciara co jeszcze ciągnie od państwa. Niedługo po tym jak się wyprowadzisz będą mieli z nią wesoło, bo tacy ludzie muszą na kimś swoją złość odreagować.

Gość gość
na przyszłość miej gaz i spryskaj dziada gazem, popier-doliło go? do dorosłej kobiety z łapami? Robią to dlatego żeby drugiej córeczce zwolnić więcej miejsca w domu. Niestety.....

Wiem ze chca zwolnic wiecej miejsca dla niej. Zaczela ona z morda do mnie, a ten sk... Wyskoczyl do mnie bo go poszczula. Od listopada bedzie latwiej bo koncze splacac kredyt, wiec 700zl zostanie na koncie. Wzielam go na wesele, bo stwierdzili ze jak to bez wesela, i jak to nie zaprosic sasiada. A dzisiaj mamunia stwierdzila, ze jej ono nie bylo potrzebne. Siostrunia nic nie placi. Teraz maz ma opoznienie w wynagrodzeniu, bo zleceniodawca nie placi szefowi, i mamunia z xryjem ze jestesmy dardmozjady. A jak miesiac temu siedziala na mojej kuchni to op*****l dostalam ze kupuje udka i piersi z kurczaka. Jebnieci ludzie!! Nienormalni i falszywi!

Gość gość
Autorka ma fantazję, powinnaś kryminałki pisać