Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaa20.

Doradźcie, proszę...

Polecane posty

Gość zagubionaa20.

Cześć, pomóżcie mi podjąć jakąś decyzję. Pogubiłam się we własnym życiu. Może zacznę od początku. Byłam z facetem 1,5 roku, po tym czasie trafił do więzienia za pobicie, ponieważ odwiesili mu zawiasy. Mimo wszystko byłam przy nim przez kolejny rok. Z jego rodziną miałam wcześniej dobry kontakt, ale jak mojego chłopaka zamknęli to niestety między nas zaczął się mieszać jego brat (zaczęły się wyzwiska, poniżanie itp). Moja cierpliwość po roku się skończyła, miałam dość wyzwisk ze strony jego brata i zerwałam. Nie jestem z nim 2 miesiące i tydzień temu zadzwonił do mnie i prosił żebym wróciła, że sobie nie radzi, że mnie kocha...A wtedy wszystko wróciło i nagle od tamtej pory znowu myślę o nim 24 na dobę. Niestety zadzwonił jak ja spotykałam się z kimś innym, nie wiem co teraz zrobić... Niby nic nie czuję do tego, z którym się obecnie spotykam, wiem, że mu na mnie zależy ale ja miałam nadzieję, że może uczucia wrócą, bo kiedyś byłam w nim zakochana. Niestety uczucia wróciły, ale do tego byłego, który jest w więzieniu Próbowałam jakoś ułożyć sobie życie bez niego, miałam wrażenie, że zapominam o nim, ale jeden telefon i wszystko wróciło. Pomóżcie mi, pogubiłam się a muszę podjąć decyzję... Co dalej? Wrócić do byłego, mimo tej sytuacji i tego, ze każdy jest przeciwny naszemu związkowi, ale ja go kocham czy spotykać się z tym obecnym, mimo że nic do niego nie czuję?

Gość popieram ta wypowiedż
dylematy:-) spotkaj sie z tym z kim jestes szczęścliwa.to proste jak drut.Twoje życie Twoje wybory ale po jaka cholere spotykac sie z kims ot tak dla zabicia czasu jak sie kogos innego kocha?