Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolokolokol

Macie jakiś znajomych za granicą wśród muzułmanów?

Polecane posty

Gość do tej starej...
sorki charmsy, napisalam ci post i nie wkleilo mi, bo pisalo, ze moja wypowiedz zostala potraktowana jako spam. O co tu chodzi? Napisze wiec to samo troche pozniej... teraz spadam 🖐️

Gość kolokolokol
do tej starej... Właśnie ja też nie mogę wysłać treści...od razu pojawia mi się komunikat, że moja treść została potraktowana jako spam.

Ja się dowiedziałam, że koleżanka jest muzułmanką jak zapytała z czym mam kanapkę. :P

Gość kolorowe yarmarki
Muzulmanie sa bardzo rozni, tak jak i chrzescijanie. Islam dzieli sie na rozne religie, oczywiscie sa tez bardziej religijni, religijni muzulmanie jak i ci, ktorzy sa muzulmanami tylko z nazwy. Moja dobra kolezanka jest muzulmanka, przez dlugi czas nawet nie wiedzialam, bo je wieprzowine, pije alkohol, pali, jej chlopak jest ateista, jest brat ozenil sie z dosyc religijna protestantka. Ogolnie religia muzulmanska nie przeszkadz mi, jesli tylko ktos nie jest fanatykiem. To samo tyczy sie innych religii. Jesli Twojemu koledze patrzy zle z oczu, to trzymalabym sie od niego z daleka, niezaleznie od tego, jakiej jest religii.

Gość internetowy poeta
Muzulmanie, taaa "znajomi " helo helo, zrob mi co masz zrobic i "wypierdalaj". dopki jestes czlowiek i jestes normalny okej pozwalam ci ze mna wspolpracowac ale jak zaczniesz cos odpierdalac to spier... . Agresywnie, okej ale moja graniza pomiedzy nimi na nami jest bardzo wyrazista. jestem mily i kolezenski bo tego wymaga etyka biznesu i nic wiecej. Nigdy nie bede mial znjaomego muzlumanina. Dziekuje.

Gość kolokolokol
Wiecie co...muszę wszysto odszczekać. Ten chłopak okazał się bardzo bardzo w porządku. Najwidoczniej istnieją przyjaźni muzułmanie dla niewiernych. Uczciwość wymagała sprostowania. Dlatego o tym piszę

Gość nirwana22
Mój narzeczony jest kurdem.. na codzien przebywam z jego rodzina ale oni nie sa muzlumanami .. chociaz kultura wschodu pewnie taka sama jak w przypadku muzumanów.. ale np jego znajomi sa muzlumanami i musze stwierdzic ze sa calkiem wporzadku uwielbiam ich mam jedna przyjaciółke kurdyjke.. i powiem wam tyle .. po pierwsze kobiety musza "usługiwac" mezowi . po drugie podniesienie reki na kobiete to norma.. po 3 jezeli nie pozna cie z rodzina to nie licz na staly zwiazek. rodzina na 1 miejscu. a poza tym kobiety sa tak wychowywane od malego, że mozna je bic..

Gość gość
mam jednego znajomego muzułmanina ale on z tych bardziej rozrywkowych wiec to sie chyba nie liczy :D A reszte muzulmanow co znam to debile ogolnie :)

Gość gość
tak mam w pracy i dobrze sie dogadujemy

Gość gość
Nie mam w pracy żadnych muzulmanów (dziwne bo pracuję w Londynie), ale mam sąsiada muzumanina, urodzony i wychowany w europejskim kraju. Niby dobrze się dogadujemy, on nam często podrzuca smakołyki jakieś ale jesteśmy z nim ostrożni.

Gość gość
Tylko znajomych i to dalekich, w pracy, nie mam wyjscia musze jakos z nimi wspolpraowac. Na gruncie prywatnym nie utrzymuje z zadnym muzulmaninem czy muzulmanka kontaktow, za dlugo za granicca mieszkam i za duzo juz w zyciu widzialam.

Gość gość
a ja amm mieszkam w ie. odwiezamy sie imprezujemy(bez alko) gotujemy nasze dzieci sie bawia razem