Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i sie wpierdoliłem

bede płacił alimenty a matki dziecka nie nawidze:(

Polecane posty

Mój drogi :) matka dziecka może żądać od ojca dziecka pokrycia kosztów związanych z ciążą i porodem oraz kosztów swojego utrzymania w ciągu 3 miesięcy w okresie porodu i połogu. Jeśli w czasie ciąży kobieta była narażona na dodatkowe koszty (np. związane z wizytami u lekarza) to sąd moze zobligować Cię do ich pokrycia. Matka dziecka (jeśli zaistnieją ku temu okoliczności)może żądać abyś uczestniczył w pokryciu kosztów jej utrzymania przez okres dłuższy niż trzy miesiące. Tak więc, jak sam widzisz, Twoje pragnienia, nie mają pokrycia w rzeczywiści. zapoznaj się najpierw z prawem rodzinnym

Gość ja mam od bylego
a co wam przeszkadza jakby kupowal to jedzenie i ubrania, a poza tym wcale matka nie musi korzystac z tych pieniedzy zeby oplacic chate bo nigdzie nie jest powiedziane ze autor ma pokrywac 100% utrzymania dziecka jesli bedzie sie nim takze zajmowal.. wiec jego byla bedzie musiala ruszyc dupe do pracy i sama chate placic

Można wiedzieć, dlaczego matkę swojego dziecka darzysz taką nienawiścią? Już kilka osób Ciebie o to pytało, i jak na razie to pytanie pozostaje bez odpowiedzi...

Gość e,tgb
a co chłopczyku, mamusia nie powiedziała że z seksu rodzą się dzieci ? czy w bociany do tej pory wierzyłeś

Może sobie kontrolować na co idą jego pieniądze tylko jeśli będzie z dzieckiem 24h na dobę. A pewnie do tego już się tak nie pali. Może też kupować jedzenie i ubrania- ale jedynie osoba spędzająca z dzieckiem całe dnie będzie decydowała o ich przeznaczeniu.

z dzieckiem widze sie codziennie i chce sie widziec moje DROGIE MATKI POLKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOCHAM TO DZIECKO BO TO JEST CZESC MNIE I ZADBAM O NIE BO POTRAFIE I JE KOCHAM I NIE PISZCIE MI TU PIERDOLETOW BO SZALU DOSTANE I WAS UDUSZE PRZEZ TE ZASRANE SWIATŁOWODY!!!

ALE JEJ NIE MAM PRZYJEMNOSCI OGLADAC!!

Gość najgorsza suczyca
autorze bo zawalu dostaniesz.. skoro je tak nienawidzisz napewno masz powod, ok..zajmj si dzieciakiem i rob ja uwazasz

Może żółte papiery nam załatwisz? I nie matki Polki, bo póki co dzieci nie mam. Oceniam po tym, co piszesz, a piszesz kompletne pierdoły i zachowujesz się jak pobudzony małolat. Musisz jeszcze pilnować, czy np. twoja ex nie zje czasem np. jogurciku z czteropaku dla dziecka, albo nie umyje rąk mydełkiem kupionym za twoje pieniądze. Normalnie żal. Ale cóż, sam sobie kobietę do łóżka wybrałeś.

POLLY TY JUZ PRZECIEZ MASZ:D

POLLY cos mi sie zdje ze ciagniesz od jakiegos gogusia kase i temat cie bardzo boli

Gość njku
up

Nie mam :) I na razie nie planuję :) No już się tak nie unoś- ogranicz kontakty z babką do minimum i tyle. Dzieciaka zabieraj do siebie- przecież nie musicie siedzieć we 3.

Nosz właśnie wyobraź sobie, że dlatego nie mam żeby w przyszłości nigdy nie musieć od nikogo kasy ciągnąć:) Coś za coś.

Gość oj tam ojtaam
uważaj, bo może ona nie będzie chciała ani alimentów ani takiego ojca dla dziecka, i szukaj wiatru w polu, dziecka nie zobaczysz ani nie doswiadczysz ojcostwa palant jesteś

Gość hrfc
Dziecka nienawidzisz ??? pojebany jestes ? dziecko nie jest niczemu winne i powinieneś je kochać to nie jego wina,ze rodzicom zachciało sie ruchac .

dobra jade na celny bo towar przyjechał a przeciez musicie kobitki sie stroic i ladnie wygladac:D

hrfc no nastepny debil buhahaha poczytaj troche a nie klepisz czlowieku:D miłego dnia:)

Gość y ytyrc
oj chłopie, chłopie.... :O

Gość niósł koń po Błoniachhhh
PONIESLI I KONIA wypijesz teraz ten dziekć

no marycha jest już na swoim miejscu

Gość uytrew
Ile to dziecko ma lat?Pola młoda, a dobrze pisze.Utrzymanie dziecka kosztuje.Nie wystarczy iść raz do sklepu i kupić ubranie.Cały czas trzeba kupować,miec na zmianę,do tego jedzenie,drobne przyjemności np.lody,gofry,zabawki,książki,leki,buty na zmianę do pogody,kurtki,wizytówki,kozackim,trampki,środki czystości,jak malutkie to pieluchy,chusteczki,kremy,sliniaki,deserki,mleko,kaszki,zabawki edukacyjne,spiochy,kaftaniki......masa tego ,można wyliczać bardzo długo .Do tego dziecku trzeba poświęcić czas.

Gość y ytyrc
Jak na razie to się pieklisz, a konkretów to brak. Nic w zasadzie nie idzie się dowiedzieć z tego topa.

Gość uytrew
Sorry za błędy , telefon i klawiatura domyślam:-0

Gość od kiedy marlenkarz tak
dzieci nienawidzi przecie on kocha wszytskie dzieci te jego powinno byc dla niego najwazniejsze mamusie teraz tez trezba szanowac nie skrzywdz matki swojego bejbasa

Gość mamusie trzeba szanowac
i kochac do niedawna tak bardzo kochał a teraz nienawidzi to ty niestabilny jesteś