Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwiedzająca

Jak szybko i efektownie schudnąć.

Polecane posty

Gość Zwiedzająca

No kobietki lato idzie brać się za siebie trzeba. Ja należę do takich kobiet, które tendencje do tycia mają, ale staram się to jakoś ograniczyć nie licząć mojego ostatniego 3 dniowego napadu. Ogółem to ćwicze Areobiczną 6 Weidera zaczęłam sobie od 23 dnia i wzwyż + kilka ćwiczeń na uda i łydki. Do tego jem 3 razy dziennie + posiłki w kole czyli kanpki. Mam trzy razy w tygodniu trening i Wychowanie Wizyczne,a le teraz liczba treningów spada do 1 tygodniowo, więc coś trzbea czymś nadgonić co proponujecie? Jakie sprawdzone cwiczenia? Bieganie odpada, bo nie ma z kim, a samemu to dla mnie udręka.

Gość katiiikaa
Proponuje diete 1000kcal. Odchudzalam sie tak po ciazy. W poltora miesiac schudlam 10 kg i nie przytylam.

Gość owsianka90
Moje samopoczucie jest bardzo uzależnione od tego czy uważam, że jestem szczupła. Od niedawna pije napój Figura no appetite, działa w ten sposób, że wywołuje w naturalny sposób uczucie najedzenia, więc pomaga mi zwalczyć wieczorne podjadanie :)

Gość lolaBB
Ja zdecydowałam się na dietę, którą ustalił mi dietetyk. Dodatkowo ćwiczę codziennie po czterdzieści minut. I to na razie wystarcza. Jeśli nie uda mi się osiągnąć wymarzonej wagi, to zdecyduję się na tabletki wspomagające odchudzanie. Kupię sobie właśnie takie www.nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html i będę je stosować zgodnie z tym co jest wskazane na ulotce. Może dzięki temu moja woja waga szybciej zacznie spadać.

Gość ramoneska_1978
Ja korzystałam ze strony: http://www.jak-schudnac.h2g.pl Acai berry przyspiesza chudnięcie i spalanie tłuszczu. Razem z dietą i ćwiczeniami rewelacyjne efekty.

Gość alinqa
kupiłam sobie tą figurę noappetite no i rzeczywiście pomaga w nie podjadaniu! dzięki za rade :)

Gość gość
W nawiązaniu do ostrzeżenia zamieszczonego na stronie www.przelomwodchudzaniu.pl chcielibyśmy sprostować kilka istotnych aspektów w nim poruszonych. Na początku wiadomości czytamy " Na świecie istnieją tylko dwa urządzenia medyczne wykonujące zabiegi kriolipolizy - LipoCryo oraz Zeltiq ", jest to niestety nie prawda, ponieważ aby mówić o kriolipolizie, muszą być spełnione co najmniej 3 warunki konieczne do jej zajścia: • podciśnienie (głowica zasysa fałd skóry, ogranicza tym samym przepływ krwi w obszarze zabiegowym, co skutkuje lepszym odprowadzeniem ciepła - schłodzeniem tkanki), • ujemna temperatura zabiegowa i obecność membrany przeciw zamrożeniowej (porównanie użycia membrany przeciw zamrożeniowej do założenia kożucha wchodząc do kriokomory jest błędne, ponieważ ujemna temperatura nie świadczy o mrożeniu tkanki, lecz o szybszym i skuteczniejszym odprowadzeniu z niej ciepła. Na tak zwany "chłopski rozum" jak mamy temperaturę ciała około +36oC i temperaturę głowicy +3oC różnica temperatur jest tylko 33oC, w momencie kiedy głowica osiąga temperaturę -8oC, różnica ta wzrasta do 44oC, co znacząco przyspiesza sam proces chłodzenia oraz potęguje jego efekt, który przestaje być powierzchniowy - sięgamy głębszych warstw tkanki tłuszczowej), • czas zabiegu - minimum 52 minuty (przy założeniu, że temperatura zabiegowa jest na poziomie -8oC, uczeni z Cambridge wykazali, że aby w ogóle mówić o indukowanej zimnem apoptozie adipocytów, potrzebne nam są 52 minuty aktywnego chłodzenia (odprowadzania ciepła) z tkanki tłuszczowej, więc rezultaty urządzeń, których zabieg jest krótszy niż 52 minuty poddaję w wątpliwość... Porównując urządzenia LipoCryo do protoplasty metody odchudzania zimnem - Zeltiq'a popełniamy duży błąd. Przede wszystkim, przedstawione przez nas warunki niezbędne do uśmiercenia adipocytów niestety nie występują w zabiegach urządzeniem LipoCryo. Producent chcąc "podpiąć się" pod sławę i renomę Amerykańskiej firmy Zeltiq, nie mówi wszystkiego. Urządzenie Zeltiq bowiem pracuje ujemną temperaturą, używa zabezpieczenia membraną przed odmrożeniem oraz czas jego zabiegu to 60 minut. Fakt, iż wiele jest chińskich urządzeń, które zalewają nasz rynek jest oczywisty. Ale stwierdzenie, że LipoCryo jest tak dobre jak Zeltiq i tylko te dwa urządzenia potrafią uśmiercać komórki tłuszczowe zimnem, jest wielce przesadzone. Zespół Shar-Pol