Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dolina Charlotty

Gessler w hotelu: Zniszcze was, nie mam pieniędzy.

Polecane posty

Gość Dolina Charlotty

Gessler: "Co się, kurwa, tak na mnie gapisz. Wyjdź!". http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,13894229,_Widzialam_wieksze_gwiazdy_niz_Magda_Gessler___WYWIAD.html?as=1 🖐️

Gość August the 1st
Idiotka! Po 1 piewrzej minucie juz powinni dzwonic po policje. W stanch ju by siedziala na dolku. . Ciekawe czy ja podadza do sadu za obraze pracownika hotelu. Powinni jej dojebac z 500 000 zl kary.

Gość Fuckofftiir
Owszem.Zgadzam się z tezą,że takie zachowanie to po prostu dno. Wypadkowa zwykłej chciwości i braków w wychowaniu co do sytuacji na co dzień[nie na pokaz]. Ale gość jaki przeprowadził ten wywiad zadawał pytania i formułował tezy na miarę jakiegoś niedorozwiniętego umysłowo. "Może zrobiliście jednak błąd,przecież to gwiazda". Jaka kurffa gwiazda?Pajac gwiazdy nie widział. A to jej powoływanie się na medialne wpływy....tu przegląd europejski,tam newsweek.WoW. Dno i kompromitacja. Tacy myślą,że wszystko dla nich za darmo albo za pół darmo.A tu chuja!Trzeba płacić.

Gość Bylem w jej restauracji
Bylismy z zona kiedys w Warszawie i z ciekawosci poszlismy do restauracji M.Gesler. Juz od samego wejscia to byla jedna wielka pomylka. Schody wejsciowe i jakies ozdoby nad drzwiami wejsciowymi obesrane przez ptaki i to mocno. Obsluga kelnerska przecietna, a jedzenie jeszcze gorsze od obslugi. Ona innych poucza, ale powinna zaczac od swojej restauracji