Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MauraFrog93

Pojemnik na próbkę moczu?

Polecane posty

nie może być po prostu "container voor urine"? Albo "urinemonster container"? Coś w ten deseń, w drogerii/aptece na pewno zrozumieją. ewentualnie zamiast container "houder", "beker" - coś w ten deseń.

Nie udało mi się kupić pojemniczka, ponieważ nie znalazłam apteki w pobliżu :/ Czy mogę wziąć próbkę moczu do małego słoiczka tak jak to w Polsce często się robi gdy nie ma się typowego pojemniczka?

Gość mieszkam z rodzicami
a kto tak robi w Polsce? w jakimś słoiczku czy czyms przeciez nigdzie Ci moczu nie rpzyjma. Tak to chyba za komuny było jak w sklepach i aptece nic nie było

To chyba u Ciebie w mieście nigdzie nie przyjmą -.- Normalnie przyjmują, tylko musi być karteczka z imieniem i nazw oraz datą urodzin

jasne,ze przyjmują w słoiku, niedawno bylam na badaniach i ludzie dawali w małych słoikach(chyba nawet po koncentracie pomidorowym były:D) tylko obklejone +podpis

Gość dgfvvxmcncm,xn
:D :D m asakra oddac mocz w sloiku po koncentracie:D

No jest to śmieszne, ale jak nie ma się tego pojemniczka to lepsze takie rozwiązanie niż żadne :P Poza tym udało mi się zlokalizować blisko apteke i znaleźć ją przy pomocy Street View Google i już mam pojemniczek :)

Śmiesznie ale lepsze to niż nic jak sie nie ma tego pojemniczka :P A poza tym już mam pojemniczek, udało mi się niedawno zlokalizować w pobliżu apteke i trafić do niej za pomocą Steet View Google :) Toteż zamykam temat :P

Gość fvdfvsfcdscd
siki św Weroniki