Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandarenka91

Wczoraj sie przekonalam jakie mam falszywe "kolezanki" ze studiow

Polecane posty

Gość Sandarenka91

Poki trzymalam reke na pulsie wszystko bylo okej, jak im trzeba bylo notatki, jakies ksero, czy info to wiedzialy gdzie sie zglosic i byly mile (jaka to ja dobra i w ogole). Ale w sytuacji, gdy to ja potrzebuje materialow, informacji, itp., bo jestem po operacji, musze jezdzic na drugi koniec Polski do lekarzy, to co slysze? Zebym z siebie nie robila ofiary, ze kazdy ma jakies tam swoje problemy/sprawy, a nikt nie bedzie czegos extra dla mnie robil i zebym sobie nie myslala, ze jestem taka super, bo robie cos, co kazdy glupi potrafi. Rece mi opadly po prostu. Wszedzie tylko falsz :-(

Gość ghjgvg
Tak to już jest z koleżankami. Teraz pełno jest ludzi fałszywych.

Gość tralala xxx
No przynajmniej Ci sie wyjasniło , na drugi raz jak przyjdzie jedna z druga do Ciebie .Powiedz im to samo albo cos podobnego najwyzej stracisz pseudo kolezanki , no ale chyba nie chcesz posiadac takich kolezanek ????A uwierz że predzej czy pozniej jakas przyjdzie po cos do Ciebie , w zyciu kazdego człowieka sie cos takiego zdarza , ja przynajmniej mam spokój i wiem ze niektóre ludzia funta kłaków nie sa warci i moze mam nie duzo znajomych ale z prawdziwego zdarzenia ze zawsze moge liczyc o kazdej porze na ich pomoc :)

Gość dr. habilitowany
Nie wiedziałaś że falszywość kobiety mają wyssaną z mlekiem matki ?

Gość safsgeggggggggg
to juz chyba musi byc jakies dzialanie po zlosci.. bo co za problem komus odpalic notatki.. udzielic informacji czy co tam jeszcze. 5 min roboty.. no masakra :D

Gość bezcenna rada
przestan byc " taka dobra"

Gość lookrecjaaaaaaaaaa
Co za fałszywe szmaty :/ zerwij z nimi kontakty

Gość palisaddinnea
nie ma przyjazni

Gość Apotykalka.
niestety na studiach tak juz jest, ze kazdy troszczy sie o swoj tylek, jednak wyjatkowo podle jest ich zachowanie w stosunku do tego, ze masz problemy ze zdrowiem, kompletny brak zrozumienia:/

Gość Takajoszi
Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie