Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłe wstrętne bękarty

Wczoraj sobie szłam koło 3-4 dzieci i usłyszałam taką rozmowę. Miałam ochote im

Polecane posty

im wyebać!!! 😠 jeden z chłopaczków mówi pewnym głosem "i mówi to dziewczynka, która wszystkim przeszkadza" ...czy jakoś tak. Popatrzyłam na te dzieci, na dziewczynkę, stała taka mała, zwykła, ale nie jakaś nie wiem obleśna grubaska czy coś, te dzieci mogły mieć z 6 - maksymalnie 10 lat... wiecie... miałabym normalnie ochote tych dwóch kolesi złączyć ze sobą mordami i wbić w chodnik! żal mi się tak tej dziewczynki zrobiło ;(

Gość PrawaTywe weekendowo
Ale ze tak powiem... O co chodzi? Bo nic z tego belkotu nie rozumiem

skasowali Twoj temat, ale pomoge - NIE , nie jestes w ciazy :)

Gość alllllajasana
dzieci nie znają litości. Mnie też męczyły takie małoletnie typki. Zawsze byłam spokojną dziewczynką, nieśmiałą. Raz mnie opluli z plastikowej rurki, innym razem wpadłam na lodowisku przypadkiem na jakiegoś chłopaka to mnie opierdzielił :-(

Gość zakłopotana.
Dzieki za pomoc. Boje sie jak cholera ;x

Gość PrawaTywe weekendowo
...

allllajasna - założe,że się marzyłaś wtedy o swoim obrońcu? supermanie? chciałabym być takim supermenem...dla tej dziewczynki np. ale sie bałam :O że głupio mi dorosłej osobie mającej prawie 180cm wtrącać sie w sprawy dzieci :O jeszcze by mnie ich rodzice opierdzielili :O ale tym patałachom bym dała nauczkę, boje sie :( a jak ta biedna dziewczynka przestanie wychodzić z domu? bedzie siedziala w mieszkaniu cale dnie? :O :( kurde...źle postąpiłam.Ale wypadało mi się wtrącić? w końcu nie bili jej ani nie opluwali tylko zgnoili psychicznie...

Gość a jakby to była grubaska
i obleśna ale zupełnie nie poradna i wyzywana to co ?

Gość alllllajasana
podłe wstrętne bękarty - tak, pragnęłam wtedy, żeby ktoś im przysłowiowo dokopał i dokuczył im tak jak oni mnie. Przez takie sytuacje (że oni się tak zachowywali, ale tez po drugie, że nikt nie stanął w mojej obronie) dzisiaj jestem zamkniętą w sobie kobietą, boję się konfliktów, bardzo przeżywam jak ktoś mnie niesprawiedliwie traktuje (brzydko się odzywa itd.). Z wdzięcznością ogromną traktuję osoby, które czasem stają w mojej obronie, gdy mi już ręce opadają i mam ochotę schować się w sobie. Czuję się silniejsza, gdy ktoś za mną się wstawia (wspaniałe uczucie). Naprawdę nie wiem czy mogłaś wtedy zareagować. Może ta dziewczynka była akurat silna psychicznie, może nie wzięła ich docinków do siebie. Ale z drugiej strony..hmm.. trudno powiedzieć. Ja często mam tak, że mężczyźni wyśmiewają się ze mnie, bo jestem delikatna i nieśmiała w zachowaniu :-( Ale, cholera, postanowiłam sobie, że się zmienię i będę im równo odpalać. Już trochę zaczęłam się bronić. Czasem odpysknę. Ale tylko czasem :(