Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga874hf;kop

czy to przyjaźń czy wykorzystywanie

Polecane posty

Gość Aga874hf;kop

Mam przyjaciela, z którym jesteśmy jak rodzina. Często to powtarzamy i faktycznie z boku i z mojej perpektywy tak to wygląda. Jednak zdarzają się sytuacje, kiedy zaczynam mieć wątpliwości czy nie jestem aby wykorzystywana w jakiś dziwny sposób. On postrafi mi powiedzieć, nawet w normalnej rozmowie, żebym spadała i jeszcze gorzej (możecie się domyślić jak), czasem robi mi straszne przytyki, a najgorsze jest to, że odnoszę wrażenie, że im mu się lepiej układa w życiu tym jest gorzej między nami, bo on się wtedy staje nie do zniesienia. Bywają momenty naprawdę super, ale powoli dostaję rozdwojenia jaźni, bo jak czasem ma gorszy moment w życiu, to zamiast spokojnie pogadać, to rzuca tymi swoimi tekstami i potrafi powiedzieć, że dobrze, że nie mieliśmy przez jakiś czas kontaktu, bo sobie ode mnie w końcu odpoczął...nie wiem czy to jest przyjaźń czy jakaś dziwna toksyczna relacja...;/

Gość popieram ta wypowiedż
to nie przyjeciel ..koniec i kropka.Przyjaciel osoba na która mozna liczyc w każdej sytuacji i napewno nie zachowuje sie jak ten twoj pseudo koleś

Gość fggdfgd
uprawiacie seks? poważnie pytam, czy to tylko przyjazn?

Gość Aga874hf;kop
nie, nie uprawiamy seksu...zdarzało nam sie spac w jednym łóżku, ale nawe sie nie dotknelismy, nawet na powitanie i pożegnanie zdarzyło nam sie tylko kilka razy objąć, pocałunków i zwykłych buziaków w policzek tez nigdy nie było

Gość bezcenna rada
wyjasnij to szybko