Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonaScrooge'a

Mąż zrobił mi dzisiaj awanturę, bo kupiłam kwiaty

Polecane posty

Gość żonaScroogea
Jestem dziś tak wpieniona, że zjadłam 2 tramale, żeby się uspokoić. Nie wiem czy w ogóle będę w stanie normalną rzeczową rozmowę prowadzić. W pon. mąż wrócił z pracy o 23 pijany jak kłoda i obalił się na kanapę, we wtorek dalej się nie odzywał, dzisiaj rano go pytam czy przywiózł ciuchy z pralni, bo potrzebowałam marynarki do pracy, to on mi na to: "nie wiem" i trzasnął drzwiami i tyle go widziałam- nawet nie mogłam go spytać czego chuju nie wiesz?[odbieranie prania należy do jego obowiązków, zresztą ja jeżdżę do pracy komunikacja miejską, a on samochodem- kupionym wspólnie!!- i teraz co? karze mnie idiota chowając przede mną ciuchy z pralni?!]. A jak wychodził i rzucił, to swoje zajebiste: "nie wiem", to jeszcze kopnął kota- tzn może przesadzam, że kopnął, ale tak ze złością odepchnął z drogi łydką, że kot poleciał na ścianę. A kot ma 18 lat do cholery jasnej! Mam ochotę mu dzisiaj drzwi pokazać: moje kwiatki cię drażnią, mój kot ci przeszkadza sukinsynu, to spadaj do Krzysia i zamieszkaj w jego wypasionym samochodzie!! W tej chwili, to nawet mnie nie obchodzi o co mu naprawdę chodzi i nie mam ochoty niczego z nim wyjaśniać!!

Gość gshsghguu89
i co teraz wariatko, rzucisz męża bo ci kota "kopnął"? typowa sfiksowana stara panna. tylko na chooj za mąz wychodziłaś jak się nie nadajesz do ludzi tylko do siedzenia z kotem

Gość żonaScroogea
na dodatek musiałam mu dzisiaj w nocy obciągnąć pałę bo sobie tego życzył chuj złamany. Sorry, że was tak zadręczam swoimi problemami ale mi już nerwy wysiadają, idę się pobawić kulkami analnymi, może to mnie uspokoi choć na trochę

Gość jak to jest ...........
wtf?!

Gość edabrowska
Moze daj facetowi byc facetem a nie kwiatki i koty:/ a moze on ma chetke na rajdzik,alko i sex:)

Gość kinder chocolate
haha

Gość prawik, daj już spokój
dzieciaku i nie podszywaj się za autorkę. Nie pisz też już więcej idiotycznych prowokacji, każdy kto siedział na kaffe więcej niż 2 razy wie, że ty to ty. Konia zwal, to może ci pryszcze zejdą.

Gość fhguhiuj
up

Gość żonaScroogea
mam dwa złote zęby - może to przez to

Gość mama nastolatki...
Jakby mi ktos mojego kota kopnal to bym tez go w dupe tak kopnela, ze juz by mi sie na oczy nie pokozal. I o co to wszystko? O durne kwiatki? Szok. Przemysl sobie kobieto wspolna przyszlosc z tym czlowiekiem... ja zarabiam jedna trzecia tego co moj maz i nie mam takich problemow jak Ty. I pewnie w zadnym innym normalnym zwiazku nie ma czegos takiego, uwierz mi.

Gość żonaScroogea
No i nie ma go jeszcze. Nie wiem co on za szopkę odstawia i co sobie wyobraża. Zaraz sobie będziecie kpić, ale najbardziej jestem wpieniona o kopanie kota. Nagrałam mu wiadomość na sekretarkę, że poniewierać kota nie pozwolę i że kota mam od dzieciństwa, a jego tylko od roku i niech sobie skalkuluje kto szybciej poleci na kopach z domu i że ma dzisiaj przyjechać jak człowiek i powiedzieć o co mu chodzi zamiast odstawiać fochy jak pensjonarka, a jak nie ma ochoty się dogadać, to może w ogóle nie wracać, bo ja nie mam ochoty się użerać. Nie wiem- może przesadziłam, ale w kilka dni zmieniłam zdanie o nim o 180 stopni.

Gość pudax34
wywaliłaś go już?

Gość gość
I jak tam sytuacja ? Co sie dzieje na froncie ?

Gość gość
przecież kwiatki dają uroku domowi, a ładny zapach jest lepszy niż odświeżacz powietrza. a jak natura poprawia nasz nastrój.

Gość gość
jak sie ma sprawa na dzien dzisiejszy ?