Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość am4elka

Dlaczego nie tęskni ?

Polecane posty

Gość am4elka

Byłam z chłopakiem 7 lat,rozstaliśmy się , znalazał sobie inną , młodszą ode mnie. Było nam dobrze, ludzie nas podziwiali,że łączy nas taka miłośc. A teraz od 4 miesięcy nie mamy ze sobą żadnego kontaktu, nie mówi mi głupie '' cześć '' tak jakby nas nigdy nic nie łączyło. Dlaczego po tylu wspólnych latach nawet nie zatęskni , nie interesuje się co u mnie ... nie umiem tego zrozumieć. Czasami myślę,że byłam może aż tak beznadziejna,że nie ma za czym tęsknić, ale z drugiej strony po co był ze mna tyle lat i planował, zapewniał o miłości. Ta dziewczyna jest młodsza od niego o 7 lat, (on ma 24 lata) , Nie wiem może za dużo od niego wymagałam ... Czy ktoś miał z Was tak,że były nie tęsknił i miał totalnie gdzieś Was ?

Gość Baron Justin de Vcipeval
pewnie naciskalas go na slub i bachory

Gość am4elka
nie naciskałam, jedynie na wspólne mieszkanie. Może zamiast '' bachory'' użyjmy słowo dzieci :) bo Ty też byłeś/bałaś dzieckiem i ładniej brzmi ;)

bo tak jest łatwiej, podjął decyzję i koniec. Udaje że mu nie zależy i pewnie czasem tęskni i myśli bo 7 lat to kawał zycia ale uwierz mi, tak jest bezpieczniej, dla Ciebie i dla niego i Waszych potencjalnych nowych związków.

Gość am4elka
pewnie i bezpieczniej, tylko trochę tak dziwnie,że kiedyś poza sobą świata nie widzieliśmy a teraz tak zachowuje się. To przykre i boli jak cholera, bo myślę sobie,że byłam beznadziejna , ale trzeba żyć dalej... ;))

Gość staraapananan
no tak to jest dziwne uczucie. ja też tak miałam. zostawił mnie chłopak i miał mnie w dupie, też bylam w szoku. ale ja na szczescie z nim bylam tylko kilka miesięcy. ale tez mnie to zastanawia jak mozna tak z dnia na dzien kogo po prostu olac i miec w dupie. i nie odezwac sie wiecej, nie interesowac sie w ogole. ja mysle, ze po prostu faceci mają inną psychikę i my ich nigdy nie zrozumiemy. my cierpimy po rozstaniu, a oni mają nas gdzies. znudzilas mu sie, wiec polecial za nową spodniczką, a ciebie ma gdzies, i taka jest prawda. oczywiscie nie kazdy jest taki, ty trafilas po prostu na takie ZERO.

Gość staraapananan
poza tym koleś chyba lubi takie nastolatki, on ma 24 lata, ona 17... on musi lubic takie gowniary, moze nawet jakies sklonnosci pedofilskie, nie ma za czym tesknic bo i tak by cie zdradzal. a tamtą tez pewnie zostawi jak mu sie znudzi, tak jak zostawil siebie. szkoda tylko ze na takie gówno zmarnowalas 7 lat...

uznaj ten etap za zamknięty - nie myśl w kategorii ja jestem beznadziejna, tak jest lepiej dla wszystkich, łatwiej będzie ci ułożyć nowy związek bez rozpamiętywania

Gość kuczi****
takie zycie!. http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY a ta piosenka idealna do sytuacji... kiedyś namiętnie jej słuchałam , bo była o tym co mnie spotkało. po 5 latach związku rozstanie ( moja decyzja) , prawie dwa lata osobno...i teraz znów razem. kupilismy mieszkanie i za miesiąc się wprowadzamy.i nie żałuję tej przerwy dwuletniej. tak miało być, ja się zmieniłam, on się zmienił, nasz związek się zmienił. jestem szczęśliwa jak nigdy wcześniej. to, że teraz Ci źle nie znaczy , że zawsze będzie. są tragiczniejsze rzeczy w życiu niż rozstania...uwierz.wiele w życiu przeszłam, wiele straciłam bezpowrotnie. głowa do góry i idź przed siebie. to nie koniec świata.

