Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrobienie www

Która z was wrobiła faceta w dziecko ?

Polecane posty

6 godzin temu, Cisza napisał:

Szczególnie jak ojciec dziecka nie będzie brał czynnego udziału lub też go nie pokocha... Myślisz, że dziecko tego nie odczuje??? 

Jak zobaczy dziecko to pokocha, tak myślę. Są różne zdarzenia losowe, mógłby odejść jakby dziecko miało kilka lat, mogłoby mu się coś stać i co wtedy też trzeba sobie radzić. To nie koniec świata.

22 godziny temu, samotna_kobietaa napisał:

Jak zobaczy dziecko to pokocha, tak myślę. Są różne zdarzenia losowe, mógłby odejść jakby dziecko miało kilka lat, mogłoby mu się coś stać i co wtedy też trzeba sobie radzić. To nie koniec świata.

Niektórzy może tak. Inni się w...ią i odejdą, bo jaki jest sens być z kobietą, której nie można ufać.

a wszystkie te kobiety, które czują instynkt macierzyński nie mogą wiązać się z facetami, którzy chcą mieć dzieci, potrafią je pokochać i są szczęśliwi, że je mają? Bo mi to jakąś patologią pachnie, że kobiety, które chcą zajść w ciążę szukają i czasami nawet oszukują ("nie te dni") takich, co to nie chcą mieć dzieci. Inna sprawa, że jak facet w ogóle czy już nie chce dzieci mieć to robi sobie wazektomię i ma z tym spokój. Ma seks a nikogo nie krzywdzi

2 minuty temu, darkeacer napisał:

a wszystkie te kobiety, które czują instynkt macierzyński nie mogą wiązać się z facetami, którzy chcą mieć dzieci, potrafią je pokochać i są szczęśliwi, że je mają? Bo mi to jakąś patologią pachnie, że kobiety, które chcą zajść w ciążę szukają i czasami nawet oszukują ("nie te dni") takich, co to nie chcą mieć dzieci. Inna sprawa, że jak facet w ogóle czy już nie chce dzieci mieć to robi sobie wazektomię i ma z tym spokój. Ma seks a nikogo nie krzywdzi

3 na 10 przypadków wazekotomii kończy się poważnymi powikłaniami bólowymi. Już lepiej szukać kobiety która nie chce dzieci.