Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIĘCEJ SEXU

Czy grube dziewczyny częściej by ulegały facetom gdyby były chudsze?

Polecane posty

Gość WIĘCEJ SEXU

Jak to z Wami jest, czy jak facet Wam proponuje sex to korzystacie czy wstydzicie się swojego ciała i odmawiacie? Nie chodzi mi tu teraz o stałych partnerów. Gdy byście były szczuplejsze to częściej byście ulegały zaspokajaniu fantazji seksualnych? I nie piszcie mi teraz że moralność nie pozwala bo pytanie jest takie. CZY JAKO SZCZUPŁE KOBIETY BYŚCIE MIAŁY MNIEJSZY OPÓR ABY CHODZIĆ Z FACETAMI DO ŁÓŻKA?

Gość WIĘCEJ SEXU
Ja np. jestem puszysta i mam dużo propozycji seksualnych i mimo że czasem mam ochotę to odmawiam tak czy tak, ale myślę że gdy była bym szczupła to na 10 razy na pewno ze 3 razy bym skorzystała . Mam różne fantazje i upodobania, ale jako kobieta puszysta wstydzę się tego mimo że faceci chcą i nie widzą problemu w tym że mam troszkę więcej ciała.

Gość WIĘCEJ SEXU
A może się Panowie teraz wypowiecie, skoro proponujecie kobiecie puszystej sex to Wam się podoba czy jak? Może jednak nie warto się ograniczać i odmawiać, a jednak korzystać?

Proste: Jeżeli dziewczyna mi się podoba, to chętnie bym ją bzyknął. Jeżeli mi się nie podoba, to nie zawracam sobie i jej głowy. Jest jeszcze kwestia, czy panowie, proponujący Ci sex nie są przypadkiem upojeni aklo. W takich przypadkach podobają mi się nawet kozy ;)

Gość WIĘCEJ SEXU
nikt się nie wypowie?

Gość WIĘCEJ SEXU
Nie, nie są pijani:) jestem może puszysta ale mam co pokazać jestem ładną kobietą. Chodzi mi raczej o kwestie, czy warto sobie odmawiać przez to że "coś" nam się wydaje :)? Może jednak skoro facet jest fajny, chce się zabawić to może jednak warto czasem ulegać, może jednak nie warto być aż tak wiernym?

Gość grzyby
Pulchny jest piękny !!!

Gość WIĘCEJ SEXU
Ja jako kobieta puszysta myślę kurde tu mam fałdkę, tu jest nie tak, tam nie tak i jestem na nie, ciekawi mnie znowu co myśli tai facet jak zaciągnie kobietę puszystą do łóżka. Myśli aby było miło i nie myśli nawet o tym, no bo w końcu gały widziały co brał czy jak?

Józef, czy możesz, czy mógłbyś dzisiaj być pijanym? Chciałabym się komuś spodobać. Choć raz. Proszę.

Gość Al Bó przynajmniej
Bó, gdzie fota i film ?? :P

O, cześć. :) Teraz mam chwilę. Za moment za to się zawezmę. A czy mógłbyś mi podać raz jeszcze adres? Ten twój nowy jest mi nieznany.

Gość Al Bó przynajmniej
redbox@mailmix.pl...tylko szybko, szybciutko, bo nie wytrzymam :P

Jestem niesystematyczna, spóźnialska zatem ten moment może ulec przeciągnięciu. Nie martw się, nim noc zapadnie powinnam się wyrobić.

Czy trzymasz od poranku? Proszę byś nie trzymał. :) Przecież jądra cię bolą już. :( Ja chcę teraz się delektować kawą, muzyką i swoimi słowami. Pozwolisz? Spęks. :)

Gość Al Bó przynajmniej
trza Ci mocno wpierdolić cobyś się systematyczniejsza stała i reagowała jak należy na rozkazy :P

Tak, stanowczy, srogi mężczyzna potrzebny by wziął dziewczę za pazuchę i nauczył ogłady, czasu właściwego. Tak, masz zdecydowaną słuszność. :) Mam dla ciebie wiadomość dobrą! Zapisałam adres. :)

Gość WIĘCEJ SEXU
co jest z tym kafe że pokazuje w temacie ilość postów, ale ich nie wyświetla?

Józef, czy mogę do ciebie przyjść boso? Nie mów mi bym przyniosła flaszkę. Jak ostatnio niosłam, to ją opróżniłam. Nie wolno i takich poleceń wydawać. Ty kup, będzie bezpieczna. Pasuje ci tak? Mówże.

Gość WIĘCEJ SEXU
tematy wam się nie pomyliły?

Gość powiem ci jak
to jest, jak mamy ochote to troche sadła nie ma znaczenia .Jezeli masz głebokie gardlo to juz jestem za

pasuje możesz przyjść boso... ale w ostrogach :) flacha się chłodzi

Gość Al Bó przynajmniej
Cieszę się z tego jak gupi bateryjką :classic_cool:

Z Grzesiukiem pod pachą? Moje ostrogi są z przodu, na palcach. Józef. Może być? Pasi? Szykuj lód, szykuj siebie całego.

Gość autorko zależy co rozumiesz
mówiąc że jesteś puszysta. ile kg i cm?

Al... twoja radość jest ze mnie? Możesz jaśniej?

Gość Al Bó przynajmniej
Z Cię, z Cie. A raczej z tego, że zapisałas adres i być może coś zobaczę.