Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewajazda

oblalam prawko po raz...................

Polecane posty

Gość lewajazda
Nie asia. Bardzo. Na egzaminie tez. Tak ze mi lewa noga skacze.

Gość lewajazda
Pomocy!!!! Ktos zdawal tyle razy?

Gość DO LEWAJAZDA
Wspolczuje ci bo wiem co to za stres,ja zdawalam w 2007roku,ponad 50proc ludzi oblewalo i jeszcze miedzy teoria a jazdami byly trzy godziny przerwy bo strasznie padal deszcz wiec stres jeszcze gorszy ,modlilam sie zeby dostac Micre bo na niej mialam jazdy a tu zonk,dostalam Nissana wiiec juz bylam pewna ze nie zdam , o dziwo plac bezblednie,pytania z mechaniki na placu tez,bylam w szoku ze tak skoncentrowana bylam ,na miescie mnie przemaglowal,raz mi zgasl ale to nie blad,nieznajomosc auta,parkowanie ok,i na koniec po przyjezdzie do osrodka jak mi powiedzial ze zdalam(za pierwszym razem)to sie zwyczajnie rozryczalam bo za dwa m-ce wyjezdzalam z kraju.Sorry ze sie rozpisalam-wspomnienia.Takze da sie,gubi cie stres,zepnij poslady i do dziela.Nie zgodze sie jednak ze kazdy ma prawo zdawac i kazdy moze jezdzic,kazdy ma prawo zdawac ale nie kazdy kierowca,i jeszcze ktos napisal ze ludzie po 20 razy zdaja teorie?????To ZART?????

Gość lewajazda
Nie zart teraz jest nowa teoria i to sie czesto zdarza. Ja zalapalam na stara jeszcze ale mam wazna do lipca i boje sie ze nie zdarze zdac praktyki...!!!

Gość DO LEWA JAZDA
Teoria to teoria,jak sie czlowiek nie nauczy to nie zda no bez przesady,jazdy rozumiem ale nie zdac teori to juz inna bajka,zreszta znam te testy bo nawet ostatnio rozwiazywalam je z synem i sa inne i nie podoba mi sie twn system z punktacja ale tego sie mozna nauczyc no chyba ze ktos ma jakas wade intelektualna(bez obrazy oczywiscie)

Gość DO LEWA JAZDA
Jak ja zdawalam tez nie bylo latwo ale teorii z malymi wyjatkami musisz sie uczyc na pamiec,pierwsz pomoc,predkosci na autostradach i w terenie zabud i nie,z przyczepa,znaki drogowa,zasady ruchu drogowego,itd....To nie jest historia-kuje sie na blache i zdaje.

Gość lewajazda
Hellloooolll ile razy wy zdawalisce?

Gość Przemyslaf21111
Że na wzniesieniu się gazu nie dodaje ? :D no chyba coś Przekręciłaś , napewno mówił o łuku podczas jazdy do tyłu, wtedy gazu nie trzeba dodawać :)

mam takie pytanko jest ktos z Was w stanie mi wytlumaczyc po co plac manewrowy na egzaminie? Tkwi w tym jakis sens? Chyba nie za bardzo..

Gość ghnjhnj
ja za 1 razem zdałam :)

Gość sfdf
Ja nie zdałem 11 razy, z powodu nowych przepisów dałem se siana, zdam se na Słowacji pierd...lę tych złodziei bo bez problemu jeżdżę sam po mieście od co najmniej 7 lat! W Anglii tak jest że możesz jeździć bez prawka z osobą na siedzeniu pasażera która prawko ma i nikt nie robi z tego powodu nikomu problemów!! :d

Gość lewajazda
Niczego nie przekrecilam on tak uczyl! Kolezanka tez u niegi robila i uczyk ja tak sami ale jej nie wychodzilo i chlopak nauczyl ja z gazem. Ja po dwuchvoblanych tez przestawilam sie na stara metode ktora umialam juz ale glupia nabralam sie na to ze na dieslu gorke na samym sprzegke sie robi... Niczego ne przekrecilam

Gość lewajazda
Ile razyzdawaliscie?????? Jak to mozliwe ze tyle razy oblewam?????

Gość stara rura z astmą
Jak ktos nie zdaje za 10 i więcej razem to raczej jest wina nauki jazdy że wypuściła kogoś takiego na egzamin

Gość No to odpowiem
Po co plac manewrowy?po pierwsze na drodze spotykaja cie rozne sytuacje,trzeba cos objechac,czasem tylem,staniesz na gorce-trzeba roszyc z recznego lub trzymac auto na sprzegle i gazie i sto roznych sytuacji i to egzaminator sprawdza(jakas czesc)a ponadto musi sprawdzic podstawowe umiejetnosci zanim cie wypusci na droge.Logiczne.Co do Anglii to owszem bez prawka mozesz jezdzic z osoba wlascicielem auta,tylko wlasciciel musi taka osobe ubezpieczyc na swojej polisiea to jest bardzo konkretna kasa,w Anglii niejest tak jak w Polsce ze jest OC i cala rodzinka moze jezdzic twoim autem,masz samochod to go ubezpieczasz na siebie to jezdzisz tylko ty,mozesz dopisac meza i wtedy on tez moze jezdzic.My z mezem 6 lat temu placilismy kupe kasy za ubezp bo ja bylam swiezym kierowcom,teraz jes ok.

Gość lewajazda
A co jesli i instruktorzy (bo jezdzilam u roznych) i egzaminatorzy nawet (!) mowia ze dobrze jezdze technika jazdy dobra ze dodatkowe jazdt z instruktorem mu nie potrzebne tylko musze spokojnie bez nerwow . Tak takie slowa uslszalam od egzaminatorow az dziwne ale prawdziwe...

Gość No to odpowiem
Skoro tak mowia to pewnie tak jest,zzera cie stres i nie potrafisz nad tym zapanowac,moze jakies ziolowe tabletki by pomogly np neopersen?Zastanawia mnie tylko te 8 razy,no nie wiem,na drodze musisz byc opanowana bo sa naprawde rozne sytuacje.

Gość wczoraj zdalam za 7 razem
wiem co czujesz... wczesniej postanowilam,ze jak nie zdam za 7 to koniec z tym na pare miesiecy bo juz mialam serdecznie dosc,tymbardziej ze wczoraj tez byl ostatni dzien waznosci mojej teorii. ale 4x uwalilam na placu,czulam sie strasznie.za 4razem wyjechalam na miasto i po 5min byl powrot do wordu...5raz to znowu uwalona gorka,za 6 uwalil mnie po jakichs 45min. tylko moja mama wie o 7 x... innym bede mowic ze za 3,bo mi glupio.Tyle pieniedzy poszlo... zdasz