Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Czy bezrobotny facet może być podrywaczem z sukcesami/mieć udany związek?

Polecane posty

Gość boghi8ni_afrodyta
jak ma fajny tylek

Ja myślę, że już szybciej jako kochanek ma szanse, a na stały związek słabe. Ciagle by mu baba marudziła.

Gość Aga874hf;kop
jaja sobie robicie z normalnych, fajnych pytań. Ja uważam, że może być. Sama chociaż mam pracę i studia często spotykałam się z facetami, którzy albo nie mieli roboty, albo byli gorzej wykształceni. To wszystko to tak naprawdę ściema. Jak się ludzie dobrze dogadują i jest między nimi chemia, to i na wygląd przestają zwracać az taką uwagę i na takie rzeczy jak praca, wykształcenie itp. Poza tym bezrobocie, to z założenia przejściowy stan, który szybko może ulec zmianie. Gorzej jakby na drodze stanęła jakaś trudna cecha charakteru...to już by był problem, ale bezrobocie? Nie! W związku, który już trwa może pojawić się nerwowa atmosfera, bo wiadomo, że to może nieść za sobą problemy, ale tak jak powiedziałam...to stan przejściowy, więc nic się nie martw, wszystko będzie szło ku dobremu :)

looooser musiał byś mieć sukcesy a ty nie masz w twoim wieku my już dawno musieli byśmy mieć sukcesy że by być podrywaczem więc ja ci radze jak już znajdziesz kobietę to się jej trzymaj bo na drugą okazje możesz długo czekać

Gość kkskskskkk
Aga874hf;kop bezrobocie to stan przejściowy ? może i tak ale nie dla loosera bezrobocie to jego sposób na życie ,

Gość kkskskskkk
ble ble ty ze swoimi radami możesz wiesz co zrobić... :) looser przynajmniej miał jaja ,żeby umówić sięz laską a ty nie , więc doradzaj komuś innemu :)

Gość dla mnie facet bez pracy
jest NIKIM. nie mialby u mnie szans NA NIC!

Radziłbym Ci znaleść tą robotę. Nie ze względu na podryw, ale dla siebie. To pewnie dlatego twoja koleżanka cię zlała...:(

Gość D-i-a-z
sram na to

" 21:19 [zgłoś do usunięcia]dla mnie facet bez pracy jest NIKIM. nie mialby u mnie szans NA NIC!" Już sobie tak nie schlebiaj...

Jeszcze jakaś nowa dziewczyna jest w jednym sklepie, ale dobrze jej nie widziałem i nie rozmawiałem. Co ciekawe ona z jedną z tych pracuje.

Gość D-i-a-z
Ja bym musiał wygrać w Lotto 8 mln zł żeby stać się atrakcyjny dla kobiet

Jakbym chodził do roboty, to pewnie nie miałbym już czasu i sił na podryw.

A ja chyba robię postępy, bo dzisiaj po raz pierwszy dostałem nr telefonu. :p

Gość hahaa hehe
dla mnie facet bez pracy jest NIKIM. nie mialby u mnie szans NA NIC! I dlatego teraz siedzisz jak mops na cafe grzybie :)

Bzdura. Kasa motywuje, to raz. Poza tym wtedy nie musisz kręcić i odpowiadać półsłówkami. Ale jak tam sobie chcesz.