Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwa lalka

dziecko 2 lata i 4 m-ce

Polecane posty

Gość martwa lalka

witam serdecznie, moje dziecko ma 2i 4m-ce i ciagle sie budzi (tak 3 razy) w nocy i woła "mamo mleko" a ja by uniknąć wrzasków karmie go, ale juz nie mam siły, tłumacze, prosze ale to nic nie daje. Wiem ze zaraz mnie tu zbesztacie ze takie duze dziecko i budzi sie w nocy i pije mleko i wiem ze to jest moja wina bo nie jestem stanowcza ale to juz jest naprawde męczące. Miała któraś podobną sytuację? Jak sobie poradzic?

Gość gfdt
bardzo ci wspolczuje - moja corka przestala sie budzic w nocy na jedzenie jak miala 3 miesiace. Moze zamiast mleka podawaj mu herbatke albo wode albo podawaj bardziej syta kolacje i w ten sposob stopniowo sie zmniejszy ilosc karmien w nocy

Gość martwa lalka
ale on właśnie nie chce wody czy butelki juz próbowałam, nic tylko mleko (z piersi):( nie wiem juz co robić ..

Gość gfdt
a w dzien tez karmisz piersia?

Gość i 3 razy w nocy
Pike mleko???? Nie daj mu I koniec.poplacze I tyle

Gość kategorycznie nie WOLNO!!
moje dziecko karmilam piersia 2 l i ok 2m.tez budzilo sie w nocy,czesto pilo,ale juz go odzwyczaiłam.tez sie tego bałam,ale nie było najgorzej.w ciagu dnia zagadywałam go,odwracłam uwage jak chciał cycka.w nocy podawałam mu wody,pozniej juz sie nie budził na wode.w ciagu popoludniowej drzemki domagal sie cycka,ale jakos dalismy rade.popłakał naprawde moze z 3 razy.teraz nic nie pije w nocy ,a i tak sie budzi,widac taka jego natura.jak był niemowlakiem spał o wiele lepiej niz teraz.

Gość martwa lalka
łatwo mówic, "nie daj niech popłacze" kiedy to naprawde jest dla mnie ciężkie jak on takim juz błagalnym głosem prosi. w dzien czasem go karmie moze ze 2 razy. Musze go oduczyć tego tym bardziej ze jestem w ciąży..:)

Gość odstaw od piersi
ja naprawde nie chce byc zlosliwa, bo w sumie nic mi do tego, ale 2,5letnie dziecko na piersi jeszcze? Przeciez to niesmaczne

Gość moj synek
ma 2 lata i 8miesiecy i zdarzy mu sie sporadycznie obudzic w nocy na mleko ale modyfikowane. Glownie wtedy gdy nie zje za dnia calego obiadu. podejrzewam, ze synek pije bo chce twojej bliskosci. Ja karmilam 16 miesiecy a do zasypiania musi sie przytulic i w nocy sie tez budzi bo chce sie poprzytulac. doradzam odstawienie ze wzgledu na ciaze.