Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kornelia44

pieluszki - jakie ?pampersy najlepsze?

Polecane posty

hej . mam noworodka i uzywam na razie pampersy 1 czy moze polecacie inne dobre a tansze?Jesli sa najlepsze to nawet nie bede zmieniac. Czekam na odp doswiadczonych rodzicow :)

Gość karicka
witaj, ja używałam cały czas z pampersa ale zmieniłam na dada z biedronki i chwale je ponad wszystko są rewelacyjne, nie przemakają nie odparzają i mają naciągliwe boczki rewelacja, i opisuje to z doświadczenia

Gość karicka
a kosztują zaledwie 28zł, polecam

Gość blockhead
ja uzywam tez pampersow, ale pozniej sie przerzuce na pieluszki sainsburys. Z pierwszym dzieckiem tez tak zrobilam i w sumie nie widzialam roznicy

Gość katiiikaa
Ja duzo testowalam i najlepsze niestety najdrozsze - pampersy.

Gość gfrrgr
Ja też tylko dadę polecam, miałam każdą markę(próbki) haggisy przelatywały siuski bokiem, Pampersy były zimne po zesikaniu a w reszcie albo nie oddychające albo coś było na rzeczy. Dady dla mnie są najlepsze

Gość do karicka
Karicka, ale na co nam pieluszki Dada z Biedronki skoro kazdy z nas na tym watku mieszka za granica? :o

przetestuj, które CI posłużą, ja używałam morrisonowskich i lidlowskich - te ostatnie zwłaszcza w nocy dawały radę jak sikacze były starsze;) lubiłam też Huggisy, ale mają jakieś delikatne zapięcia - często jak się zapomniałam to zdarzło mi sie oderwać i pielucha do wyrzucenia

Gość do mamus za granica
Dziewczyny, a wy nie macie takich kuponow na pieluszki? Kiedys takie byly do wykorzystania np. w Asdzie na Huggisy albo Pampersy. Zalezy jaki bon. Wypelnia sie taka aplikacje i wtedy przysylaja te kupony miesiecznie na pieluchy i mleko plynne jak i w proszku. Aha i jeszcze na swieze warzywa i owoce oraz mrozonki tez. Te kupony sa o jakiejs wartosci i np. jesli masz kuponow na 20 funtow a kupisz pieluchy za 10 funtow i do tego jakies mleko i dajmy na to rachunek wyniesie 17 funtow to ci reszty nie wydadza. Ale i tak sie oplaca.

owszem dostalam kupon z mlekiem i owocami ale ze pieluszki to nie zauwazylam.. ???musze go poszukac gdzies mi sie zawieruszyl

Gość teletubis776
mamia polecam

ja uwazam ze pampersy najlepsze... przetestowalam rozne i z sainsburyego i morrisona i asdy.. ale moje dziecko sie w nich odparzalo... te z huggisa tez byly ok ale jak juz ktos wczesniej wspomnial maja delikatne zapiecia i nie moglam zniesc zapachu mokrej pieluchy czego przy pampersie nie bylo