Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragniona milości

Prawiczki pytanko

Polecane posty

Gość spragniona milości

Moi drodzy, bardzo intrygują mnie dwie rzeczy. 1) czy wy w ogóle spotykacie się z kobietami? 2) Czy zaraz na początku znajomości (pierwsza randka, rozmowa) wyjeżdżając im z tekstem "Jestem prawiczkiem, nie miałem jeszcze żadnej kobiety" Bardzo proszę odpowiedzcie mi szczerze na te pytania:) Nie potępiam was ani się z was nie śmieje, bo przecież każdy kiedy był dziewica czy prawiczkiem, prawda :) No to Odpowiadać mi tu , ale już ! :P

1) Ostatnio byłem na dwóch randkach z neta, a poza tym to nie. Chyba że ze sprzedawczynią w sklepie. Aha, jeszcze chodzę na francuski do kobiety. 2) Nie mówiłem o tym.

Gość PolakzPodhala
Otóż już ci odpowiadam na to pytanie.Nie mogę Ci uogólnić,ale odnosząc się do Twoich pytań na swoim przykładzie to: 1.Tak spotykam się z dziewczynami,choć z reguły są to pipki które same nie wiedzą czego chcą i na czym im cipa jeździ. 2.Staram się nie poruszać tych tematów,aczkolwiek jeśli załóżmy poznałem kogoś przez neta i znamy się w necie dośc długo to jasne,że takie pytania w rozmowie przez maila czy gg pada,tylko,że nigdy nie sugerowałem takiego tematu :D.

"1) czy wy w ogóle spotykacie się z kobietami?" ­ Nie. ­ "2) Czy zaraz na początku znajomości (pierwsza randka, rozmowa) wyjeżdżając im z tekstem "Jestem prawiczkiem, nie miałem jeszcze żadnej kobiety"" ­ Nawet gdybyś mi pistolet do łba przystawiła to bym się nie przyznał.

Gość spragniona milości
Dorzucam jeszcze jedno pytanie dla panów, ktorzy z konietkami sie nie umawija 3) dlaczego nie umawiacie się z dzieczynami?

Gość spragniona milości
LoOoOser i ci nic z tymi zdieczynami nie wyszło? Dlaczego?

Gość jessetein
1.Spotykam się z kobietami od czasu do czasu jakaś impreza też jest- nie wiem co to ma do rzeczy? 2. Nie nie mówię. Choć te, które wiedzą, że nim jestem są zdziwione, że nigdy nie byłem z kobietą bo ponoć fajny ze mnie facet.

Gość Kantor
1 Nie 2 Nie

Gość Kantor
3 Nie mam na to szans

Z pierwszą, to nie wiem, dziwnie się zachowywała. Może zła mowa ciała, ubranie niespecjalne miałem. Byłem wtedy przeziębiony. 2. mógł zniechęcić brak pracy itp.

Gość Kantor
X

Gość Kantor
Ale za to snilo mi się że poderwala mnie dziewczyna

"3) dlaczego nie umawiacie się z dzieczynami?" ­ A co to znaczy umawiać się? Na co się umawiać? Jak która chce kino, kolację, drinka w klubie i darmowego szofera to rzeczywiście żadna to dla mnie przyjemność. A, że to właśnie jest rozumiane jako 'umawianie się' to sorry ale naciągajcie innych frajerów. A wracając do pytanie; przecież kontakty z dziewczynami powinny to chyba powinny być przyjemne, prawda? Dla mnie nie są już od dawna.

Kafe, allegro i gazeta.pl coś się chrzani w chrome. Chyba pora wrócić do Firefoxa.

"PS. A poza tym i tak nie mam nic do zaoferowania." ­ Dobrze to rozumiem i podpisuję się pod tym. Po co robić z siebie pośmiewisko i potem zadręczać się tym dzień w dzień? Wiadomo jacy faceci kręcą dziewczyny więc po jaką cholerę nawet próbować? W moim wieku (28) to już naprawdę desperacja może się wkraść i człowiek weźmie pierwszego z brzegu paszczura aby tylko mieć to za sobą. Na szczęście panny tak mi dosrały, że prędzej jakaś w łeb dostanie ode mnie niż randkę :D

Firefox nie wyświetla postów od 15:31 co za gówno?!

Gość vslfkmb
każdy powinien znać swoje miejsce w szeregu. bardzo dobrze :)

Gość popycham offerme w błoto
.

Gość spragniona milosci
Czyli jeżeli dobrze rozumiem to większość z was zostało źle potraktowanych przez kobiety, które najczesciej szukałay przystojnego, dobrze zbudowanego modela-sponsora z góra kasy, fajnym autem, dobrze płatną praca i najlepiej bogatym zyciem erotycznym. No cóż mieliście pecha. Jest na prawde bardzo dużo dziewczym i kobiet, ktore nie szukaja według tych kategorii. Pewnei ważne jetst dla nas stabilizacja finansowa, ale nie wszystkie to księzniczki, które nic nie bedą w życiu robic tylko liczyc na pieniądze sponsora. Ale powiem wam tak na prawde, zę dobry bajer i schludne ubranie. Mam znajomego nazwijmy go Karol. Więc Karol ma 25 lat jest bardzo brzydki, ma okropną pryszczatą cerę, jest chudy i do tej pory nie miał pracy, prawa jazdy a tym bardziej samochodu. Na dobrą sprawe zadna nie powinna na niego zwracac uwagi a tak naprawde chodził z kilkoma jednoczesnie! Jak to jest możliwe? Ano dobry odwaga i bajer. Np jadoąc autobusem widzac jakąs dziewczyne, która wpadła mu w oko podchodził do niej i zaczynał rozmowe np o czytaną, książke, pogode, rozkład jazdy, godzine a jak sie rozstawał to albo byl już umówiony na randke albo miał nr tel i to od naprawde ładnych, inteligentnych, fajnych dziewczyn! Więc nie traccie nadziei! Tylko bajerujcie dziewczyny, które wam sie podobają. zwykłe zagadanie o o pogode na pozcatek a potem jakos leci :)

Gość spragniona milosci
Darker, ale na poczatku trzeba randkowac, chocby na kawe isc i na ciastko lub spacer po parku. Jakos się trzeba zapoznac :)

Gość njun niezalogg
Argen, skad taka niska samoocena? zupełnie nieuzasadniona.

Gość spragniona milosci
Samotny Romantyk II masz to na czole wypisane? Nie jestesmy czarownicami czy telepatkami i w myślach nie potrafimy czytac :P

Gość Kantor
Ja nigdy nawet nie zacząłem podrywać bo znam swoje miejsce w szeregu

Gość Kantor
Ja nigdy nawet nie zacząłem podrywać bo znam swoje miejsce w szeregu