Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obi1kenobi

Poszukiwana sympatyczna dziewczyna na wesele przyjaciół 08.06.2013

Polecane posty

Gość obi1kenobi

Witam, mam 27 lat i na imię mi Łukasz, z racji iż moi znajomi postanowili przypieczętować węzłem małżeńskim swój związek zostałem zaproszony na ich ślub i wesele które odbędzie się 8 czerwca w okolicach Kalisza. I tutaj powstaje problem gdyż na obecny moment nie mam z kim iść na to wesele... I tutaj prośba do wszystkich wolnych dziewczyn : Jeśli jesteś zainteresowana dobrą zabawą, poznaniem kogoś fajnego, miłym spędzeniem czerwcowego weekendu i nie masz więcej niż 170 cm wzrostu to napisz obi1kenobi86@gmail.com< /a> Dodam tylko iż wesele przewidziane jest na dwa dni czyli z noclegiem. Oczywiście mogę przyjechać po dziewczynę która wyrazi chęci towarzyszenia mi jak również odwiozę ją..., tego wymaga bycie dżentelmenem Pozdrawiam serdecznie

Gość lkjhbn
Oczywiście mogę przyjechać po dziewczynę która wyrazi chęci towarzyszenia mi jak również odwiozę ją..., tego wymaga bycie dżentelmenem Pozdrawiam serdecznie Buhahahahaha, takie to jakbyś z musu miał przyjechać. Twój interes to dbaj o to żeby dziewczynie zapewnić wszystko, zwłaszcza gdy musisz szukać obcej bo nie masz koleżanek lamusie.

Gość obi1kenobi
lkjhbn - lamusem to sam jesteś a żywym tego dowodem jest fakt jak się tutaj wypowiadasz... współczuje dziewczynie której przyjdzie z Tobą obcować

Gość dzentelmen a jest sam- widać
jakich nie chcecie

Gość lkjhbn
Mi wspolczuc nie musisz bo nie jestem les 🖐️ Za to ja jak najbardziej Ci wspolczuje ofermo zyciowa :p

Gość lkjhbn
Kurva co za tepe praviki 🖐️ Juz po pierwszym poscie widać jaki jest a to ,że dopisze TEGO WYMAGA BYCIE DZENTELMENEM na nikim nie zrobi wrażenia bo o takich rzeczach się nie gada. Niech trochę doswiadczenia nabierze a potem startuje do kobiet, nigdy odwrotnie. Juz wiem skąd te frustracjeeee :D