Gość am4elka
Dziękuję bardzo za pozytywne odpowiedzi :) Mam nadzieję,że w końcu przestane zadawać sobie pytania i z uśmiechem na twarzy będę dalej żyć . Wiesz, wiele wspólnych znajomych zastanawiaja się co taki dojrzały mężczyzna widzi w 17latce... Fakt ma ciało, tzn. dużą pupę i piersii ;) ja niestety jestem bardzo chuda. Najgorsze jest to,że jego Mama nadal do mnie dzwoni pyta się co u mnie, jak sobie radzę, również ma kontakt z moją Mamą, a on ma to gdzieś. Ale trudno, wierzę,że w końcu zacznę być obojętna i kiedyś jednak sam odezwie się i powie,że żałuje ... A wtedy odpowiem mu za późno ! :))

Gość luft
od strony faceta powiem,ze jak decyduje sie rozejsc tzn,ze nie chce byc z dziewczyna a jak nie chce to nie tesknie...chyba bo tylko raz sie rozchodzilem i bylo to daaawno temu

Gość am4elka
a długo byłeś z dziewczyna ? i naprawdę nie interesowałeś się co się z nią dzieje ? nie rozumiem facetów, a podobno to Kobiety są dziwne :P

Gość heloiza999
Za dlugo byliscie razem. Typowe. Przechodzona para. Skoro ma nowa to nie teskni, bo ona wypelnia mu zycie,czas i serce...

Gość heloiza999
W dodatku jestes smieszna - dojrzaly mezczyzna. 24 latek nie jest dojraly. Dopiero poszukujacy. Znalazl nastolatke i zyja beztrosko. Swoja droga zmarnowaliscie 7 lat zycia. Pomysl ilu fantastycznych mezczyzn moglas poznac.

Gość taki chop
bo jak chlop ma nowa dziuple to za stara nieteskni

Gość LadiesPrincesss:))))
Autorko ja bylam w takiej samej sytuacji. Z ta roznica ze to ja zerwalam z chlopakiem i olalam go z dnia na dzien. Po pierwsze dlatego ze mial o wszystko pretensje, ciagle mnie zameczal smsami, telefonami, nie mialam spokoju. Po drugie w momencie zerwania nie kochalam go i w zasadzie mnie draznil. Po trzecie niedlugo po tym poznalam kogos i nie chcialam zeby moj byly sie w nas mieszal. Ogolnie rzecz biorac po prostu nie chcialam miec z nim kontaktu, tak bylo lepiej dla nas a i on mogl szybciej zapomniec o mnie. Bo jezeli kontaktowalibysmy sie czesto i spotykali to jaki to mialoby sens? Zerwalam z nim a on nadal traktowal mnie jak swoja dziewczyne. Telefony, smsy..itd. Ciesze sie ze nie mam z nim zadnego kontaktu :)

Gość luft
dwa lata z nia bylem,potem wszedlem w zwiazek z aktualna zona...nie interesowalem bo kazdy poszedl w swoja strone ona zwiazala sie z kims i ja z kims, co mnie obchodzi jej zycie? jakbym mial sie kazda byla interesowac to czasu dla zony bym nie mial

Gość gość
Jestem z dziewczyną od przeszło 3 lat. Ona jest ode mnie rok młodsza, ja mam 25 a ona 24 lata. Na początku większość znajomych mi ją odradzało z różnych względów, ja jednak postanowiłem zaryzykować. I nie żałuję chociaż zdarzały się problemy. Mieliśmy poważny kryzys, kiedy to ona mnie zostawiła. Zamówiłem wtedy rytuał na http://urok-milosny.pl i ją odzyskałem. I jak na razie wszystko układa się miedzy nami dobrze.