Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna.Maria.Beata

imiona za granicą - SILENE

Polecane posty

Gość Anna.Maria.Beata

hej, wyszlam za maz za anglika, mieszkamy w londynie i zastanawiam sie nad wyborem imienia dla córki :) chcialabym z jednej strony zeby to bylo imie ktore w polsce tez beda bez problemu wymawiac ale w sumie planujemy na stale zostac w anglii wiec... bardzo mi sie podoba imie Silene. Ale wiem ze jest bardzo malo popularne, bardziej juz Silena/Selena czy cos ale mi sie tylko Silene podoba. co o tym myslicie? Tylko prosze bez wywrzaskiwania ze skrzywdze dziecko, bo akurat w Londynie ludzie nosza tak rozne imiona, typu Rumor/Rumer, najrozniejsze z najrozniejszych nacji, ze to nie ma znaczenia.

Gość Katharsisdoznalam
Rumer to akurat w Anglii normalne imie, ale Silene to se chyba sama wymyslilas :O

Gość zielony knotek
wiesz co znaczy to imię po polsku? Lepnica :O fajną córeczkę będziesz miała

Gość Anna.Maria.Beata
zresztą co w tym złego, że oznacza kwiat? poza tym mało kto o tym wie

Gość zielony knotek
nie chodzi o kwiat ale o słowo Lepnica rozumiesz ciurku

Gość Anna.Maria.Beata
rozumiem, ale ja w przeciwieństwie do ciebie obracam się wśród ludzi na poziomie. pomijając to że mało kto w polsce sprawdzi co to znaczy, normalni ludzie nie doszukują się zboczonych znaczeń w nazwach kwiatów ;P

Mi się imię Silene bardzo podoba. było takie w fali zbrodni hehe :) wg mnie bardzo ładne imię. mój kolega irlandczyk ma synka o imieniu Silas, to jest męska forma od Silene. Myślę że spokojnie możesz nadać takie imię.

Gość gość
ludzie bevz poziomu , betony buahaha a co wy soba silenki reprezentujecie procz tego ze wyszlyscie za anglika dajac d**y za granicami kraju i w koncu jakis durny zdesperowany angol przyciułał do siebie biedna dajke polska

Gość gość
nadawanie dziecku debilnego imienia to jest dopiero beton! Jak dawno temu pracowalam w urzedzie pracy przy wyplacie zasilkow rodzinnnych, to najdebilniejse imiona byly wsrod ludzi po podstawowkach i zawodowkach - te wszystkie dzesiki, keviny itd. A Silene to mi sie wlasciwie z silosem kojarzy. Co to za imie? Bo ani polskie ani angielskie!

Gość gość
durny pomysł pytanie kogoś o imię dla dziecka swojego..... ile ludzi tyle odpowiedzi.... często niekulturalnych ,ze tak to nazwę....