Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiii.ooooooooo.

wróżba z obrączki

Polecane posty

Dotyczaca liczby i płci dzieci.Wierzycie?Ja jestem sceptyczna,tylko dlaczego za każdym razem wychodzi mi tak samo?

Gość taka jedna szalona ona
to sie sprawdza, pamietam jak bylysmy nastolatkami i zawsze w Andrzejki sobie wrozylysmy, teraz widze.,ze wszystkim sie to sprawdzilo.W zeszlym roku kolezanka z pracy szla na macierzynski, nie wiedziala co urodzi i wrozylysmy jej obraczka, wyszlo ,ze chlopak, teraz ma slicznego synka, wiec cos w tym jest:)

Gość Małpka801054
no wiecie, szanse są 50/50 więc niekoniecznie coś w tym jest ;P

Gość adsasas
Tez mi wrózono i wyszło 5 .ale to nie realne bo nie chce miec tyle dzieci w zyciu , chyba ze bede obrzydliwe bogata :)Ale sie to sprawdza i nawet smierc dziecka tez mozna wywrózyc

Gość itruirt
pierdu pierdu mi sie nie sprawdzilo, ale mojej kuzynce sie sprawdzilo. mialam wyjść za mąż w wieku 23 lat, miec dwojke dzieci... mam prawie 30 lat, nie mam nawet stalego faceta a co dopiero myslec o mężu... dzieci nie planuję, nawet nie mam z kim i nie stac mnie na nie. ale mojje kuznce sie czesciowo sprawdzilo: wiek wyjscia za mąż i jedno dziecko, a ma dwojke.

Ale jak to dziala?Sugestia czy co?Zabawne,bo jestem teraz sama,nikt na horyzoncie sie nie pojawil,a tu mi wychodzi 2je dzieci?A juz lage na to polozylam,bo dawno jestem po 30stce.

Gość Lasius flavus
Obraczka czesto pokazuje to, co chcesz zobaczyc. Wiec dobrze w czasie wrozenia nie myslec "chce miec dwojke dzieci" , tylko myslec "neutralnie", zeby obraczka nie pokazywala tego co chcemy tylko to, co ma byc :p

Gość Lasius flavus
Swoja droga mi wyszlo ze dziewczyne poznam w wieku 22 slub w wieku 23 w listopadzie bede mial 23 a tu dziewczyny ani widu ani slychu :D

Gość khf
A ja nie wiem czy mi się spełniło , chyba nie. Byłam w ciąży, zrobiła mi znajoma wróżbę , wyszło mi, że będę miała jedno dziecko i to chłopca, po porodzie okazało się, że dziewczynka... jednak zmarła...

Gość gigi gigi
XXI wiek a tu, w środku Europy takie zacofanie!

Gość Ulka88
Ja mogę polecić wróżkę Grażyne jest konkretna i rzeczowa, mówi prawdę, nie przedłuża rozmowy ma numer tel 708-403-155 najtanszy jaki znam tylko 2,58zl/min

Gość gość
Martwiłem się o swoje życie, bo ostatnio w pracy nie układało mi się zbyt dobrze. Wróżka Diana (z wrozkadiana.pl) przepowiedziała mi jednak nagły zastrzyk gotówki - zmotywowałem się i już po paru tygodniach od rozmowy z Dianą otrzymałem awans!!! Warto wierzyć!!!

Gość gość
to takze wam sie sprawdzi bo ból, cierpienie i lęk. I tymi okrutnym środkami muszę się posługiwać bo was kocham i żal Mi was, gdy zdążacie do własnej zguby. Jedynie jeszcze to was nawraca i chroni.Muszę was przerazić i zadać wielki ból, abyście zechcieli otworzyć oczy i zawrócić z drogi zatracenia. Muszę to zrobić, by uratować tysiące Moich dzieci pożeranych przez szatana każdego dnia. Wy tego nie widzicie, bo wygodniej wam być ślepymi, ale Ja to wszystko widzę. Słyszę wołanie i widzę rozpacz i przerażenie ginących, krzyk bólu, który nigdy już nie ustanie. Tak, jak nigdy nie ustanie radość i szczęście tych, którzy pozostali ze Mną.to zksiazki Świadectwo dziennik duchowy-Alicja Lenczewska